Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kas poisil on tosi taga voi mängib minuga
 
viki 02. detsember 2020, kl 02.18
On selline omamoodi ja minule uutmoodi olukord käsil. Oleme suhelnud poisiga minu gymnaasiumist juba kaua niimodi et räägime koigest terved ööd ja vabal ajal. Ta on väga tore ja moistev. Oleme mänginud viimased 3päeva tode, mille käigus kysinud teineteiselt koiksuguseid kysimusi. Olen teada saanud, et tal on varasemaid kogemusi nt seksiga vorreldes minuga. Me suhtleme palju ja ta on teinud komplimente, kusjuures alati on alustanud ise suhtlust ka. Mure seisneb selles, et eile ta kysis kas ma voin talle endast terve keha suuruses pildi saata (suhtleme snapis). Vastasin eitavalt, sest ei soovinud ja oli kuidagi hirm sees ka millegi pärast. Ta on proovinud erinevate viisiddega kylge lyya, kuid nyyd on viimasel ajal eemalolev. Me suhtleme ikkagist väga palju ja mulle ta hakkas juba väga meeldima isegi. Pakkusin talle täna nii möödaminnes, et voiksime kokku saada ndv, kuid tema vastas ainult "jaa ikka". Ma motlen seda, et tegelikult ma ju ei tunne teda päriselt läbi ja lohki ning ei ole kindel kas kutt ainult mängib voi on tal tosi taga minuga suheldes. Nimelt on ta maininud korra, et sooviks normaalset suhet. Kuidas ma peaksin talle lähenema, ma ei sooviks olla ka liiga pealetykkiv ja kardan meie hea ning vaba/usaldusväärse suhte lörri ajada. Kas peaksin talle otse ytlema, mida ma tunnen voi vaikselt kysima, mis meie vahel toimub. Kuidas Te arvate, mis oleks sellises olukorras koige moistlikum tegutsemisviise?
Asi on ka selles, et praegusel korona ajal oleme distantsoppel ja koolis teineteist ei näe, kuigi me pole samas klassis.
Tänades T17.
 
Ära riski 06. detsember 2020, kl 11.41
Vahet pole, millega tegelete või ei tegele, mida räägite või mida mitte, ainus, mida pead meeles pidama on see, et avalikku inforuumi EI TOHI ENDAST KUNAGI MIDAGI SELLIST POSTITADA, MIDA SA POLE NÕUS TERVELE MAAILMALE NÄITAMA. See oli vastus aktifoto kohta. Arvesta, et seda saates, pead olema valmis selleks, et seda võivad näha kõik interneti kasutajad. Kui sulle see meeldib, lase käia. Minu jaoks on selge, mida see poiss sinust tahab, tegelikult tead intuitiivselt sa ise ka seda, muidu poleks sul kahtlus tekkind. Kasuta oma sisetunnet edaspidigi.

* kui see siin oli aga vaid delfi järjekordne loo tekitamise provokatsioon, siis oma vastust ma kasutada ei luba
 
+1 04. oktoober 2021, kl 00.49
Ega ei ole hea jah endast pilte saata, hiljem vôivad eitea kus ûleval olla, inimesi on igasuguseid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!