Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Inimene, kellega rääkida. Vahelduse pärast. Kohvikus. Minu kulul. Ilma edasiste kohustusteta. (naine, 21a)
 
Mōte kokku saada ja näha, kuigi pole varem näinud. Ilmselt. 13. detsember 2019, kl 18.46
Tere!

Ma ei teagi, kuidas seda impulsiivselt ja spontaanset mōtet kirjeldada. Tegelikult tean küll. Lühidalt. Sain eile raha, astusin ühest kohviku slash poe uksest sisse, vaatasin suhtlevaid inimesi ja mōtlesin, et vōiks teise naisega kokku saada. Vōi mehega. Vahet pole, aga suhte tagamōtet pole kummagagi. Rääkida. Minu kulul natuke näksida, ja kui see probleem on, vōite maksta, aga mulle ausalt pole vahet. Vōib-olla mu egoistlik soov tahaks n-ö "korraldajana" plekkida, aga mōistan soove.

Jah, rääkida. Kohustusi pole. Edasisi kohustusi. Ei pea ühendust vōtma, eesmärk pole tegeliku sōbrasuhte loomine, tahaks rääkida, vahelduse mōttes. Enamjaolt kuulata vōib-olla. Vōin ka rääkida, kui vaja. Missiooni pole taga, suhelda vōiks. Vōiks ju? Minu tagasiside on enamasti vestluse nautimine, mōne mōtte ōhku viskamine kui see tuleb, awkward ei pea selline vaba vestlus kindlasti olema. Ma loodan ei ole. Pole hullu. Pole hullu. Saame kokku, räägime.

Sest teate mis? Olen käinud päris korduvalt GoWorkaBiti kaudu n-ö "haltuuradel" (meeldib seda sōna kasutada, olgu algne tähendus milline tahes) ja kogenud spontaanseid vestlusi inimestega, keda näen max 3 päeva, ja siis on nad haihtunud. Enamusi pole uuesti näinud. Aga see vestluse moment, see on isegi tööolukorras hää, vabal ajal muidugi kindlasti enam.

Ehk siis... jah. Minust. Olen poisipeaga, meigita neiu. 21-aastane, nagu pealkirjas mainitud. Enda arust päris lihtne, mis appeali puutub? Elan Tallinnas. Ja veelkord, ilma suhte loomise motiivita. Vōita üle-eelmise lōigu juurde tagasi minna.
Huvitun kultuurist... muusikast. Asjadest, mis midagi tähendavad, asjadest, mis täidavad vaba aega.

Ma arvan et äkki... postitaks keegi siia, et on huvitatud? Ja ütleks, kuhu ma saan numbri saata. Vōi e-maili vōi mis iganes. Pakkuge välja, kirjutage siia, ma kontrollin vastuseid mingi aja vältel. Kui on huvi ilmnenud. Et keegi tahaks suhelda. Mōni tore indiviid.

Kaunist jōuluaega, kallid kaaskodanikud.
Eesti elanik
 
Autor vol2 13. detsember 2019, kl 18.55
Tegelikult jah, teeme nii et kui huvi on siis ma ütlen mis minu aadressile saab oma asjad saata lol
 
Imin 13. detsember 2019, kl 21.51
Olen 30-aastane meesterahvas. Kirjuta siia:

sdreer@hot.ee
 
no tõmbab ikka 13. detsember 2019, kl 22.05
hulle siia nagu kärbseid liimile :d
 
Autor vol3 13. detsember 2019, kl 22.42
Tōmbab tōmbab, aga koorekiht kerkib nimelt solgiämbri pinnale, vōtke heaks vōi pange pahaks :D
 
he, jälle 14. detsember 2019, kl 01.09
See vana ... tegutseb , igav wist teisel. :D
 
Autorvol4 14. detsember 2019, kl 02.23
mis tegutseb, kes tegutseb, tegutses, tegutsen tegutseme/tegutsegem
 
Laeval tutvuja 14. detsember 2019, kl 09.59
Miks mitte. Jäta siia palun oma adre ja ma kirjutan sulle:)
 
goodo 14. detsember 2019, kl 12.45
kes algatab, jätab adre või mobla numbri.
ps. kuidagi meeleheitel tekst sul, mis põhjuseks?
 
Autorvol5 14. detsember 2019, kl 15.04
Mōtlesin, et jätan kui on huvi ilmnenud. Eeldasin vast jah et kes kirjutaks, kirjutab kohe ka siia, ei tea.

Miks ta meeleheitel on? Kas elus ei vōi olla spontaanne ja tahta vaheldust, ootamatuid hüppeid?

Ma ei kanna kibedust trollide peale ega kritiseerijatele, aga üks statement:

suhet ega midagi antud skaalal ei otsi praegu :)) ns vestlust.

ja tōepoolest, üle-eelmine postitaja, lugesin teiegi teemat. Eelmine lause küll kehtib, aga hea küll, jätan siia adre fbjaoks@gmail.com, sinna vōib kirjutada ja palun naised (vōi jällegi, mehed, ma ei piira seda sihtgruppi tarbetult), kirjutage, vōib-olla saame koguni kahega teist kokku ja teie omavahel, seltsis segasem :=)
 
Laeval tutvuja 14. detsember 2019, kl 18.03
Juba enne vestlust ja kõike tead ette mida ja mida mitte?? Mingit mänguruumi elus siis pole või?:) võiks arvata et pigem oled 61 kui 21 ja sel juhul on suur vahe sees kas kohtuda v mitte. võiks ju ka otse nüüd kirjutada, kuid niisama lobiseda...mõtled seal ka poolenisti inglise keelt kasutada? Seda oskab ju igaüks, mulle meeldiks poolenisti või üldse rootsi ja soome keeles segamini. Är den brå så:)
 
Autor vol 6 14. detsember 2019, kl 18.37
Tõsi ta on et seda inglise keelt väikestviisi lõimub, aga eelistatavasti ikka stiilselt :D

Aga Laeval tutvuja, kirjuta terviseks. Aadressi tõin üle-eelmises postituses. Aitäh irooniavaba tagasiside eest, seda ma heanaiivselt lootsingi postitust üles riputades :=)
 
Viimasele 14. detsember 2019, kl 18.42
Aus inimene nii ei käitu aga see termin on sinu kasvatusest puudu. Mida pole kunagi olnud? Olen uhke, et olen paremat väärt. Teadsin, kaalusin, mis on sinul viga? Sinu ajudes voolab ainult elekter, mitte väärtus armastusest või perest!
Tõsiselt tulebki kaaluda, kellega ennast siduda? Et hiljem häbist mitte maha surra! Edu!
 
Laeval tutvuja 14. detsember 2019, kl 20.07
Üleskutse sul stiilne niigi, norisin niisama veic:)

Aga tead, selleks et planeerida kohtumist, niisama jutuajamist, oleks siiski miskit vaja teada. Et poisipea kuulub oletatavalt 21a tüdruku juurde, ei ütle suurt midagi ja teemast kah midagi välja ei noki, millest tahaksid rääkida, mida kuulda. On ju neid kes tuleks ja räägiks varem tehtud vigadest, mis hiljem kätte maksid. Neid on palju:) On neid, kes tahaks jumal teab mida, rääkida, kuulda aga vaikus kipub võimust võtma. Naised vist omavahel suudavad rääääääkida. Vahel imestan, et kuidas nad jaksavad või kust nad selle kõik võtavad, sel pole lõppu nähagi või kui siis lõigatakse see justkui noaga täiesti lambist keset juttu ja samas nagu mõlemile kokkulepitult. Juttu jagub ilma kordagi põikamata poliitikasse, võiduaajamisse või isegi meestesse. Mõlemad on muidugi valvel, et kui teine otsa lahti teeb siis järgmist teemat vb ei tulegi.

Et siis millest juttu võiks teha? Mis kultuurist, muusikast, seda on ju kah alates Eka ees värvi loopimisest ja helidest mida loetakse muusikaks. Vaba aeg...mõnel seda polegi või on tal lihtsalt igav kui selline hetk peaks tekkima.

Kirjutan siin, ehk tõmbab mõne tagasihoidlikuma kaasa:)
 
Laeval tutvuja 14. detsember 2019, kl 20.19
Viimasele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Aus inimene nii ei käitu aga see termin on sinu ka
> svatusest puudu. Mida pole kunagi olnud? Olen uhke
> , et olen paremat väärt. Teadsin, kaalusin, mis on
> sinul viga? Sinu ajudes voolab ainult elekter, mi
> tte väärtus armastusest või perest!
> Tõsiselt tu
> lebki kaaluda, kellega ennast siduda? Et hiljem hä
> bist mitte maha surra! Edu!

Sinu puhul jääb mulje nagu tuleksid lambist dialoogi kõrvalaluast ja kõik peaks ennast justkui süüdi tundma teadmata samas milles. Umbes nagu katkine helikandja, mis on kinni jäänud seal, kus on refräänina süüdistused ja südametunnistusele koputamine.
 
Autor vol 7 14. detsember 2019, kl 23.10
Aga Laeval tutvuja, milleks planeerida? Ärgem mõelgem üle. Ärgem needkem, mõeldes enne kuidas, mis, mida... olgem hetkes ja peegeldagem seda mis antud hetkel kõnelejaile aktuaalne, omades kuulajat. See on ka kõik. Kindlasti ei tule üle mõelda, minu mastaabis igatahes mitte. Andsin sulle oma aadressi, sinna pole kirja laekunud.

Kuna tegemist on uute inimestega kes üksteisest midagi ei tea, on kindlasti teemasid nii teise elu jagu. Ja esimesel on vastuseid tema enese elu jagu.

Ära mõtle üle, Laeval tutvuja.
 
naine, 21a 16. detsember 2019, kl 18.47
Tahan suurt ja kõva m u n n i maitsta.
 
hahahaha 16. detsember 2019, kl 19.43
neid teemasid teeb üks vanaeit kellel on igav ja tahab näha kas keegi reageerib
 
Autor 8 16. detsember 2019, kl 21.37
Ei teinud seekord vanaeit ja nüüd ootan naisi reageerima. Mōlemad senised polnud selleks korraks.

Ma ei saa aru, mis selles üleskutses nii hullult imelikku on aga ei peagi aru saama. Ma olen nii harjunud mōtlema nimme piiridest välja, ja ei saa aru inimestest kes seal piirides vagalt istuvad.
 
hahahaha räägib õigust 16. detsember 2019, kl 22.10
Täpselt nii ongi .
 
Milline vanaeit 17. detsember 2019, kl 00.14
Kas autor oli 30 aastat tagasi 21 aastane.¿
 
Autor vol 9 18. detsember 2019, kl 20.46
Teema loodud vestluskontakti leidmiseks, üritan ja loodan, kuskil ei taheta nähagi. Loomulikult olen, garanteerin vanuseks 21, 40 aastat juba olen, jatkuvalt keegi ei usu. What's wrong with you?? Sarnastena paljudele teised ülejäänud teemadele, kus tutvun fertiilse naisena, otsin kaaslast ja elu omale, tahan lapsi ja pereidülli, sellist mõnusat. Hea eksperiment rääkimise aseainena, üksildase vananenud naise interneti võlumaalim koos printside ja kalliskivide ja hinnaliste kinkidega. Millalgi tahan kuulsaks saada, kirjutan sellest kogemuse jagamise raamatu, jagan autogramme ja saan tappa kõigilt keda lollitasin, elu nagu täielik slash kohvik.
 
Päris autor vol 9 18. detsember 2019, kl 22.57
Kahju et IP-aadresside pōhjal postitusi ei eristata, eelmine postitaja trollis ja teeskles autorit, lootes, et paneb puid alla. Ei ōnnestunud kibestuma panna.
 
Eelmisele 19. detsember 2019, kl 01.51
Mida tal ikka kedagi kibestuma panna, kui see 65+, ravimatult ajuhaige rosinapenskar ise südamepõhjani kibestunud ja naistes pettunud on. Ühest kaunist ja temast 20a. nooremast leskprouast ärapõlatuna mängib ta siin juba pea kuraditosin aastat mingit tegijat..irw!!
 
??? 19. detsember 2019, kl 01.59
Päris autor vol 9 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kahju et IP-aadresside pōhjal postitusi ei eristat
> a, eelmine postitaja trollis ja teeskles autorit,
> lootes, et paneb puid alla. Ei ōnnestunud kibestum
> a panna.

IP-põhisusest pole tolku. Eriti, kui iga suvalise väljendi, mis pooletoobisele реdеraatorile ei meeldi, bännitakse. Ja kas peale neid sõimajate väljaselgitamisi ikka leidub nii lolli inimest, kes ilma toimiva VPN-ta tasuta foorumites/kommentaariumites kirjutaks?
 
Imaginaarsele 21 aastasele 19. detsember 2019, kl 09.18
Suhtlemisvaeguses kannatab juba iseendaga ka asju arutada? Muide, isikuandmete kogumine ja töötlemine mistahes eesmärgil pole sulle lubatud ja on karistatav!
 
Hahah 19. detsember 2019, kl 10.34
??? Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Päris autor vol 9 Kirjutas:
> -------------------
> ------------------------------------
> > Kahju et
> IP-aadresside pōhjal postitusi ei eristat
> > a,
> eelmine postitaja trollis ja teeskles autorit,
> > > lootes, et paneb puid alla. Ei ōnnestunud kibe
> stum
> > a panna.
>
> IP-põhisusest pole tolku
> . Eriti, kui iga suvalise väljendi, mis pooletoobi
> sele реdеraatorile ei meeldi, bännitakse. Ja kas p
> eale neid sõimajate väljaselgitamisi ikka leidub n
> ii lolli inimest, kes ilma toimiva VPN-ta tasuta f
> oorumites/kommentaariumites kirjutaks?

Sellest järeldus, jäid sõimamisega vahele:D
 
Eelmisele 19. detsember 2019, kl 11.34
Salapäraselt äkki kadus siit tõesti kopeeriv ja ühesama haige mölaga räuskaja, kelle kinnisideeks oli rosinamees ja kõikvõimalik pedendus. Teksti järgi võiks arvata et tegemist oli paduveendunud ekrelase ja kaabude kummardajaga:D
 
Eelmisele lisaks 19. detsember 2019, kl 14.05
Vana rosinaprost on kuival :D. Üritab kahekympisena nüüd kliente ligi meelitada. Delfi debiilik on debiilk :D
 
Kas ainult 19. detsember 2019, kl 17.19
kliente on küsitav. milleks teha erinevaid erinevaid tutvumisteemasid, ise kord naine siis jälle mees ja nii aastast aastasse. käekiri on äratuntav erinevatest "tutvumissoovidest" mitu meiliadressi ja isiksusi taolisel endast juba on kuvandatud, ribadeks läinud sellest sõltuvusest nagu juba pole või? võimalik, et selline "hobi" tekib siis, kui keegi ei taha enam otsa vaadatagi pööravad eemalt pilgu ära, kadunud on kõik sõbrad tuttavad ega jäägi muud üle, kui huupi lantida taolise teemaga, et lihtsalt suhelda tahaks. hea abinõu eksole, olen 21a noor naine, üheksa korda kinnitab, juba isegi vist usub et on:DD
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!