Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Iga suhte erandi lõpp mehe ja naise vahel. Üles kirjutatud tõsised teemad 20.07.2018a.
Üllar King 20. juuni 2019, kl 06.29
Eesti inimkonna 1 kavalam, libaarmastus, seda nimetatakse laenatud õnn ja laenatud armastus!
Iga mehe ja iga naise suhete olukordadest...
Seni, kuni sa ei tea, mis rolli sa kellegi elus mängid, on aeglane vaimu tapmine. Sa oled justkui kinni. Samas ju ei ole ka. Kes keelab sul minna ja olla ja nautida? Sest sa oled truu. Millele? Kellele? Sa nagu oleks seotud ja samas ei ole ka. Sa ei tea, kas hoida või lasta minna. Sa ei tea, kas oled oluline või oled lihtsalt kohustus. Hoolitakse sinust või lihtsalt kasutatakse ära. Sinu enda loal. Jah. Seni, kuni sa oled nii igaks juhuks olemas, kurnab sind. Muserdab sinu hinge ja murrab vaimu. Kuid kui sa oled ainult oodanud... Mingit selgust. Aina ja aina oodanud, siis lase minna. Lase minna kõigi nelja tuule poole. Ju siis ei ole julgust või tahtmist või otsustuskindlust, et öelda, kes sa selle kellegi jaoks oled. Vahel peabki mõni asi lõppema pikalt. Lihtsalt sellega, et teada saada - polegi valus.

Lugupidamisega Üllar King Mõistva suhtumisega.
Üksik vaba vallaline maamees truumees 39a maamees.
Kuigi mina ise loodan ja usun ühel heal päeval leian, oma ellu üht ainsat õiget Truud ustavad armastatavad tulevast elukaaslast naist kallimad.
Vanus võiks olla 18 kuni 37 elukaaslast.
Kirjanduse teemad: Lugupidamisega Ü.King

King
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!