Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kas paks või rumal või mõlemat

Niccumees 01. juuni 2016, kl 19.08
krt, ma panen kyll 100x enne 20-aastast koristajat või kassapidajat, kel on siidine ihu, kikkis rinnad ja tuss lõhnab piibelehe järele kui et mingit 40-aastast pakkjalgadega teadurit. peale feministlikult ylbe möla ja saamatuse voodis ei oska sihuke 40 millegagi yllatada.

Alu 02. juuni 2016, kl 12.33
Mind aga huvitab, et kas naine on siis tark, kui ta on veic ylekaalus, juhtival kohal, kõrgharidusega, silmapaistvalt uhke selle yle, võõrkeeli ei oska, vene keeles ei räägi sest eestis on teine riigikeel, meesalluvatesse suhtub feministlikult ja naisalluvad ei salli teda nagunii, respecti pole. Ahjaa, välimus pole muidu kah suurem asi. Äkki peaks ka tema moslemitest meeste poole vaatama, oma kollektiivi neist komplekteerima?

tark mees 02. juuni 2016, kl 16.07
Ma pigem tutvuks paksema aga targa naisega kui rumala aga kõhnaga.
See paksem naine võiks olla kena näoga ja riietuda ilusti, stiilselt ja naiselikult. Ning peaasi, olla rõõmsameelne ja positiivne.

Kui kehakaal segab siis seda saab muuta, rumalust vähemaks ja tarkust juurde ei saa.

Näiteks - nägin eile Järve Selveris üht ilusat, rõõmsa näoga paksukest noort naist, töötas vist Skypes, nende sinine uksekaardihoidja oli tal riiete küljes. Ta oli lühike ja päris rinnakas ning ümar aga mulle täitsa meeldis, just säi silma ta rõõmsameelsus ja sära.

tark mees 02. juuni 2016, kl 16.09
Lisan veel, et ma ise mingile erilisele tarkusele ei pretendeeri, doktorikraadi pole ja tean paljusi keda pean endast targemateks aga rumal ka pole, kuidagi sai ikka ülikool lõpetatud, tööle mindud ja seal püsitud, Skypesse on tööle kutsutud ka paar korda :P

Alu 02. juuni 2016, kl 17.47
tark mees,

Minugipoolest võiksid sa kõigi nendega tutvuda ja sära varjus neid kõhnasid rumalateks pidada.

Pistaatsiapähklit mäkaagile 02. juuni 2016, kl 18.01
esimest korda, krt näen, et mäkaagi sitt koristatakse ära! kiidan! makaagijunn tegi päevaune ära ja tuli siia julki loopima, a näe, kustutati ära. uskumatu!

tark mees 02. juuni 2016, kl 18.17
Ma pole öelnud, et kõhnad rumalad oleks. Ma ütlesin, et pigem eelistan tarka paksukest kui rumala kõhnaga. Mis selles arusaamatut oli? Polnud ühtegi kõrvalist vihjet ka, nagu peaks kõiki kõhnasi rumalateks ja paksusi tarkadeks. Rumalaid ja tarkasi on olemas igasuguste kehakujude ja pikkustega inimeste seas :P

minu arvamus2 02. juuni 2016, kl 18.24
paks naine ei ole tark! sest, kui oleks tark teaks, et rasvumine on tervisele kahjulik ja võtaks ette dieedi ja trenni

selline naine ei ole tark, kes teab et on paks ja kahjustab oma tervis, eluiga lüheneb, meestele ei ole ilus vaadata

kutsimutsi 02. juuni 2016, kl 18.33
paks naine pole tavaliselt eriti enesekindel ja võib mehe elu armukadedusega põrguks ajada. a on ka lahedaid paksukesi, kes on väga joviaalsed.

Lapsevanem Tallinna loomaaias 03. juuni 2016, kl 08.16
Ühe pärdikupuuri juures olid lapsed piirdeaeda eiranud ja puuri juurde seisma läinud. Õnneks oli sel puuril kaitseklaas. Asi sellega ei piirdunud, et nad nina vastu klaasi pärdikut vaatasid. Leidus ka poisslaps, kes arvas, et pärdiku tähelepanu tuleb saada tagudes rusikaga vastu klaasi ja seda korduvalt… korduvalt… korduvalt. Kuna tema lähedal ei tundunud olevat lapsevanemat, siis küsisin kõva häälega, et kas lapsevanem ei sooviks oma last korrale kutsuda?!?! Selle peale saabus vaikus.

Mu pilk otsis potentsiaalset lapsevanemat ning lõpuks me pilgud kohtusid. Lapsevanemaks osutus noor naine, kes vaatas kõike seda eemalt pealt. Kordasin siis küsimust, et kas ei oleks võimalik laps korrale kutsuda kuna selline käitumine ei ole sobiv. Lõpuks suudeti esitada vastuväide, et kasvata ise oma lapsi! Selgitasin, et hetkel ei ole minu lapsed ju need, kes halvasti käituvad vaid tegemist on tema lapsega, kes ebasobivalt end loomapuuri juures üleval peab. Ega sealt muud ei tulnud, kui ignoreeriv vaikus ja laps jätkas oma lapsevanema poolt lubatud tegevust.

Siis oli mul selge, miks suurem osa eksponaatidest olid kaugele tarade taha vaatamiseks väljas ja uksed lukus, sest sel päeval oli külastajaid tavalisest rohkem ja odava pileti tõttu leidus seal igasuguseid.

tavaline naine 03. juuni 2016, kl 09.22
ka mina ei salli lausrumalust. Tõsi, ülikool matsi ei riku ja ega alati polegi kõrge kooliharidus see, mis mehele tarkust ja väärikust lisab.
Nii lõpetasin ka mina ühe suhte mehe rumaluse pärast. Ikkagi pedagoogi poeg, kuigi vaid kutseka haridusega, kombekas ja karske, aga seltskonnas oli tema pärast nii palju piinlikke olukordi ja lõpuks hakkas iga tema sõna juba härima. Ja see kohutav teiste õpetamise komme ja turueidelik uudishimu.
Parem olengi siis üksi ja enam isegi ei unista, et võiks siin ilmas leiduda mõni tark ja osav 50a vaba mees.

tavaline mees 03. juuni 2016, kl 09.40
Lõpetasin ühe suhte naisterahva kõrge hariduse pärast. Kunsti- ja kultuurihuvi väljendus end näitustel, teatris ja kontsertidel maani täis kaanimises, restoranides klienditeenindajatega ülbitsemises, turueide või prostituudi sõnavaras jne. Lisaks alaline rahulolematus, ümbritseva sootsiumi lauskriitika. Kõik tegid kõiki asju (peale tema enda) pidevalt valesti. Reede õhtust pühapäeva lõunani pidev "koomapalat". Noh, mõnes mõttes oli heagi, sai vähemalt roppsuu röökurist rahu:D

Monica 23 03. juuni 2016, kl 13.37
See sõltub mitmest asjaolust. Esiteks, kui pikk ja jäme on poisil kellega kavatsed seda teha? Mida jämedam, seda valusam esimene kord on. Teiseks, kuidas kergesti suudad lõõgastuda? Sa oled närvis esimesel korral ja eriti esimestel minutitel. Kolmandaks, kui kõrge valulävi sul on? Valu võib olla ebameeldiv esimestel minutitel, kuid kaob, kui saate lõõgastuda.

Mõned naised ei suudagi anaalseksi teha. Teised, nagu mina, tahavad ja ei ole tõsiseid probleeme.

Muud faktorid - Kui head libestit te kasutate? Mida paksem, seda parem. Kas sa usaldad poissi, kelle oma pepusse kavatsed lubada? See peaks olema keegi kes on valmis olema kannatlik ja hooliv ning lähenema asjale sinu tempos, mitte enda. Alustage aeglaselt ja kindlasti ära karda paluda tal oodata kui valus tundub.

Ma ei hakka valetama - minu esimene kord oli kutiga, kes oli väga hea ja hoolis väga, aga tal oli suur riist ja see tegi põrgulikut valu - kuid valu läheb ära ja siis saab tunda täiesti uskumatut mõnu. Olles nüüd täiesti harjunud anaalseksiga, olen õppinud ära päri
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!