Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Absurdne Tinder'i profiil - aidake palun dešifreerida
 
Üksik mees 12. september 2020, kl 22.44
Olen üksik mees, kes aeg-ajalt ikkagi püüab natuke ka Tinderisse vaadata (kuigi minusuguse peletise jaoks on tegu täiesti kasutu rakendusega, aga see on teine teema). Mind on alati tugevalt ärritanud "teatud tüüpi" Tinder'i profiilid. Nüüd sattusin sellise jaburuse väga selge näite otsa, mistõttu mõtlesin, et tulen siia ja küsin naiste käest nõu - head naised, mida tuleb välja lugeda sellisest Tinder'i profiilist:

Kui Sa tahaksid oma vaba aega vahel minuga veeta, siis oleks see hiilgama vahva. Kui sa otsid püsi- või üheöösuhet/salajast armukest, siis mina see ei ole. Mul on imeline kaasa ja pere ja üksjagu tegemist.
Mõnus jalutuskäik, mõni üritus, pidada maha pikki vestlusi, kallistada, teineteise lähedust nautida. Või midaiganes ägedat meil pähe tuleb.
Hindan ausust, avatust, tegutsemist tunde järgi, tervislikke eluviise, uudishimulikkust, detaile, väikeseid suuri rõõme.

Head naised! Mida see ülaltoodud inimene nüüd öelda soovib? Ma olen sarnase alatooniga profiile näinud kümneid. Aga kunagi varem ei ole need olnud nii otseselt omavahel konflikts - jah, on öeldud, et ei soovita suhet, vaid "vestluskaaslast", aga niisugust totaalselt endale vasturääkivat profiili pidin lihtsalt siia jagama tulema. Et kui keegi ei saa aru, mida ma mõtlen absurdi all, siis - see naine ei soovi üheöösuhet ega salajast armukest, aga tal on mees olemas, kuid tahab kedagi muud peale oma mehe, keda "kallistada" ja kelle "lähedust nautida"? Naine hindab ausust ja avatust - aga samal ajal... otsib teise mehe naisena endale Tinder'ist "kallistuskaaslasi"?

Kas tegemist on mingisuguse äärmusliku "tundeinimesega", kes elab "avatud abielu" põhimõtete järgi? Et tema mees teab (ausus ju), et naisele meeldib ka teisi mehi kallistada ja teiste meeste lähedust nautida? Aga lõpuks tuleb ikka "oma mehe" juurde tagasi? Midagi niisugust? Või mis teie arvate?
 
A. 16. september 2020, kl 00.37
see naine otsib lihtsalt tähelepanu, mida oma mees kodus enam ei paku. Et sa teda ümmardaksid, lilli kingiks ja kohvikus temaga koos kudrutaks. Et siis kui tass jälle täis on saanud, oma koju tagasi lonkida ja seal oma vasjaga koos rõõmus olla. Saada pikalt ja kohe - VASAKULE!
 
Kallis sõber! 17. september 2020, kl 18.10
Oled kuulnud sõna SÕBER!!!
Võib kallistada. Ei otsi rahakotti ega armukest!
Kujutate ette mul oli 9 aastat selline Sõber!
Ma veetsin temaga aega iga päev. Organiseerisime ja arutasime talle
ja mulle vajalikke asju. Sõitsime koos pikki maid. Venemaa, Läti.
Käisime koos reisil ja mida vaid. Arutasime elu ja inimeste üle.
Pole kumbki teineteist näpuotsagagi puutunud. Olen päris Õnnelikus abielus
24 aastat ja pean lugu oma mehest, kes mind usaldab.
Sõber! Kahju, et on mehi, kes ei oska sellist suhet väärtustada ja ei oska isegi arvata, et
mõni selline suhe on ka olemas. Just sellised mehed näevad naises ainult seksobjekti või on nii
ennast täis, et arvavad, et meil on ainult neilt raha vaja. Sisutühjad madala mõttevõimega
Mehed. Ja õnneks on meeste hulgas ikka ka neid, kes väärtustavad peale seksi ka midagi muud.
 
sisutühi mees 17. september 2020, kl 19.46
kui kodus jääb suhtlusest puudu mehega, siis ikka otsitakse "sõpra".
miks ei võiks tinderis siis selgelt väljendada keda otsitakse...
 
feminofaag 17. september 2020, kl 21.10
See naine otsib kõike seda, mida ta ütleb, et ei otsi. Kui elu peaks nii välja mängima, siis kätt ette ei pane. Avalikult lihtsalt kardab vahele jääda ja seega hämab. Kui mees näiteks mõne sõbra abil ta Tinderi kontost teada saab ja tahab skandaali teha, siis saab süütult ripsmeid volksutada ja öelda, et eino maivõi kas siis uute tuttavatega rääkimine on kaaa keelatud!?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!