Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Milline on mees ja naine kellega tutvuksite?
 
Alu 01. september 2018, kl 22.27
Alule Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Näib, et sinust lapati järjekordselt üle. Miks kül
> l ometi?! Aga ehk saad vastuse enda vanu postitudi
> lugedes ja muidugi ka peeglist, kui sa seda enda
> vananemishirmus veel ära lõhkunud pole, nagu Doria
> n Gray oma portreega tegi selles Oscar Wilde romaa
> nis.

Kes lappas yle, kas mõni poolesajane veic kehva iseloomuga saritutvuja, meestesaba järel? Või mõni, kel mehed klientideks?

Jälle mul vedas, ei olnud piinlikku momenti naisele ära öelda või lihtsalt mööda vaadata;)
 
Alu 01. september 2018, kl 22.37
kaasaütleja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Noorelt tehtud valikud osutuvad tihti ekslikuks, p
> raegused keskealised on sellest ajajärgust, kus ol
> i tavaks noorelt-kiirelt mehele minna ja kui palju
> d paarid siis on kokku jäänudki? Ju ma elan siis t
> õesti mingis teises maailmas, aga ma tean päris su
> urt hulka inimesi, kes on läinud teisele ringile j
> a edukalt. Ma tõesti ei saa sellest aru, et abielu
> peab hambad ristis hoidma, tegema õnnetuks nii en
> da kui teised, sh oma lapsed, aga seda PEAB hoidma
> , sest "mis teised mõtlevad". Ja ammugi ei saa ma
> aru, mis on kellegi teise asi, kuidas keegi elab j
> a mis õigus on halvustada inimesi, omades niivõrd
> kitsarinnalist maailmavaadet. Muidugi on ka kurb,
> et keegi on enda jaoks sellise maailma ehitanud ja
> elab selles. Nii et mina nende kahe mehe puhul si
> in siiralt loodan, et nad lihtsalt trollivad (kuig
> i ka see ei ole hea märk), mitte ei usu ise ka sed
> a, mida kirjutavad.

Aga ole palun kena inimene ja ytle mis asi peaks olema see, mis yhendab poolesajast naist samavana mehega peale mõlemi eelnevaid elusid? Isiklikult ei oska kyll nimetada yhtegi asja. Mingeid järeltulijaid enam selles eas naisega ei saa, ei taha saada, tema olemasolevad huvitavad mind samapalju, kui minu omad teda. Seksida närtsinud naisega...miks peaks, kui on nooremadki hakkamas. Lihtsalt koos elada olla ja käia...yksi on rohkem valikuid, teisega arvestama ei pea ega ka mõtlema järjepanu, kas tal ikka on hea ja rahul. Ärgata taolise kõrval hommikuti...tänan ei.

Misasi siis yhendab? Kaasaeg on ju toonud sellise autonoomia, privaatsusvajaduse ja sõltumatuse, et ma isegi ei kujuta ette mingit suhet mõne tädiga. Päriselt ka:)
 
Alule 01. september 2018, kl 22.46
Loomulikult, kui seda vedamiseks saab nimetada, et nii vanal mehel kui sina lihtsalt enam pole ega tule naisi, keda panna, kellele ära öelda või kellest mööda vaadata. Eks see kadedus sunnibki sind naistesse mõnitavalt suhtuma ja naistelehe kommentaariumisse infantiilset iba kribama. Easy!:/
 
kaasaütleja 01. september 2018, kl 23.20
"Aga ole palun kena inimene ja ytle mis asi peaks olema see, mis yhendab poolesajast naist samavana mehega peale mõlemi eelnevaid elusid?"

Olen kena. Ühised huvid. Ja kui on ühised huvid ja ei ole enam alaealisi lapsi, kelle peale kogu aur kulub, siis saab kogu töövälise aja teineteisele pühendada, kui selleks on soovi. Teha koos kõike seda, mis varem tegemata jäi. Muidugi see eeldab, et on omavaheline keemia igal tasandil. Mina ei usu, et see 50+ inimestel ära kaob, nad lihtsalt ei luba seda endale, nad ei anna võimalustki. Väga hea asi minu meelest on visiitsuhe või visiitabielu, kus elatakse omas kodus ja tehakse asju koos siis, kui mõlemal selleks soov. Vägagi toimivad asjad ja hoiavad suhtluse värskena. Jällegi eelduseks on alati see, et teine inimene peab tõmbama, mitte olema mingi suvaline, peaasi, et olemas oleks. Ja kui on idee, et naine peab alati palju noorem olema, siis ära unusta, et mehi on ka vanemaid olemas kui 50. Inimesed vananevad erinevalt, 10 aastat vanusevahet võib mingil momendil päris häirivaks muutuda.
 
Alu 02. september 2018, kl 00.37
Teha koos kõike...ja yhised huvid. Et kui mul on nt huvi mootorrattaga kihutada, siis saaks seda koos teha. Naine ostab omale ka ligi 15kg maksva ratta ja lähme koos sauga ringrajale kummi pöletama. Või et kui harrastan skuutriga lainetel hyppamist, siis on ka niane kohe halkkamas. Jätkem sellised aiapidamised jms esialgu välja ja hiljemaks, et mees teeb ja naine tsrgutab. Yhine huvi tõukoera pidada...milleks siis naine, vana naine veel juurde, yhegagi on jändamist.

Või mis huvid näiteks?:)
 
Alu 02. september 2018, kl 08.22
Pole ju mingi uudis, et naised võrdub prostitutsioon!

Ei oska ja ei taha nad teistmoodi elada,

sellepärast ma ei muretsegi enam ja lasen endale nüüd rosinasse prõmmida.
 
Alu 02. september 2018, kl 10.10
Eelmisel alul päris kehvad lood, tunneme kaasa. Pole ei oma elu ega nime.

"Inimesed vananevad erinevalt, 10 aastat vanusevahet võib mingil momendil päris häirivaks muutuda"

Näed siis isegi, et mingit mõtet pole kooselu vana naisega. Tal on närvid läbi nagu pommikoeral ja iga kell võib midagi häirivaks muutuda. Isegi see, mida yldse keegi muuta ei saa:)
 
Alule 02. september 2018, kl 11.27
No aga kui sa endavaealist naist ei taha ja nooremad naised jälle sinuealist "papit" ei taha siis jääbki sul ju üle ainult kas see rosinavärk, mida sa siin küll juba maha salata üritasid ja/või Naistekas naiste aadressil debilisme pildudes enda nooreks ja tegijaks fataseerimine. Ehk oleks sul, kibestunud vananeval mehel, mõttekam enne veidi enda vanuse üle juurelda, kui keskealisi naisi vanaks tembeldama hakkad.
 
kaasaütleja 02. september 2018, kl 11.54
Oot-oot, sa Alu oled ikka asjast valesti aru saanud. Sa mitte ei otsi endale mingit naist ja ei hakka painutama enda huvide järgi, vaid leiad inimese, kellel on juba olemas samad huvid kui sinul. No kõige tavalisem on ikka reisimine, mida nooruses teha ei saanud. Eriti, kui ei ole soovi turismigrupiga kaasa tiksuda, oleks tore, kui ei peaks päris üksi võõral maal olema.
Teemad, millest rääkida. Meeldiv vestluskaaslane, kellega maailmaasju arutada on vast ka päris tore variant. Selline, kellega saab konstruktiivset arutelu tekitada. Miks muidu palju paare tekib just kolleegide seas, neil on teemasid, mis seovad (esimesena tulevad pähe arstid, kelle kaaslased on ka reeglina arstid).
Ja vanus võib häirivaks muutuda eelkõige naisele, kui mees on temast 10 aastat vanem, kui me siin seksi teemast üle ega ümber ei saa. Mis puudutab närtsimist ehk siis visuaali, siis vananemisest ei pääse me keegi, kui raha on, saab seda natuke edasi/tagasi lükata, sest geenide vastu väga ei saa. Ma kuidagi ei kujuta ette, et kui ainult noor vanus ja välimus on tähtis, siis seal üldse mingitest tunnetest rääkida annab. Siis on naine mehe jaoks ju lihtsalt asi. Sellisel juhul kipuvad mehed ära unustama, et naiselt head vormi ja nooruslikkust oodates peaks sama vastu pakkuma ;)
Ja kooselu häirivusest rääkides, siis ma mainisin visiitsuhet. Kui märkasid.
 
kaasamõtleja 02. september 2018, kl 11.58
Alule Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No aga kui sa endavaealist naist ei taha ja noorem
> ad naised jälle sinuealist "papit" ei taha siis jä
> äbki sul ju üle ainult kas see rosinavärk, mida sa
> siin küll juba maha salata üritasid ja/või Naiste
> kas naiste aadressil debilisme pildudes enda noore
> ks ja tegijaks fataseerimine. Ehk oleks sul, kibes
> tunud vananeval mehel, mõttekam enne veidi enda va
> nuse üle juurelda, kui keskealisi naisi vanaks tem
> beldama hakkad.

Aga keskealised ongi vanad. Oled sappi pritsides näost kollaseks juba läinud, vana poolesajane prostituut lesk?
 
???? 02. september 2018, kl 12.22
Kelle vaatenurga järgi seda vanadust nüüd määratakse? Teismeline on ka vana algklasside lapse jaoks jne. Kui sinust palju vanemaid enam elus ei ole, siis oled ilmselt vana.
 
to kaasamõtleja e. Alu 02. september 2018, kl 12.46
Sa oled selle ilusa lese peale, kes sind aastate eest Kuu peale saatis, ikka veel nii muņnіviha ja kibestumist täis, et näed teda vist öösi unes kah. Mis parata, kui naised endast nii palju vanemaid mehi ei taha ja edaealise valivad.:)
 
kaasamõtleja 02. september 2018, kl 13.08
Alu on kellelegi pähe kasvanud. Aju(Alu)kasvaja lõpeb kiire ja piinarikka surmaga.
mansion ghost 02. september 2018, kl 13.19
"Kelle vaatenurga järgi seda vanadust nüüd määratakse?"

See on puhas bioloogia ja geenidesse kodeeritud instinktid. Tahate seda tunnistada või mitte. Isane on tegija kuni nooremad ja tugevamad ta "troonilt" lükkavad. Emane on atraktiivne fertiilse ea lõpuni. Inimese puhul lisandub veel pundar erinevaid sotsiaalseid tegureid, nagu järglaste pikast arengust tingitud monogaamia jm. Aga kokkuvõttes on inimene ikkagi ainult LOOM - kes vähem, kes rohkem.
 
Alu 02. september 2018, kl 13.23
Koos vana naisega reisimine. Milleks?? Ära proovitud ja saan reisida yksi kordades paremini ja loomulilkult ka odavamalt. Pealeselle on reisil alati võimalus meeldivalt tutvuda ja mitte vanade naistega.

Suhtlemine. Kui töötada kollektiivis, kus enamus on noored naised siis nii umbes pealelõunaks juba ei taha yldse enam suhelda. Raske oleks ette kujutadagi, et lähen koju suhtlema ja võitlema vana naise eelarvamustega. Ja et mul peale seda oleks veel seksiisu on täiesti välistatud. Eemalt vaadates võib ju mõni proua isegi olla pandav, aga lähem suhtlemine miskipärast kipub seda ära võtma:)
 
Muig 02. september 2018, kl 13.55
kaasamõtleja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Alu on kellelegi pähe kasvanud. Aju(Alu)kasvaja lõ
> peb kiire ja piinarikka surmaga.

See käib pigem lese kohta, kes sinu ajurosínasse nii kinni kiilunud on, et teda ka seal näed, kus lese νіtukarvagi pole. Ja kelle piinaja või nottija see Alu enam oleks, kui keskealised naisedki teda juba liiga vanaks arvavad. Peale piniseb siin oma elukeses kogemata märgi unistusi ja elab enda kibestumist välja.:)
 
kaasaütleja 02. september 2018, kl 14.09
Huvitav, kuidas sa Alu kogu aeg ebameeldivate inimestega kokku puutud? Kui mul inimesega midagi rääkida ei ole, ta ei tõmba mind kuidagimoodi, mul ei tekigi temaga pikemat kokkupuudet, reisile minemisest rääkimata. Kollektiivis jah ei ole pääsu nende eest, vaba aja veetmisel ikka peaks olema.
Kui vana on naine, kes ei ole sinu jaoks vana?
 
... 02. september 2018, kl 14.36
aru ma ei saa mida see Alu siin 24h/365 oma tõde kuulutamas käib. on ikka veidrikke ilmas olemas.
 
kaasamõtleja 02. september 2018, kl 15.10
Ma ka aru ei saa, mida teeb siin vana poolesajane prostituut lesk, kes peaks ammu 50 + nurgas hõbelõnga heietama.
 
mhm 02. september 2018, kl 15.11
... ajab sama jora juba aastast 2002 vähemalt. Tõenäoliselt trauma sellest, kui ise 40 sai.
 
kaasamõtleja 02. september 2018, kl 15.14
Vana prostituut lesk jäi juba 2002 pensile?
 
mhm 02. september 2018, kl 15.16
Eelnev kommentaar käis ikka Alu kohta, obv. Eks ise tead, miks endale mõistlikumat rakendust elus pole leidnud.
 
... 02. september 2018, kl 15.25
opakaid on siin päris mitu. nüüd mingi opakas jahub mingist lesest. rohud otsas?
 
to kaasaütleja 02. september 2018, kl 15.25
Tema erinevate nimede all tehtud postituste alusel võib järeldada, et 14 - 29. Samuti on ta parima võimalusena maininud ka 14 - 17a. teismelisi lapsi. Kusagil ta pidas 30-st naist juba liiga vanaks. Samuti on ta väitnud, et talle sobival naisel ei tohiks lapsi olla. Hea veel, et süütukest ei nõua. Vot selline neli naist "ärapidanud" vanaissi meil siin siis, kes kujutleb end noorte naiste seas töötavat nii, et õhtuks on nіķuisugi läinud. No jutuks hea küll, kui ta seda jama siia pidevalt ei kopeeriks, justkui tahaks seda kellegile pähe raiuda.:)
 
,,, 02. september 2018, kl 15.36
... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> opakaid on siin päris mitu. nüüd mingi opakas jahu
> b mingist lesest. rohud otsas?

See on ilmselt üks pakkjаlgne vanatädi, kes ei saa kuidagi üle, et seesama lesk tema nina alt preestriks kutsutava asise, suht noore mehe, ära nihverdas. Nüüd siis sõimabki kõikjal leske lítsiks ja veel kurаt teab kelleks, ning üritab talle sadat pattu külge pookida.
 
kaasamõtleja 02. september 2018, kl 15.41
Teadupärast on siin ainult üks mitme nimega opakas vana prostituut lesk, kellele teeb Alu(Aju)kasvaja haiget. Mõni kaasaütleja mammi lisaks, kel pole midagi erilist öelda.
 
kaasaütleja 02. september 2018, kl 15.43
Minu mammiks nimetamiseks pead sina ise küll ikka pärispäris noor olema :D :D :D
 
... 02. september 2018, kl 15.44
,,, Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ... Kirjutas:
> ---------------------------------
> ----------------------
> > opakaid on siin päris
> mitu. nüüd mingi opakas jahu
> > b mingist lesest
> . rohud otsas?
>

ja sinul on ilusti kõik foorumlaste eraelu pähe õpitud ja jagad rõõmsalt seda teistega. järgmine opakas kellel rohud otsas :D
> See on ilmselt üks pakkjаlgn
> e vanatädi, kes ei saa kuidagi üle, et seesama les
> k tema nina alt preestriks kutsutava asise, suht n
> oore mehe, ära nihverdas. Nüüd siis sõimabki kõikj
> al leske lítsiks ja veel kurаt teab kelleks, ning
> üritab talle sadat pattu külge pookida.
 
Njahh 02. september 2018, kl 17.22
kaasamõtleja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Teadupärast on siin ainult üks mitme nimega opakas
> vana prostituut lesk, kellele teeb Alu(Aju)kasva
> ja haiget. Mõni kaasaütleja mammi lisaks, kel pole
> midagi erilist öelda.

Võib olla küll, et Alul on hoopis ajukasvaja, aga see kasvaja peab üks väga eriline kasvaja olema, kui see sunnib kõikjal kenakest, endast kõvasti nooremat ja haritud leske opaka vana lіbuna nägema. Mina jälle arvasin, et vana mees ei saa lihtsalt kaotusevalust kuidagi üle.:DD
 
,,, 02. september 2018, kl 17.27
... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ,,, Kirjutas:
> ---------------------------------
> ----------------------
> > ... Kirjutas:
> > ---
> ------------------------------
> > --------------
> --------
> > > opakaid on siin päris
> > mitu.
> nüüd mingi opakas jahu
> > > b mingist lesest
>
> > . rohud otsas?
> >
>
> ja sinul on ilusti k
> õik foorumlaste eraelu pähe õpitud ja jagad rõõmsa
> lt seda teistega. järgmine opakas kellel rohud ots
> as :D
> > See on ilmselt üks pakkjаlgn
> > e van
> atädi, kes ei saa kuidagi üle, et seesama les
> >
> k tema nina alt preestriks kutsutava asise, suht
> n
> > oore mehe, ära nihverdas. Nüüd siis sõimabk
> i kõikj
> > al leske lítsiks ja veel kurаt teab k
> elleks, ning
> > üritab talle sadat pattu külge
> pookida.

Eks nad ise ole seda oma eraelu tasapisi jaganud. Mäluga mul samuti probleeme pole, erinevalt mõningatest siin.:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!