Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Sooviksin ainult tutvuda soojasüdamega ustava. Püsisuhte eesmärgil tutvuda korralikku truunaisega.
Üllar King 06. juuni 2019, kl 07.51
Sooviksin teile kõigile huvilistele või ükskõik kellele eelnevalt head kaunist mõnusad päikeselist suviseid päevi kõigile, rõõmsaid hetki ja retki, igale üksikule inimestele.

Lugupidamisega ÜLLAR KING.

Sooviksin tutvuda püsisuhte eesmärgil korralikku korralikku armsama ustava kallima, tulevasse truunaisega kooseluks.
Vanuse määr on alates 18 kuni 37 eluaastat.
Sooviksin teilegi sellist praegusele tasemele, suvele et teil pole enam ei aega Facebookis käimist, ega ei ole enam aega internetis käimiseks surfamiseks!

Ning teadmiseks ka veel: mina ei ole kohe raudselt huvitatud sellistes suhetes nagu on kirjutatud, LÕBULÄBUSUHETES ja ei ole huvitatud üheöösuhetes ning rääkimata muudest libasuhetes ei ole huvitatud.

Ainult tõsise ausama püsisuhte eesmärgil tutvuda korralikku naisega.
TELEFONINUMBER +372 59 820 204 või teine Telefoninumber +372 59 820 508.
Olen otsekohene ja kui vaja siis ka olen teravameelne maamees 39a, ning oskan olla hea truumaamees, ning kui vaja oskan mõningaid kordi kuri ka olla kes iganes ülbitsevad või kes üritavad lihtsalt, külnavereliselt mehi ära kasutada, on erinevaid naisi kes justkui ongi rahaahnuse eesmärk et mehi rahaliselt ja materjalislmi suhtes kavalalt ära kasutada kergeusklikke mehi, kes on ka õgne tihtipeale jooksnud ämbrisse, sellise naise suhtes. Ning oma huvidest lähtudes, parakumatu eestis tõesti selliseid naisi jagub mitmetesse foorustesse.
Ning on samuti erinevatest lähtudes meestest, kes ka naisi oma ihaldamise himude valdkonnas suhetes, kasutavad naisi julmalt jõhkralt vägivaldselt naisi ära, et on mõndagi juhtunud kusjuures noorpaaarid, ja kesealisempasrid, lähevad karvupidi kallale sest enam jagu on vägivallatseja mehi kes oma naist, kohtleb nagu kaltsu põrandal, sest need mehepojad on ilmselgelt teadaolevad nõrgad ja arad, kes oma elukaaslasele naisele või lastele kallale kipuvad minema.

Lugupidamisega ÜLLAR KING, üksik Maamees Asjatundja.

King
 
Anja 06. juuni 2019, kl 08.35
Üllar-poiss, ehk räägiksid meile veidike oma varasematest voodikogemustest siin.
Üllar King 06. juuni 2019, kl 09.12
Viimane voodikogemus oli aastal 1996 eestis ehk tapal, ja siis üle kümne aasta edasi oli ka vahekord 2006, Poolas Šuwalki linnas.

King
Üllar King 06. juuni 2019, kl 09.18
Et on olnud Eestis siinses kontekstis. Aastatel alates 2008 kuni 2018 kusjuures on juhtumid kus naised kasutavad mind ära rahalistel abistamise ja aitamise vastutuleku ees et omas kogemuses Eestis jagub nagu igasuguseid kirjusid koeri kes just need naised leiavad kergeusklikke mehi keda ohvrina ära kasutada tuleb, olgu rahaline ja materjalislmi abi mida mees tundmatuse naisele pakub, kuigi jah see siiski sellest parakumatu naised kasutavad oma huvides mehi ära.

King
Üllar King 06. juuni 2019, kl 10.08
Et tuleb tuleb ilmselgelt tõdeda tõesti jah tunnistada, et aastaid tagasi kõvasti tagant järgi mõelda sellesse olukordadesse, siiski ei saa kuidagi moodi õigemini öelda olin õiges suhtes naisega, sest parakumatu ei olnud võimalik õiget suhet alustada, sest tean tagant järgi asju lahates asju et ma olen sattunud valesse võltsnaise otsa kes jah tõesti mind kasutas ükskõik mis eesmärgil toodud välja, rahalise ja materjalislmi abi suhtes need naised olid küll julmad ning jultunud kes mind heasüdamlikku meest ära kasutas just mind Lugupidamisega ÜLLAR KING.

King
 
Ü. King 06. juuni 2019, kl 14.13
Kus asub meeste g-punkt. naiste omast on räägitud, aga kus mehe oma asub`?
 
viimasele 06. juuni 2019, kl 18.37
 
Viide 06. juuni 2019, kl 18.52
Ü. King Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kus asub meeste g-punkt. naiste omast on räägitud,
> aga kus mehe oma asub`?

Vana rosinamees teab seda spetsialistina täpselt, miks sa temalt ei küsi.:)
 
minge 06. juuni 2019, kl 19.13
oma teemasse, kõss!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!