Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kallim armsam tulevane naise kes sa, loed neid tõsiseid kirjasid, mis eelmisel aastal 2018 kirjutasin
Üllar King 20. juuni 2019, kl 06.43
Usaldada oma kindluse elu mõte, armsamale kaunile Eestimaa naisele suudluse huultele anda mesimahlaseid suudluseid!
Tähtsam on see kui armastuse, ning headusega truudusega, embusele kallistamisele pühendamisega on ühised tunded märgid , suhetes terveks eluks üksteisele truudusele ühinevad vaid tõelised legendaarne mehed kes südamest käivast hingest hoolimises armastatule naisele avab südame uksed valla.

Lugupidamisega Üllar King Mõistva suhtumisega! Olen peaaegu kuusteist aastat järjest üksik vaba ja vallaline maamees 39 aastane maamees. Kuid puudub 1 kindel truunaine kellega alustada korralikku püsisuhte loomise ja tulevase pere elule ühinemiseks pühendamisega.

Tõeline armastus üksteisele jaoks on tingimusteta armastus.

Mõnikord tunnen, et olen olemas ja elan ja eksisteerin maailmas, mida keegi teine pole võimeline nägema. Otsekui oleksin ümbritsetud pehmest, soojast, nähtamatust, armastavast mullist, kus minu reaalsuse noodid ja minu unistuste paradiisiaiad ja heljuvad taevad maalivad lootuse värve. Otsekui hingaksin ma sarnast õhku inimestega minu ümber, ainult et minu hingatavas õhus leidub veidi vähem eilse värve ja natuke rohkem päikese kiirgust. See on sensatsioon, mida ma ei oska kirjeldada. On kerge olla minu omas maailmas ja raskem astuda, ei, isegi pressida end välja sellest kaunist kohast, kuid samas mõistan ühtlasi, et see, mis toimub minu sees, mida näen ja tajun iseendas asub ühtlasi ka väljaspool mind. Aktsepteerin tasapisi ka seda osa endas ning tunnistan mineviku haavade olemasolu. Austan ja armastan seda ilus-habrast piirideta lõpmatust endas, mõistan ja väärtustan oma soove ja tahtmisi, oma unistuste tasaloomulist püsivust. Võtan täiega omaks kõik endas, sest vaid nii saan seda täiuslikkust näha ja leida ka kõikjal enda ümber.

Algavale päevale mõtted❤️ on Üksiku vaba ja vallalise mehe mõtet, kuigi sooviksin enda ellu üht ainsat õiget Truud ustavad armastatavad tulevast elukaaslast naist kallimad naist. Vanuses alates 18 kuni 37 elukaaslast.

King
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!