Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
kes on üksi 23..24 detsember
 
mees tartust 59 19. detsember 2021, kl 01.44
Kes on üksi jõulute aegu.. 23..25 detsember... Sobivale naisele võiks sel ajal olla kaaslaseks.. või keegi võiks mind külastada... Naine kuni 55... tunded.. emotsioon.. sex pole eesmärk..
 
nuujah 19. detsember 2021, kl 02.52
kuidas sa seda endale ette kujutad? et saavad kaks võõrast keskealist inimest keset jõulu tingeltangelit kokku ja kukuvad vastastikku emotsioone jagama? et siis milliseid emotsioone? äkki sa näed välja nagu mõttetu kiilakas rasvane jõuluhani ja su kaaslane siis jagab ausalt oma emotsioone, et tead, sa oled tõesti üks mõttetu lihakeha ja ma lähen parem koju. või milliseid emotsioone sa sealt loodad?
 
looduslik kuusk 19. detsember 2021, kl 14.05
Soovitan hoopis vaktsineeritutel kaugeid üksikuid sugulasi külastada. Nemad on tõeliselt üksi, sest noortel pered, sõbrad. Vanainimesed koguvad tolmu. Valida tuleb perekond nagu itaallastel kombeks ja rõõmu on kõigil!
 
Artur Kandjavarvas 19. detsember 2021, kl 19.44
Kui sa oleksid mingi doctor Marco või ilgelt isane, siis vast oleks lootust, aga mingid emotsioonid, tunded ja muu säärane tilulilu ei huvita tänapäeval kedagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!