Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Korralik Truumaamees 39a, otsib tänini oma ellu üht kindlat, truud elukaaslast naist. Telefoninumber: 59 820 204
Üllar King 21. juuni 2019, kl 18.18
Oleks mul see keegi, kellele näidata asju,
mida vähesed silmad tunnistanud…
näidata asju, mis väheste südameid soojendanud…
tekitada tundeid, mis kestavad kauem,
kui elu siin ilmas…
et õnnistada seda maailma armastuse ning headusega…
näidata kohti, mille sarnaseid pole kellegi silmad näinud…
kuhu vaid 1 jalapaar astunud…
mida vaid ühed silmad jälginud…
paar kõrvu kuulatanud…
Tahaks seda kedagi, kes kahekordistaks kõik eelmise…
jagaks seda vapustavat maailma minuga…
need ilusad loojangud, ilusad rannad,
kaunid metsad ja põllumaad ja karjamaad ja sood ja järved ning jõed...
kaunid silmad, pehmed suudlused läbi paitava õhu,
siludes näo naerule, viies hinge üle piiride, pilvedest kõrgemale…
öeldes nägemist nõrgemale, maisele kehale…
Kujutledes seda tunnet, mis valdab paljusid,
lõhub südame ümber kõrguvaid kaljusi,
et lasta sisse armastus ja õnn nii head…

Vanuses alates 18 kuni 35 Eluaastat, tutvun korralikku truuduse tulevase kallima armastava naisega, püsisuhte eesmärgil.

(Sooviksin tutvuda kohaliku Mõistva suhtumisega, truuduse kõige kallima armastava tulevase naisega, püsisuhte eesmärgil.

Ma tahan sind nii väga, isegi nii väga, et teeks sinu nimel kõike..Ma annaks kõik, et oleksid minu..Ma saaks su salaja, noh sa oledki salaja minu oma, aga ma ei taha sind salaja, ma ei taha sinuga kokku saades passida kusagil metsas või seal, kus meie sõbrad ja tuttavad ei käi..Ma tahan näidata tervele maailmale kui palju ma sind armastan ja kui väga ma sinust hoolin, ma tahan näidata, et sa oled minu oma ja keegi teine ei saa sind..Ma tahan olla inimene, kelle kõrval sa hommikul ärkad ja õhtul magama lähed, inimene, keda sa öösel kell 3 endale tugevamini kaissu võtad ja kellele sa sosistad kõrva: “ Kallis, ma armastan ainult sind” Ma tahaks seda kõike nii väga, aga kahjuks pole see võimalik..Sul on juba olemas inimene, kelle kõrval sa ärkad ja kellele sa ilusaid asju ütled, inimene, kellega sa avalikult ringi käid ja näitad, et te olete koos..Mina ei saa selleks kunagi..Mina olen ainult lõbustus, kui sul igav hakkab, tuled minuga välja, paar musi ja kõik..Aga ma armastan sind..Armastan nii väga..Aga sa ei tea seda..Sa arvad, et ma käin sinuga niisama väljas..Sa ei saa kunagi teada ka, ma ei ütle seda sulle kunagi, sa võibolla aimad, sest ma muutun tihti pahuraks ja armukadedaks, kui sa ütled, et sa ei saa rääkida, sest oled temaga..Kui sa mulle ei vasta, muutun ma kurvaks, vahel isegi nutan..Sa ei kujuta ette ka kui palju ma sind tahan..Mu süda valutab nii nagu keegi pussitaks seda 1000 korda järjest, ma tahaks selle välja rebida..Tahaks oma aju välja lülitada, et ma enam sulle ei mõtleks..Iga kord, kui sa mulle otsa vaatad ja naeratad, ma peaaegu suren armastusest sinu vastu, mu kõhus on nii imelik tunne ja mul käivad värinad üle kogu keha ja minugi suule ilmub naeratus..
Naisterahva vanuse vahemik võiks alates olla. 18 kuni 36 eluaastat. Ise olen 39 aastane üksik vaba ja vallaline maamees).

King
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!