Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
mahajataha
 
portaal 08. juuni 2020, kl 11.23
Üks naine siin kurdab,et sait mahajataha on kiimas mehi täis! Tegin ka ühte taolisse portaali konto ja hakkas neid kiimas naisi tulema nagu vändrast saelaudu, ei jõua kõiki kokku lugeda ja lubavad meestega seda kõige paremat ja veelgi paremat. Kuna öö oli juba käes ja mind pani imestama asi,et kuigi kõik naised pidid hommikul tööle minema,aga öö otsa istusid arvutis?? No mitte ükski kontol olev naisterahvas ei võtnud vedu päriselt kokku saada, polnud neil FB ega Skypet, midagi polnud,ainult suhtle siin ja õpime teineteist tundma!!Egas polnudki vaja kaua nuputada, see portaal (mitte ainult see) küsib raha ja mitte vähe, ning kõigi eelduste järgi oli seal portaalipidajaks üks öine valvetööline kes erinevate kontode alt järjest kirju saatis, teen sinust õnnelikuma mehe ehk maakeeli maksa raha. Arvata,et teemaalgataja sattus samasuguse skeemitajate portaali otsa, vaevalt ta ühtegi meest reaalselt nägi,aga hunniku raha kandis portaali arvele
 
Miku333 15. juuli 2020, kl 07.40
ΑbsoluutsеIt kõikidele nοrmaalsetele inimestele tеadaοlevalt οn igasugune рeеsеks permanentselt äärmiselt іIge, räраne ja tervіseοhtlik perνerssus, mіllega tegelevad ehk vaid üksikud, erіlіselt νäärаkаd pеrνаrіd ja seda eі saa muuta mitte mingіsuguste tοlеrаstіde muΙіn, olgu nad siis kаsνõі tеаdlаsed.:-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!