Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Minu isiklik lõplik, lõppkokkuvõttes on lahates reaalselt tulemusi juba aastaid järjest
Üllar King 15. juuni 2019, kl 06.11
Et kurb on see tõesti siinses kontekstis eestis ei ole ega saa olema parakumatu normaalseid naist elukaaslast tulevaks leida.
Seoses sellega naised on jah tõesti kokkuvõttes minu meelest mu suhtes jah tunnetes liigagi ükskõiksed ja neil pole ega sooja ega külmagi, sest elu on näidanud üles millised tänapäeva naised on mu suhtes olnud liigagi ükskõiksed ning kalkid, et olen tajunud ära.
Sest olen pea 7 aastat juba tänini, juba ka tänaseni sügavalt sisemuses haavunult ja pettunud selles osas naised on mu suhtes tunnetu ja külmad ning ükskõiksed.
Sest nüüdseks tõesti tuleb otsad kokku võtta ja leppida sellega seoses elan edasi üksi ja tuleb toime tulla üksipäini elus teadmiseks naised on liigagi tuimad.
Et siinses kontekstis eestis ei leidu isegi vabu korralikke tulevast elukaaslast naist vanuses alates 18 kuni 37 eluaastat püsisuhete eesmärgil tutvuda korralikku naisega. Telefoninumber jääb samaks +372 59 820 204 või teine telefoninumber +372 59 820 508. Sest tean kas mina Üllar King mõistva suhtumisega Lugupidamisega tutvun naisega ükskõik mis tahes ja kuskohas, sellest olenemata nad on mu suhtes ikkagi ükskõiksed sest elu on näidanud üles niimoodi.

King
 
Jaan läeb jaanitulele 20. juuni 2019, kl 00.47
Jaanipäev ju tulemas. Lõkke ääres võta naisi tantsima, ole viisakas ja lahke, küll siis leiad ka :)
Üllar King 20. juuni 2019, kl 05.35
Ega ma enam suurt ei usu midagi, sest elu on näidanud raske on leida tulevast elukaaslast armsamad truud kallimad naist.
Et koguaeg üksinduses piinlen ja kas tõesti eestis ei leidu ustavad mõisva suhtumisega tulevast elukaaslast naist, kas teade ka pea 17 pikka aastaid järjest üksik vaba ja vallaline maamees 39a olen Üllar King, kuigi südames on jah tõsise koormus ja väsinud ning raskem olla.
Et kas tõesti naised on mu suhte otsingu peale külmad ning leiged.
Kui nii siis olgu pealegi et võtan kõik arvassse ja lepin jään üksikuks edasi, sest tuleb välja eestis ega polegi leida korralikku truud ustavad naist.
Telefoninumber +372 59 820 204
E-posti aadress king1980@hot.ee

King
 
kas siis niimoodi? 20. juuni 2019, kl 22.41
10 postitust jutti ja arvad, et hüppab hopsti siis su jaoks truu naine välja?
Pakuti ju jaanitulele minna. Miks ei sobi?
 
to 22.41 20. juuni 2019, kl 23.06
Ta ei saa, padukarsklasena nagu ta ennast ühes postituses kirjeldas, ju sinna minna, kus kärakat pannakse. Samuti on ülimalt kahtlane, et naised nii kirjaoskamatut (loe: harimatut) meest tahavad.:D
 
saab ka kärakata 21. juuni 2019, kl 00.09
Ei pea jaanitulel alkot lahmima. Küll ja küll selliseid, kes ei joo.Kärakapanijat vaevalt keegi tõsiselt tahab. Naised joodikuid suhteks ei otsi. Küll aga peab mees tasemel olema, pakkuda saab ka muud peale alkoholi. Kooner ei tohi olla. Jutt peab sobima. See, et inimene vigadega kirjutab, pole kõige hullem. Aga see mitmekordne korrutamine, see on küll probleemiks ja see peletab naisi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!