Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Milline on mees ja naine kellega tutvuksite?
 
N40 30. august 2018, kl 21.20
Sul võib lõbus olla, aga mõni nõrganärvilisem jääbki uskuma seda, mida te siin sisendada püüate, et naine, kes ei ole sama mehega surmani abielus või kes ei ole üldse abielus, ei ole väärt midagi. Ja kui asi lahutuseni jõuab, siis süüdi ikka ja ainult naine, sest oli kehv. Ja üldse naised otsivad omale meestes ainult uusi ullikesi, kellele kott pähe tõmmata. KUI veab ja nad kellegi leiavad.
Tahaks ka natuke isiklikuks minna, aga ma ei hakka. Mitte, et selline teemaarendus mind üldiselt üllataks, aga natuke kurb on, et mõne jaoks ongi maailm selline.
mansion ghost 30. august 2018, kl 22.07
Ma ei saa isiklikuks minna mingi tähekombinatsiooniga, mille taga on täiesti abstraktne ja tundmatu tegelane, kellega päriselus kokkusaamise võimalus on nullilähedane. Aga võibolla oled hoopis kassapidaja naabruse Rimis, kust ostlemas käin. Aga see pole oluline.

"Ja kui asi lahutuseni jõuab, siis süüdi ikka ja ainult naine, sest oli kehv."

Aga loe naiste poolt kirjutatut, eelmine mees ammendus, muutus igavaks "diivanikaunisuseks", kasvas lahku jne. Ei, ei, naine pole kunagi kehv ;D)
 
Mg`le 30. august 2018, kl 22.10
Ega kõik ei kandideeri Alu armukeseks ja pole mehe ideaal!

Ei peagi midagi ühist olema, ei lapsi ega kooselu? Lihtsalt mees jääb vastamata armastuseks, kui ikka põhimõtted ja elustiil pole vastuvõetav. Igaühele on kuskil keegi, ainult tuleb üles leida? 40+ elu on ka üksi elades tõeline lill...Vastupidiseks õnneks ei pea valima ajudeta poliit " tibi " kõrvale. Kelle ainuke mure on, et mees vähe raha annab!
Mehed peaks valima rohkem südame järgi siis oleks lahkukasvamisi vähem!
 
... 30. august 2018, kl 22.12
mõnele mehele mõjub mahajätmine nii laastavalt, et jääbki eksi delfis taga nutma:D
 
N40 30. august 2018, kl 23.02
"Aga loe naiste poolt kirjutatut, eelmine mees ammendus, muutus igavaks "diivanikaunisuseks", kasvas lahku jne. Ei, ei, naine pole kunagi kehv ;D)"

Minu jaoks on diivanikaunistus mees, kes panustab täpselt 0 pereellu. Ka 0 summas raha. On mõni parem väljend olemas? Mees sellise naise üle oleks ilmselt ju õnnelik lausa, kena vaadata ja puha. KUI on kena vaadata.

Küsin veelkord - kas suhtes ei ole mitte kaks osapoolt? Milline oleks mõjuv põhjus abielu lahutamiseks või lahku minekuks? On sellist üldse? Sinu meelest.

Tõmban paralleeli sõpruse näol - on sul elus olnud mõnda sõpra, kes on tekkinud ja siis kadunud, sest ühel hetkel ei ole teil enam eriti midagi ühist? Julgen arvata, et kõigil on. Vot see ongi lahku kasvamine, kui enam ei ole ühiseid asju. Kas sina oled selle pärast halb? Tema on halb? Inimesed muutuvad.
mansion ghost 30. august 2018, kl 23.59
Mnjaa, sihukese naisega püüaks ka diivanilt varju otsida ;D)
 
Alu 31. august 2018, kl 07.49
Igayhe jaoks on kuskil keegi, see tuleb ainult yles leida. Just. See ongi eluläbi nause moto ja kirg. Et aga mitte vahepeal yksi istuda siis vöetaksegi keegi diivani peale igavaks muutumiseni.
Naljakas on töesti lugeda neid veel ligi poolesajaseid siik höiskamas, et meeste järjekord on ukse taga:)
 
N40 31. august 2018, kl 10.29
Sihukese nagu millise?

Mis on viga üksi istumisel? Te mõlemad üksikuid ju saan aru. Sealt ilmselt ka see ... suhtlusmaneer.

Te kumbki ei ole kunagi näinud 40+ vanuses naist, kes oleks ilus, tark, edukas ja heas vormis? Ma saan aru, et sellised jäävad teie haardeulatusest välja, aga nad on siiski reaalselt olemas, eitamine ei aita, guugeldamine äkki aitaks ;)
 
Kuidas sinuga, Alu, lood on? 31. august 2018, kl 13.39
Oled ülepoolesajane. Kas nõgusselgade rivi ukse taga ootab valimist?
 
Mg`le 31. august 2018, kl 14.26
Mööda paned oma jutuga aga valmis sind kohvile kutsuma, kui ise seda soovid. Ära alahinda kaubandustöötajat, ega selline suhtumine meest paremaks ei tee.
 
,,, 31. august 2018, kl 14.29
See on sinu nägemus asjast, kuidas sa tead, kui pole inimesega rääkinud? Pole siin midagi laastavat?
 
Alu 31. august 2018, kl 16.52
Kuidas sinuga, Alu, lood on? Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Oled ülepoolesajane. Kas nõgusselgade rivi ukse ta
> ga ootab valimist?

A kas ma olen siin hoobelnud, et naised sillas mu järele? ..pole vaja nii isiklikult võtta seda järjekorra asja, kui mehed lihtsalt mööda vaatavad vanast naisest:)
 
Aga 31. august 2018, kl 18.57
Miks fakti nentimine on hooplemine?

Mu sõbranjel sõbranje, keskealine, minu meelest vägagi keskpärase välimusega ja vorm pole ka suurem asi, aga pidi saama iga mehe kellele pilk peale jääb. Hordidena pidid järgi jooksma. Ja nii ta neid kasutab ja vahetab, vahetab ja kasutab, sealjuures naudib täiega elu. Saab kõrini, viskab mehe välja ja võtab uue. Ja mehi neid võtab ta perede juurest, kuhu nood kõrvad lontis pärast tagasi roomavad. Materiaalselt väga heal järjel ja edukas naine, ta ei soovigi kellegagi kodu mängida.
 
ajaviiteks 31. august 2018, kl 22.29
Sõbranjel keskpärane maitse ja mehed alla keskmise.
 
Aga 01. september 2018, kl 00.19
Pole aimugi tema maitsest, aga mehi näed leiab rohkemgi kui tarvis.
 
Naljakas võtmine 01. september 2018, kl 00.58
Aga Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Miks fakti nentimine on hooplemine?
>
> Mu sõb
> ranjel sõbranje, keskealine, minu meelest vägagi k
> eskpärase välimusega ja vorm pole ka suurem asi, a
> ga pidi saama iga mehe kellele pilk peale jääb. Ho
> rdidena pidid järgi jooksma. Ja nii ta neid kasuta
> b ja vahetab, vahetab ja kasutab, sealjuures naudi
> b täiega elu. Saab kõrini, viskab mehe välja ja võ
> tab uue. Ja mehi neid võtab ta perede juurest, kuh
> u nood kõrvad lontis pärast tagasi roomavad. Mater
> iaalselt väga heal järjel ja edukas naine, ta ei s
> oovigi kellegagi kodu mängida.

Käib ukselt uksele nagu emori küsitleja ja muudkui võtab ja võtab mehi, hordides. Heal järjel ja lesk on ka, vahepeal tegeleb naistekas kiitlemisega et kõik ikka usuks. Irw!!
 
Alu 01. september 2018, kl 10.22
Eelnenud kiiduloole vaadates tekib kysimus, millised, ja kust on vöetud need mehed, keda vöetakse ja vahetatakse daami poolt, kelle vorm ja sisu pole suurem asi.
Äkki mõne kinnipidamisasutuse väravate juurest?:)
 
Alule 01. september 2018, kl 10.47
Seda, et sa igal võimalikul juhul iseennast nooremaks ja targemaks kiita üritad, me juba teame ajast, mil sa siresääre ja Irwiga sõdisid. Kuid miks sa arvad, et kõik sinu kiivas kujutluspilti mittesobivad daamid on sisutud ja vormitud, kusjuures sa pole neid naisi isegi näinud, keda sa sõimad. Kusagil sa praalisid, et sul on neli naist olnud. Kuidas sul endal selle naistevahetuse värgiga on muidu, et läheb teisi nagu sokke. Peale neljandat avastasid, et naised nii vana meest enam ei taha? IRW!
 
kaasamõtleja 01. september 2018, kl 11.30
Alule Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Seda, et sa igal võimalikul juhul iseennast noorem
> aks ja targemaks kiita üritad, me juba teame ajast
> , mil sa siresääre ja Irwiga sõdisid. Kuid miks sa
> arvad, et kõik sinu kiivas kujutluspilti mittesob
> ivad daamid on sisutud ja vormitud, kusjuures sa p
> ole neid naisi isegi näinud, keda sa sõimad. Kusag
> il sa praalisid, et sul on neli naist olnud. Kuida
> s sul endal selle naistevahetuse värgiga on muidu,
> et läheb teisi nagu sokke. Peale neljandat avasta
> sid, et naised nii vana meest enam ei taha? IRW!

Eks see et siin keegi Alu kallal iniseb juba aastaid, on ilmselt Alule ka tülgastavalt mõjunud. Kui kellelegi on korvi antud, siis tuleb sellega leppida ja mitte käia selle pärast meest sõimamas, kes on kedagi algusest peale vastikuks ja ebasobivaks pidanud. Pole vaja sõimata meest selle pärast, et ta pole kedagi isegi näha tahtnud, rääkimata tutvumisest. Alu ei ole süüdi, et keegi on kehv naine ja peab oma pandavust tõestama end kiites ja luusermehi vahetades. Õiged mehed annavad ja on alati andnud sellisele jalaga.
 
Alu 01. september 2018, kl 12.42
"Mu sõbranjel sõbranje, keskealine, minu meelest vägagi keskpärase välimusega ja vorm pole ka suurem asi, aga pidi saama iga mehe kellele pilk peale jääb. "

Keegi siin ise kirjeldas oma sõbrannat nii, pole nagu kedagi sõimanud. Mul ei taoliste ega nende sõbrannadega pole tõesti tahtmist kokku saada. Ega ka mitte lese, ihatydruku, või jumalteab kellega. Naisi, väga normaalseid naisi, on niigi terve ilm täis:)
 
Alule 01. september 2018, kl 13.06
Ja mitte ükski neist, selles sinu ilmas, miskipärast sind enam pikemalt tunda ei taha? Kas ehk vanus on juba oma töö teinud ja see mõnitav suhtumine naistesse, kes sinu egoistlikku kujutluspilti ei mahu? No ja need, kes ehk mahuksidki, pole lihtsalt poolimpodest vanaisadega sehvtitamisest huvitatud.:)
 
Oma elu on vaja elada 01. september 2018, kl 13.16
Alu peaks endast alustama, mitte teisi süüdistama. Enda silmis võid ju tark olla aga teistele tundub vb vastupidi.
 
Aga 01. september 2018, kl 14.05
"Käib ukselt uksele nagu emori küsitleja ja muudkui võtab ja võtab mehi, hordides. Heal järjel ja lesk on ka, vahepeal tegeleb naistekas kiitlemisega et kõik ikka usuks. Irw!!"

Ei käi, tutvub nendega erinevates kohtades, igapäevaeluga seotud toimingute käigus, väljas käies, Tinderis jms. Lesk ei ole. Delfis ilmselt ei käi. Tegu ei ole minu tuttavaga. Tõin tema näiteks lihtsalt. Teil, 50+ meestel, ei ole ilmselt aimu ka, kui suur huvi on 40 ringis naiste vastu, kellel piisavalt kena näolapp on. Eesmärgid on muidugi erinevad inimestel, aga väga ekslik on arvata, et kõik on huvitatud kohe või ainult kooselust. Kui mehed otsivad naisi tihti ainult seksi eesmärgil ja on suured tegijad, miks naised ei võiks sama teha? Sest keegi peab naist siis litsiks? Ja edasi? Peaasi, et inimene ise rahul endaga on, mis sest teiste arvamusest.

Seda teemaarendust siin lugedes soovitaks eksperimendi teha neid meestel, kelle meelest keskealise naise vastu eluski keegi huvi tunda ei saa - tehke omale kuhugi tutvusmisportaali võltskonto naise andmetega ja vaadake, mis juhtuma hakkab. Üllatute.

"Kuid miks sa arvad, et kõik sinu kiivas kujutluspilti mittesobivad daamid on sisutud ja vormitud, kusjuures sa pole neid naisi isegi näinud, keda sa sõimad. "

VOT! Üks mõtlev inimene siin meie seas siiski on. Mulle tekkis pähe sama küsimus. Ainult kuna ma siin tihe lugeja ei ole, siis milline selle Alu kujutluspilt ühest õigest naisest on siis? Miks nad üksikud on, sellest sai juba aru - naised on kõik halvad :-)

Sõimamise all Alu peeti silmas ikka vast rohkemat, kui see üks post, mida ise silmas pidasid. See osa just positiivsusest ei nõreta: "Eelnenud kiiduloole vaadates tekib kysimus, millised, ja kust on vöetud need mehed, keda vöetakse ja vahetatakse daami poolt, kelle vorm ja sisu pole suurem asi.
Äkki mõne kinnipidamisasutuse väravate juurest?:)"

Ps. sisust ei ole ma midagi kirjutanud, nägu on tal kena, aga imeilus mina ei ütleks, vorm on täiesti keskmine, ei ole sportlik ega erilises ülekaalus. Ja ilu on vaataja silmades. Välisele ilule annab muide väga palju juurde siiski sisu, kuna mina reaalis selle naisega kohtunud ei ole, sisu kommenteerida ei saa.
 
Alu 01. september 2018, kl 17.30
Kas tollest mehi lappavast sõbrannade sõbrannast keegi raamatut ei tahaks kirjutada? Saaks igavuses ja õeluses loksuvad mind hurjutavad prouad veel viimasegi lootuse printsi saabumisest oma õuele:)
 
IRW 01. september 2018, kl 18.02
Igavuses ja õeluses? :D :D :D
Ma näen siin teemas ainult paari õelat (ja ilmselt kibestunut) ja need on ... ülla-ülla mehed :D
Nii nürisid inimesi ju ometi maailmas olla ei saa, kelle meelest on elu ainult see, mida nad ise kogenud on. Või saab?
 
IRW 01. september 2018, kl 18.06
Ennetades - ma olen abielus! :D Mitte, et sa seda usuks, aga olen.
 
Alule 01. september 2018, kl 18.07
Näib, et sinust lapati järjekordselt üle. Miks küll ometi?! Aga ehk saad vastuse enda vanu postitudi lugedes ja muidugi ka peeglist, kui sa seda enda vananemishirmus veel ära lõhkunud pole, nagu Dorian Gray oma portreega tegi selles Oscar Wilde romaanis.
 
kaasaütleja 01. september 2018, kl 19.44
Õigete asjadega? Et ühesõnaga kui vanuseks on 30+, siis enam ükski mees sind ei taha ja nii on? Sest tema teab? Mul on juba tunne, nagu oleks mingisse teise reaalsusesse sattunud.
 
kaasamõtleja 01. september 2018, kl 19.51
Umbes nii. Valikuid tehakse noorelt, hilisemad tulijad jäävad tühjade pihkude ja pika ninaga.
 
kaasaütleja 01. september 2018, kl 19.59
Noorelt tehtud valikud osutuvad tihti ekslikuks, praegused keskealised on sellest ajajärgust, kus oli tavaks noorelt-kiirelt mehele minna ja kui paljud paarid siis on kokku jäänudki? Ju ma elan siis tõesti mingis teises maailmas, aga ma tean päris suurt hulka inimesi, kes on läinud teisele ringile ja edukalt. Ma tõesti ei saa sellest aru, et abielu peab hambad ristis hoidma, tegema õnnetuks nii enda kui teised, sh oma lapsed, aga seda PEAB hoidma, sest "mis teised mõtlevad". Ja ammugi ei saa ma aru, mis on kellegi teise asi, kuidas keegi elab ja mis õigus on halvustada inimesi, omades niivõrd kitsarinnalist maailmavaadet. Muidugi on ka kurb, et keegi on enda jaoks sellise maailma ehitanud ja elab selles. Nii et mina nende kahe mehe puhul siin siiralt loodan, et nad lihtsalt trollivad (kuigi ka see ei ole hea märk), mitte ei usu ise ka seda, mida kirjutavad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!