Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Elukogemuste eluteeelatud aastate tõehetk.
Üllar King 21. juuni 2019, kl 18.24
Täna päevane räpased egoistid et ilmalikud abielu paarid rikkuvad abiellumise alguses oma naise, selja taga himustab võõrast naist, küll on igasuguseid, tolgused mehi jagunevad mitmesse liikidesse, on samuti vastandiks naisterahvas himustab võõrast mehikest ega pole vahet suurt polegi! Vaid populaarsust on saanud populaaktsioon masendav pilt rikkuvad väliselt ja sisemiselt abiellumise tasandil. Olgu mehed või naised ega ilmselgelt on täpselt teada kõik on omakasu peale väljas kusjuures paremad saaki püüda...
Kas on tegu homo meessoost, oma uuele naisele sellest siiski märksa rohkem on salajasi reetmisi suhetes.
Et siinsest Eestimaal ja mujalgi võõrsil.

Kurb tõdeda see Täna päevane eba moraalselt suhtutakse, olgu mehed oma naistega või naine oma meestega, siiski, on tasemel hirmude ihaldatud võõrale külge hakata kasvõi armukeseks et niikuni varem või hiljem suhted lagunevad laiali, et tuleb uus, uus jah uus võtta, mida kuradima mehed ja naised vahetade pidevalt nagu mustad sokke jalast. Ise mina ei paneks imeks miks siis tihtipeale värsked ja keskmised eales perekonnad lagunenud ja löödud.
Ma küll ei saa aru, teist toimub sisemuses kas ainult rahaahnus loeb enam kui korralik austatavad suhted?

Ebanormaalne suhtumisega seks on ebapuhtus ja ebavõrduse hullus, eriti tänapäeval mis toimub mühinal.
Enamuses Eestimaa naised müüvad enda keha raha eest seksiga teenimisest ennast ideoloogialt lolliks.

TÄISVÄÄRTUSLIKU INIMESE SÜNNIÕPETUS - II

Seda on paljudel raske mõista. Kõikides riikides on harjutud, et seks on ülim nauding.
See on kõik pettus ja vale. 90% meestest pole võimelised naist rahuldama.
Müüt selle kohta , et paljud inimesed saavad seksist ülima naudingu on kõigest psühholoogiline sisendus. Inimese seksuaalseid tunge kasutatakse kommertstööstuse kasumi teenimiseks. Pornoajakirjade hulk tähendab rahavooge. Nemad ajavadki inimestele kärbseid pähe.

See rahuldus, mida kogeme täna seksist, pole kaugeltki täiuslik. See on üksnes tibatilluke osake inimesele omasest rahuldusest, mida me kogu elu ilmaaegu otsime.
Anastasia puudutab teemasi mida ei suutnud tunnetada ei mineviku mõttetargad ega kaasaja teadlased, kuidas sünnitada täisväärtuslikku inimest.
Eelpool öeldust järeldub esimene reegel: naine, kes soovib sünnitada täisväärtuslikku inimest, luua tugevat ja õnnelikku perekonda , peab oskama tagada momenti , mil mees tahab naisele läheneda eesmärgiga anda elu oma lapsele, teda ette kujutades. Antud tingimustes saavutavad mees ja naine psüühilise seisundi, mis võimaldab neil jõuda läheduse kaudu ülima rahuloluni. Aga tulevane lapse saab energia, mis puudub nendel kes on sündinud juhuslikult.
Kahe mõtte ühekssaamine on määratult olulisem kahe keha ühekssaamisest. Veelgi täpsemalt öeldes kahe tunnetekompleksi ühinemine. Saadud rahuldustunne ja kogetud õndsus ületab seejuures oluliselt otsest seksuaalset naudingut. See ei välta põgusalt nagu tavalise seksi puhul. Meeldiv seisund võib kesta koguni kuid ja isegi aasta. See kujundabki tugeva ja armastava perekonna.
See tähendab, et mees kes seda kord on kogenud ei saa ega soovi oma naist petta - abielud sõlmitakse taevas.
Anastasia määratleb täpselt: taevas sõlmitud abielu tõendiks võib olla üksnes mehe ja naise erakordselst oivalin seisund, mille tulemuseks on uue täisväärtusliku inimese sünd.
Mehe ja naise vahekord , mida kirjeldatakse Anastasia raamatuses , avab seksi täiesti uue tähenduse . Kõik sellel teemal praegu olemasolevad õpetused , alustades Vana-kreeka ja India omadest kuni kaasaegseteni , muutuvad selle kõrval lihtsalt naiivseteks ja koomilistkes, poosidega tegelemiseks.


(Niisiis kuigi mina isiklikult otsin või ootan, normaalsed korralikku ausamad üksteise vastastikune suhtumisega püsisuhte eesmärgil tutvuda ausama korralikku truunaisega terveks eluks, kui veel Eestimaal olemas? Naisterahva vanus alates 20 kuni 35 eluaastat).

King
 
Üllar vahetas irwi välja 21. juuni 2019, kl 21.53
Küll tüütas see irw, kes oma väljamõeldut rosinameest taga ajas, nüüd otsitakse lollikindlalt truud naist.Nojah, hea , et irw sai oma rosinamehe kätte, vähemalt temast rahu. Kaua see saaga kestab, ei tea.
 
Väljavahetajale 21.53 22. juuni 2019, kl 03.10
Tüütas siin vana loll lesekütt oma totaka lesejahiga. Rosinamehe "lesed" Irwide jt. rosinamehe lollitajate näol olid vaid selle jabura lesejahi tagajärg. Muide, sa ei oleks pidanud seda kirjutama mida kirjutasid. "Leskesid" on siin lesekütist tunduvalt enam ja mõni ikka su lapsikule "meeldetuletusele" vastab ning selle lihtsaneelse rosinamehe välia meelitab.:/
 
lihtsaneelne 22. juuni 2019, kl 04.20
kas näpud jälle pakipeedist paistes? :D
 
Eelmisele 22. juuni 2019, kl 04.25
Ei. Sinu ajurosin on. 03.10-l pole häda midagi..irw!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!