Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Üksiku naise kontakti
 
Isane pull 05. november 2020, kl 17.06
Kindlasti on kusagil mõni üksildane naine, kes vajaks omale meest aga ise ei julge või ei taha otsida. Saatke mulle tema kontakt emaili aadressi jne näol, et ma saaksin talle ennast pakkuda ja ta välja kutsuda. Olen täiesti ohutu. Minu meiliaadress on ekleer4you@gmail.com
 
Huvituja 05. november 2020, kl 17.19
Et siis duubelisase pulliga tegu.:) Ei tea kas emaseid pulle ka kusagil eksisteerib?:))
 
Isane pull 05. november 2020, kl 17.26
Absoluutselt. Selles kuulsas mitmekesisust propageerivas lasteraamatus, kus oli siilikese sõbral kaks isa - kaks pulli.
 
Isane pull 05. november 2020, kl 17.29
Otsige: Eesti kooli jõudis “homoperekonda” tutvustav lasteraamat

https://objektiiv.ee/eesti-kooli-joudis-homoperekonda-tutvustav-lasteraamat/
 
ekre pullile 05. november 2020, kl 18.41
kas maakera on lapik? palju sa enne teema tegemist mms-i võtsid?
 
to 18.41 05. november 2020, kl 20.12
Ega EKRE seda haiget plära kokku kirjutanud, mida Isane pull siin reklaamib. Ning mida on ühist Objektiivil, sinu lapikul maal, mms-l ja EKRE-l? Sinu degenereerunud ajurosina analüüsivõimetus ja pime viha ainsa sulle teadaoleva, sinusuguseid seksuaalhälvikuid "ahistava" EKRE vastu.
Muide, ma ei ole EKRE pooldaja, kuid seksuaalhälvikute osas olen nendega täielikult nõus ja ma pole kaugeltki ainus, kes nii arvab.
 
ekre pullile 05. november 2020, kl 20.20
oh kus üks hull hakkas tuld purskama :D
 
Eelmisele 06. november 2020, kl 09.14
Ära vingu, debiil! Ise sa selle tule hakatasid.:/
 
pepuseks 10. november 2020, kl 08.19
teeb mehe šikiks...
 
Alu 10. november 2020, kl 09.27
Anaalseks oli enne meid — ja on ka kindlasti pärast meid. Igasuguse sotsiaalse staatusega mehed ja naised naudivad anaalseksi kui traditsioonilise vahekorra alternatiivi. See ei sobi kõigile — aga võibolla sobib see teile, kui te tahate katsetada midagi uut.

Anaalseks on nauditav pärakus leiduva rikkaliku närvilõpmete põimiku tõttu.Esimesel katsel tuntakse tavaliselt valu, aga see kaob, kui õpitakse lõõgastuma — ning valu teeb teed naudingule. Meeste puhul stimuleerib anaalseks eesnääret.

Paljude jaoks on anaalseks siiamaani tabu ning suur osa ühiskonnast taunib seda ikka. Statistika näitab aga, et ligi 35 protsenti heteroseksuaalsetest ja 50 protsenti homoseksuaalsetest paaridest harrastab anaalseksi — vähemalt aeg-ajalt.

Alustagem sõrmest

Et end anaalseksiks ette valmistada, tuleb kõigepealt õppida lõõgastuma.Selleks sobib kuum vann, erootiline massaaž või isegi korralik trenn. Pidage meeles, et pärakut ümbritsevad lihased ei lase midagi valutult sisse, kui te ei ole lõõgastunud.

Ärge alustage nii suure eseme nagu kuntspeenise või ehtsa peenisega. Alustada võiks kas partneri sõrmest või mõnest väiksemast seksimänguasjast, näiteks niinimetatudarmukorgist. Paljud paarid peavad seda erutavaks lisandiks oma magamistoas. Kui juba partneri näpp tekitab teis ebamugavust, siis alustage just sellest. Põhimõte on see, et tuleb alustada väikesest ja liikuda edasi suurema poole.

Siseneja peaks kasutama niisutajat või tõmbama sõrmele peale niisutajaga kondoomi. Erutage sõrmega päraku pinda, katsetada võiks väikeste ringikujuliste liigutustega. Partnerile tuleb pidevalt tähelepanu pöörata, et näha, kas ta tunneb end mugavalt või mitte.

Siis üritage torgata sõrm aeglaselt pärakusse. Ärge kasutage jõudu — lõpetage kohe, kui partner kurdab, et tal on ebamugav. Kui pärakusse on raske siseneda, siis vajate te arvatavasti rohkem määrdeainet. Esimesel korral võib teine tunda kerget valu.

Proovige, mis meeldib

Anaalseks ei ole kõigi jaoks. Kui te tunnete end ebamugavalt, siis katkestagetegevus ja üritage hiljem uuesti. Suhtuge sellesse kui treeningusse. Ka sõrm suudab pakkuda tugevat stimulatsiooni, kui see pärakusse torgata.

Kui te olete üritanud sõrmega mitmel korral pärakusse tungida, siis võiteüritada millegi suuremaga. Kõigepealt tuleb teil otsustada, millist tüüpianaalne stimulatsioon teile meeldib. Kas teile meeldib sõrme liigutamine,armukorgi tekitatud täituvustunne või sisse-välja liigutus?

Eelistuste kohaselt võite siis jätkata kas partneri peenise või anaalmänguasjaga. Need,kellele meeldib sissetorkamine rohkem kui liikumine või vibratsioon, võiksidkasutada spetsiaalselt selleks otstarbeks välja töötatud pärakukorki. See istub kindlalt sees ning seda ei kasutata tavaliselt edasi-tagasi-liigutamiseks.

Niisutaja, kondoom ja terve mõistus

Anaalseks võib olla täiesti turvaline, kui te rakendate vajalikke ettevaatusabinõusid. Te peate meeles pidama, et pärakul puudub loomulik niisutus ja suud ning tuppe iseloomustav elastsus. Just seepärast peab anaalseks olema iseäranis ettevaatlik.

On kolm asja, mida tuleks anaalse sissetungimise korral alati rakendada: niisutavat vahendit, kondoomi ja tervet mõistust.

Niisutavat vahendit on vaja kasutada suures koguses, sest pärak võib olla kaunis kuiv ja kergesti rebeneda. Ka on pärak kitsas, mistõttu sissetungimine peab kulgema sujuvalt.

Kondoomid on alati hädavajalikud. Kuidas te pärakut ka ei peseks, kõiki baktereid te ikkagi ära ei saa. Anaalseks ei levita mitte ainult suguhaigusi paremini kui mis tahes eine seksivorm, see võib põhjustada ka kuseteede põletikku ja muid bakteriaalseidnakkusi. Kumm pakub kaitset ja teeb pinna ka libedamaks.

Ja ärge unustage tervet mõistust. Päraku seinad on õhukesed ja õrnad ning kõvad esemed võivad seda rebestada. Eemaldage sõrmused ning lõigake küüned ära, kui te kavatsete kellegi päraku kallale minna. Ja austage oma keha. Ärge sundige seda äärmustesse, minge vaid nii kaugele, kui teile tõesti meeldib.

Asendid

Anaalseksi asendid sõltuvad suuresti sellest, millises etapis te selle kogemuse katsetamisega olete. Sisenemine tagantpoolt ehk koeraasend on see, mida enamik inimesi anaalseksiga seostab. Samas võimaldab see asend peenisel kõige sügavamale tungida, mistõttu algaja jaoks ei pruugi see olla kõige parem valik.

Hea asend alustamiseks on “lusikas”, kui üks partner lebab külili teise taga. See ei võimalda liiga kiiret sissetungimist ja laseb suguakti kontrollida. See viib teid partnerile lähemale, võimaldades teil kontrollida tema reaktsiooni.

Teine anaalseksiks sobiv asend on misjonäriasendi variatsioon. Ükspartneritest lebab selili ja teine kõrgub tema kohal ning tõstab üles ta jalad,paljastades päraku. See on väga intiimne asend, sest partnerid onteineteise poole näoga. Pealpoolne partner võib teist käega stimuleerida, kajätab see asend võimaluse kallistada.

Sisenemine tagantpoolt võimaldab peenisel kõige sügavamale sisse tungida,samas ei võimalda ta aga eelmiste asenditega võrreldavat intiimsust ja sobibkogenenumatele partneritele.
 
lexm lesk 10. november 2020, kl 11.25
ekleeri taoline mees kuluks ära tõesti, hea vaheldus imaginaarsele preestrile. ehk on nii lahke ja kena mees, et kingib uue vakstu hermese ja viib emajõe äärde jalutama.
 
ΤgІt.® 10. november 2020, kl 12.14
ЕSТL-i (аm​оr.ee) jt. liberaalidiootide mögа ja sеlle kuulаmіne on іsеgi реdеdele vаbаtahtlik, ning järеlіkult роle kооlide õрреmаterjal. Omа jurа sааvad nаd аjаda аіnult sеаl kuhu kutsutаkse, kuіd kооlіdesse еrіti ei kutsutа, kunа реdеkооlіtus роle õрреkаvas. НТM on оmа реdеfооbsusеhіrmus kоgеmаta kіnnіtаnudki, еt nаd sеdа mögа kаrіstаmаtult lеνіtаda tоhіνаd. Sеdа реdеstunud jurа аеtаksеgi tеgеlіkult ре​dеdеle, еt nаd tеіnеtеіse реrsеid рuhtа rіbаdеks еi rаріks, sеst nеndе раіkаmіne lähеks Наigеkаssale kаllіks. Muіdugі lіsаndub kа kаrtus ре​dеfооbsеks rііgіks/аsutusеks/аrstіks/еtc. tеmbеldаtud sааdа. ΑbsoluutsеIt kõikidele nοrmaalsetele inimestele tеadaοlevalt οn igasugune рeеsеks äärmiselt іIge, räраne ja tervіseοhtlik perνerssus, mіllega tegelevad ehk vaid üksikud, erіlіselt νäärаkаd pеrνаrіd ja seda eі saa muuta mitte mingіsuguste tοlеrаstіde muΙіn, olgu nad siis kаsνõі tеаdlаsed.:-)
 
lexm lesk 10. november 2020, kl 17.54
tegelikult võiks ekleermees kinkida parem brändi maski. preestril raha selleks pole niikuinii
 
lexm lesele 10. november 2020, kl 19.13
Nüüd on sul juba preestrimaskiga pull rosinast puudu vä, vana rosinamees? Või otsid siit hoopis rahatu delfidebiilik ekleetiku vänta, kes sulle vakstust hеrmése kotti ei kinkinud? Krt, su totakas mögin on segane, nigu üledoosis narkaril..irw!!
 
Eelmisele 11. november 2020, kl 11.03
no sulle on ju vägagi hästi aru saadav, ulud kohe rosinamehe järgi:DDDD
 
Irw! 11. november 2020, kl 13.28
Eelmisele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> no sulle on ju vägagi hästi aru saadav, ulud kohe
> rosinamehe järgi:DDDD

Ei, vana rosinamees, hoopis sina topid ennast igale poole, kus su dementne ajurosin arvab sind pikalt saatnud lese olevat, kellele sa vanuse poolest isaks sobiks, kui sa impostunud rosinamees poleks..irw!!
 
eelmisele 12. november 2020, kl 10.59
Tubli kutsu, sitsi
 
muig 12. november 2020, kl 21.02
eelmisele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tubli kutsu, sitsi

See Irwi jutt vana rosinamehe dementsusest on 100% õige, nagu näha. Kui arunatuke ajurosinast otsas, hakkab tubli kutsuga Irwile sitsima.:-/
 
Irw!! 13. november 2020, kl 17.47
Kle Alu, na hhui, pi ider! Keri ro sinasse, värdjas!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!