Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mure naabriga
 
1234Maria 27. veebruar 2022, kl 19.44
Tere, minu ülesse kolis elama 2.kuud tagasi 20.aastane noor naisterahvas. Eelmiste üürnikega saime väga hästi läbi, aga sellel tüdrukul on minu vastu mingisugune vaen kuigi ma ei saa aru miks. Juba esimesel nädalal ta jättis mulle halva mulje, kuna ei teretanud ühtegi naabrit koridoris. Üldse ta ei suhtle meiega eriti Ega käi ka ühistu koosolekutel. Aga see selleks, pole minu asi. Aga probleem on selles, et hommikul kell 7 pannakse juba telekas röökima ja niimoodi õhtuni välja. Mitte vaikselt, vaid ikka VÄGA kõvasti. Kuna ta kodust eriti väljas ei käi, siis ei ole saanud talle ka midagi öelda. Pärast kella 12 on pandud ka muusika röökima. Ma olen koridoris vahel suitsu ja alko lõhna tundnud ja olen aru saanud, et tema just läks siit. Kasvõi eile ma kuulsin aknast, et kilisevate kottidega preili tuleb ja oli aru saada, et läheb suuremaks peoks. Ja tema välja nägemine on ka väga räsitud juuksed sassis peas ja silma alused meiki täis. Kui tal ükskord ukse taga käisin ja ta lahti tegi oli näha ka, et kodu on tal väga räpakas ja olgem ausad riided on ka väga räbalad ja räpakad. Kuna see lehm elab üksinda ma ei saa aru kuidas ta nii suurt lärmi suudab teha?? Ükskord oli aknast näha, et mingid poisid talle külla tulid aga rohkem pole ma kedagi näinud. Ma lihtsalt ei saa aru miks tal on vaja päev otsa telekat vahtida ja mitte midagi teha, et ma saaks elada? Sel naisel on juttude järgi kõigest ka 6.klassi haridus
Mida teha, pöörduda korteri omaniku Poole?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!