Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Milline on mees ja naine kellega tutvuksite?
 
selline mees 27. august 2018, kl 21.51
siin naistekas kindlasti ei istu,
heale järjele siit ei jõua
 
N40 27. august 2018, kl 22.13
Ega minagi siin naistekas ei istu, täiesti kogemata sattusin ja kuna teema hetkel aktuaalne minu jaoks, siis ka kirjutasin. Eestis võib neid ju olla, aga kardetavasti on nad siiski juba kellegi omad.
mansion ghost 27. august 2018, kl 22.48
"Eestis võib neid ju olla, aga kardetavasti on nad siiski juba kellegi omad."

Keegi pole kellegi OMA, nii te armastate väita kui üleaisa lõõmisega vahele jääte. Aga ka "väärt"meestel on raskusi samaväärse naise leidmisega.
Naistele tuletaks meelde lugu eevatütrest, kes otsis IDEAALSET meest ja kui lõpuks leidis, selgus, et mees otsib IDEAALSET naist ning asjaks ei läinudki.
 
N40 27. august 2018, kl 22.59
Pidasin silmas, et sellised mehed on abielus/hõivatud. Üle aisa ei ole siiani löönud. Edasi tuleb ilmselt naine võtta või üksikuks jääda. Või pimeda juhuse peale loota.
mansion ghost 27. august 2018, kl 23.09
Võivad ka täiesti vabad olla, niivõrd kuivõrd, kui eelmisest suhtest lapsed on olemas. Aga kas kõiki uus suhe huvitab pole üldse kindel.
 
N 40 `le küsimus 27. august 2018, kl 23.13
Naine võtab naise? Milleks? Kas Bi?
 
N40 28. august 2018, kl 16.34
Ei ole bi, aga kui kõik mehed on olemuselt nagu naised, siis kas ei oleks väiksem pettumus juba kohe naine võtta? Must huumor või nii.
 
Kellele mis õige on 28. august 2018, kl 21.53
Väga suur grupp on luusereid, kes ei tahagi tööd teha. Vahest on parem üksi olla, kui teine laps endale kõrvale võtta. Otsitakse sellist naist, kes pudru lauale paneb? Ja tõesõna, pane mõnele seelik selga. Seda musta nalja ei taha elus enam keegi kogeda. Saad ise haiget ning mõnel mehel on ainult jutt hea. Õmble või püksid jalga kinni aga meest temast ikka ei saa.
mansion ghost 28. august 2018, kl 22.24
Aga mida sa siis sebid nende luuseritega? Ah, et teistsuguseid polegi. Või pole naine piisavalt tõsiseltvõetav, et teistsugused huvi tunneks? Vahel on küll tunne, et enamus targutajatest on nagu Puškini muinasjutust pärit.
Üks naine peaks mehel ikka elujooksul olema, järgmised võivad olla ja võivad ka olemata olla.
Ja milleks seda naist pidadagi, kui kõigega ise hakkana saad. Niikuinii on neil mõne aasta pärast uut lolli vaja.
 
N40 28. august 2018, kl 23.49
Minu 20+ aastat abielu jõudiski sinnani, kus mehest sai diivanikaunistus. Vot neid uusi kandidaate pressib ustest ja akendest, tuleb ka abieluettepanekuid, aga kui natuke olen suhelnud inimesega, jõuab ikka kõik sinnani, et ... pole neil piisavalt iseloomu minu jaoks. Muidugi ma saan aru, et eks neid abieluettepanekuid tehakse äkki ka lootuses, et ma võtaksin neid tõsiselt ja arendaksin mingeid füüsilisi suhteid ka lisaks niisama suhtlemisele, aga ... milleks? Ma mõtlen, et paljudega jõuab siis niimoodi tutvuda, kui aina sama tulemuseni jõuad? Kes ei tea ise ka, mida tahab. Kes äkki isegi teab, aga ei julge välja öelda, isegi kui küsid. Kes teab, aga ei julge midagi selle saavutamiseks ette võtta. Mul ei ole probleemi olla aktiivsem pool ja oma tundeid ja mõtteid väljendada, aga siiski tahaks ikka mehelt mingit selgroogu või nii. Nii et jah, kui ei taha kodus pidada meest, sest "nii peab" ja "teistel on", siis mõnel juhul ongi ilmselt parem üksi olla.
 
Alu 29. august 2018, kl 07.56
Jama siis kyll kui tuul keerutab mehi nagu puulehti ymber elamise aga ykski neist pole roosiõis printsessile, kelle oma roosiaed välja läks. Eks pead rõdul edasi tuulest suudlust pyydma, huuled tulipunaseks värvitud.
Muidugi arusaamatuks jääb, mis peaks yhte meest sellise naisega yhendama, pole ei yhiseid järeltulijaid ega koos oldud elu. Elamata elu ja liigne raha äkki või? Irw
mansion ghost 29. august 2018, kl 08.11
Nagu mu kadunud ema ütles selle kohta "Kuldse kellukesega (pulli) püüdma lähed, sitase sabaga saad".
Viskasid oma "diivanikaunistuse" välja ja ...
 
N40 29. august 2018, kl 09.27
Ei saa väga kahe viimase posti sisust aru. "Sellise naisega" nagu millisega? Kes omale mehelikku, iseloomu ja oma eluga hakkama saavat meest sooviks? Ma olen majanduslikult iseseisev, aga üleval pidada kedagi ei soovi.

Jutt ju ongi, et ei taha "mingisugust" meest. Neid "mingisuguseid" on valikus, kõigil korralikud tööd olemas, aga kui mina neile meeldin ja nemad mulle ei, siis ju ei tule kooselu sellest. Ja siit moraal - parem olla üksi, kui vale inimesega. Mina ei leia, et mees PEAB kindlasti majas olema.
 
Mg`le 29. august 2018, kl 21.59
Mees peabki olema nagu Puškin või Tammsaare, vähemalt minule!
Ei sebi luusereid, vaid kõnnivad ise järgi nagu puuk pepu küljes. Eetiline pole ka vastu hambaid anda, et hallo vend jäta ükskord rahule?!

Neid mehi on vähe, kes oskavad pere luua ja hoida. Järgmistele põlvedele tarkust edasi anda, selleks peab seda endal olema!
Ega tõe ütlemine pole targutamine!
 
Mg`le 29. august 2018, kl 22.09
Jah, väga õige fakt, milleks teine laps ( mees ) majja? Kui naine ise kõike oskab teha ja pealegi näeb ilus välja? Sellise mehe ikka leiab, kellega teatrisse minna. Mees peab samuti kena välja nägema...versus 85/180
mansion ghost 29. august 2018, kl 22.53
Nunuh, vaata et lõhki ei lähe ;)

Pole ükski naine väärt, et järgi joosta. Las nad olla. Omaette kurioosum , kui naine, kes pere lõhki lasknud tuleb seda kellegile ette heitma. Kui mehes pole enam midagi lapsikut on ta surnud ;D)
On nii järgmine kui ülejärgmine põv ja tarkust mida edasi anda ning pole märganud, et see neile vastumeelne oleks. Pere on olemas, niivõrd kuivõrd ja ei näe, et mingi võõras naine elukvaliteeti mingil moel parandaks. Nagu Alu eespool kirjutas "Muidugi arusaamatuks jääb, mis peaks yhte meest sellise naisega yhendama, pole ei yhiseid järeltulijaid ega koos oldud elu."
 
N40 29. august 2018, kl 22.59
"Pere on olemas, niivõrd kuivõrd ja ei näe, et mingi võõras naine elukvaliteeti mingil moel parandaks."
Jutt käiks nagu armukese soetamisest siin ...

""Muidugi arusaamatuks jääb, mis peaks yhte meest sellise naisega yhendama, pole ei yhiseid järeltulijaid ega koos oldud elu."
Aga naist?
 
Hel. 29. august 2018, kl 23.00
Kui 40 tähistab vanusenumbrit, siis tähendab see, et mainitud 20+ aastane abielu sõlmiti juba teismeeas? Sel juhul on inimesel ju noore iseseisva vaba täiskasvanu eluetapp puhta vahele jäänud ja ei tasugi kohe uude suhtesse tormata. Mõni taoline on üsna soliidsele vanusele vaatamata isegi täitsa eluvõõras veel, ei tunne ilma ega inimesi, vahel iseennastki. Mis puudutab neid abieluettepanekuid, mida sajab juba enne lähema suhtluseni jõudmist, siis jääb mulje nagu oleks tegu mingite fiktiivabielust unistavate isenditega non-EU riikidest. Korralikud valged eurooplased või üldse lääne kultuurist pärit mehed, olenemata temperamenditüübist, nii lihtsalt ei käitu, isegi kergelt uimase peaga mitte.
mansion ghost 29. august 2018, kl 23.16
N40, armukestest on asi kaugel, PEREKS võib pidada ka nüüd juba täiskasvanud lapsi ja lapselapsi. Mitte keegi ei suuda asenda paarikümne aasta eest maailma vallutama läinut. Tänaseks on tast saanud üksik naljakas, peaegu võõras, vanainimene, kellega aegajalt laste pool kokku juhtume.
mansion ghost 29. august 2018, kl 23.33
""Muidugi arusaamatuks jääb, mis peaks yhte meest sellise naisega yhendama, pole ei yhiseid järeltulijaid ega koos oldud elu."
Aga naist?
*************

Vot, seda ma tõesti ei tea. Aga üldiselt ikka ju "uut lollikest" otsitakse ja ollakse äärmiselt puudutatud kui märkida selle mõttetust. Aga eks te ise tea oma "uusi kandidaate pressib ustest ja akendest" j a väljamaalastele minekuga ähvardamistega.
 
N40 29. august 2018, kl 23.44
Ei, ei ole tegu välismaalaste ja fiktiivabielude pakkumisega, täiesti kohalikud eesti rahvusest mehed ning suheldud omajagu enne nende pakkumiste saamist.
Hämmastab ausalt siinne negatiivsus. Ma muidugi siin eriti ei käi, äkki nii ongi? Miks on meest otsiv naine alati vana, paks, kole, vaene ja rumal? Miks on otsitav mees "uus lollike"? Teie maailmas tõesti selliseid asju ei juhtu, et keskeas inimesed leiavad teineteist, targemate ja elukogenumatena kui nad olid oma esimese kooselu ajal ja loovad pere, mis jääb püsima? Minu tutvusringkonnas on neid küll omajagu. Lahku kasvamine on täiesti tavaline minu meelest, kui kaks välja kujunemata isiksusega inimest kokku satuvad. Ühel momendil oled lihtsalt juba nii tark, et ei näe mõtet abielul kui staatusel, vaid tahad elada ja õnnelik olla. Kas siis üksi või kellegagi koos. Vanad inimesed kipuvad enamjaolt üksikutena elama ja surema ...
 
N40 30. august 2018, kl 00.06
Seda osa tahaks ka kommenteerida: "Omaette kurioosum , kui naine, kes pere lõhki lasknud tuleb seda kellegile ette heitma."
"Naine, kes pere lõhki lasknud ..." et siis pere koospüsimine sõltub ainult naisest? Naine peab ihust ja hingest pingutama ja leppima kõigega, et ainult mees kodus olemas oleks? Või kuidas seda lauset mõistma peab?
mansion ghost 30. august 2018, kl 01.03
Vaata, see "lahkukasvamine" on enamasti naiste lemmikteema, mis meestele kõlab nagu "ja SEE on tal kaa väike!". Ei oma adekvaatset statistikat, kuid väidetavalt üle 80% lahutustest algatavat naised.
Ilmselt aeg näitab kus tõde on, kõigile niikuinii printse ei jätku ja lõpuks tuleb leppida saadavaga või üksi jääda. Ja mitte igaüks pole nõus mõne "lahkukasvajaga" riskima. Aga näib, et ka huvilistest puudu ei ole ;D)
Kunagi püüdsin olla parem sellest mida teadsin ja näinud olin, aga väheks jäi. Sellegipoolest pole standardites järele andnud, ega enesehävituse teed läinud.
 
N40 30. august 2018, kl 11.35
Lahku kasvamine on see teema, kui sa oled elanud inimesega koos poole oma elust ja teil on erinevad huvid, erinev tutvusringkond, erinevad eesmärgid, erinevad tõekspidamised ja soovid elust. Erinevad poliitilised vaated. MINU jaoks on see nii. Teiste eest rääkida ei oska. Ja selline lahkuminek ei ole üldse mitte kerge, et ah, elasin kuuke/aastake koos ja leian järgmise prooviks.

Ei oma ka statistikat, aga kuidagi palju on neid üksikemasid, paljud sellised omal vabal valikul on? Suhtes on ikka kaks osapoolt.

Huvilistest praegu tõesti puudus ei ole, ironiseerid selle üle või mitte, aga kui vanus ei ole veel "ühe jalaga hauas", kui välimus ei ole halb, kui vorm kah mitte, kui on palju teemasid, millest rääkida annab, siis ma ei näe nagu põhjust, miks neid EI peaks olema.

Ps, keskeas ei anna nagu enam eriti "lahku kasvada", kuna isiksus on välja arenenud ja kui ei hakka punnitama uues suhtes teemat "küll ma harjun, küll ma ringi kasvatan", siis peaks see risk olema maandatud.
 
Alu 30. august 2018, kl 15.32
Et hakata kokku uue lahkukasvamise nimel? Kle, istu parem töesti omaette, äkki kasvad veel koos oma nõudmistega. Irw
mansion ghost 30. august 2018, kl 17.55
"Lahku kasvamine on see teema, kui sa oled elanud inimesega koos poole oma elust ja teil on erinevad huvid, erinev tutvusringkond, erinevad eesmärgid, erinevad tõekspidamised ja soovid elust. Erinevad poliitilised vaated. MINU jaoks on see nii."

Appi, kas mees ajas sind pimedas pargis kotti ja viis omale koju ning sul kulus 20+ aastat asjast arusaamiseks. Sihukest naist küll omale ei igatse. Arvad, et järgmine kord valid paremini?

"keskeas ei anna nagu enam eriti "lahku kasvada", kuna isiksus on välja arenenud ja kui ei hakka punnitama uues suhtes teemat "küll ma harjun, küll ma ringi kasvatan", siis peaks see risk olema maandatud."

Sama võimatu on ka hilises keskeas "kokku kasvamine".
 
N40 30. august 2018, kl 18.09
Nii huvi pärast küsin - te elus mõnda positiivset asja ka kunagi muidu näete? :)

Variante kaks - tutvud, armud, lood kiirelt pere, alles siis hakkad teist poolt tundma õppima vs tutvud, suhtled pikalt, kaalud plusse ja miinuseid ja alles siis hakkad kooselu peale mõtlema. Või mis?

Ei ole vaja "kokku kasvada", piisab leida keegi, kellel on praegu samad huvid ja vaated kui minul. Aga ma vist siinkohal lõpetan, minu maailm on märksa positiivsem. Tore, et sina ei igatse sellist naist kui mina, mina ilmselt sellist kui sina ka mitte, aga on palju toredaid inimesi, kes igatsevad.
 
Selline teemapüstitus 30. august 2018, kl 18.35
sobib teismelistele. Nende vanuses unistatakse tulevasest mehest ja naisest ning millised nad võiksid olla.
Neljakümneselt saad valmisprodukti ja su ainuke valikuvõimalus on võtta või jätta.
 
... 30. august 2018, kl 20.04
Peaaegu õige. Unistada ju ikka võib. Kui mees on 160cm/200kg, elab emaisa keldris ja unistab supermodellist, siis seal jah variante pole, aga kui soovid on reaalsed, miks mitte? Ei ole ju ometi ulmeline soov leida kedagi, kelle välimus ja sisemus meeldiks?
mansion ghost 30. august 2018, kl 20.24
Küsimus on "Milline on mees või naine kellega tutvuksite?" Tutvuda võib igaühega aga kooseluks tuleb teha valikuid. Igaühel on täiesti isiklik ettekujutus milline kaaslane olema peaks või mitte olema peaks ja see ei ole kritiseerimise teema. Ah, et mida ma siis jauran siin? Lõbus ajaviide on ja avab inimeste uusi tahke..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!