Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Eesti naised on igavad.
Viagra12 03. juuli 2022, kl 23.10
Reaalselt, Eesti naised on igavad. Rääkida nendega millestki pole. Mingit temperamenti neil ei ole. Voodis on nad täiesti kuivetunud tükid. Seks nendega on nii igav. Ilusad nad on, see on tõsi. Aga täiesti iseloomutud.
 
ei tea 03. juuli 2022, kl 23.26
 
labas rokas 05. juuli 2022, kl 11.06
täiesti tarbetud tükid tõesti, neisse pole mõtet investeerida
 
LoL saab kirikus ka peksa 05. juuli 2022, kl 21.42
Hangi endale uus aju, invest. oma mõistuse arendamisse, invest. oma haridusse. Siis tule naisi siia arvustama. Endale naist valida ei oska aga teisi naisi sõimata oskad. Eluvõõras mõiste, et elada tuleb ausalt!
 
ilge tarkur 06. juuli 2022, kl 22.11
Tao pihku, väga huvitav on
 
tere, kapijalg! 17. juuli 2022, kl 22.20
"eluvõõras mõiste, et elada tuleb ausalt" näitab, et oled oma mõistust ikka kõvasti arengusse invest.nud! umbes nagu see lic, kes võrus oma embrüole isa otsib. või see mööblivabriku lihvija-lakkija, kes koroonaajal kirjutas koguaeg, kuidas ta oma tervisse ja arengusse kvaliteetselt panustab jne. ei saagi öelda, et eesti naised igavad on, kui ribadeks naerutavad!
 
Väga haige vend oled viimane 23. juuli 2022, kl 22.39
Väga haige vend oled laias mõistes. Sinuga keegi normaalne lapsi ei soovi, kuid paned ise neid keda ükski normaalne mees ei taha raha eest ka mitte. Kui sina ise tööga toime ei tule, veel - vähem tootmises siis hoia oma katkine sahtel kinni. Teie kahe labane käitumine on ajaliselt oksele ajav. Ära saa asjadest valesti aru, kuid unistamine pole keelatud Teie kahe jaoks. Sina pole tema maitse ja puhka öösel rahus!
 
viimasele väga haigele õele 01. august 2022, kl 13.57
toodan sellegipoolest, on olemas oma tootmisettevõte. "normaalne naine" on aga see, kes vaid kulutada oskab? noorkuuga aktiveerus küll hulk selliseid pakkumisi, aga ajuinvaliide ma ei otsi, neist pole isegi koristajat. küllap sugulussigimise tulemus. leian ukrainlanna!
 
Hoia oma loll möla endale ja igavesti 02. august 2022, kl 23.34
Sina elad ja kulutad võõrast raha ja mida sina üldse lõugad siin...terve eluaeg oled ahferist olnud!
Normaalne naine on iseseisev, sinust / mitte / sõltuv, kes ei lasegi sind ligi. Oma tööga hakkama ei saa aga lärmad siin 20 aastat!
Võta või 10 armukest Ukrainast ja kutsu oma naine 11ks voodisse. Saad au ja kuulsust veel juurde. Temale pole sellist vaja ega küüni 1.80ni!
 
teemaalgatajale 03. august 2022, kl 03.16
iseendaga räägid siin või? selleks pole arvutit vaja.mine peegli ette ja latra nagu torust tuleb. kui igavaks läheb, siis säti suss pähe ja pane edasi.
 
statistik 05. august 2022, kl 18.06
Mitme isendi peal läbi proovitud?
 
Andre 14. august 2022, kl 02.19
Ma olen ka pettunud Eesti naistest ja olen nõus selle autori väidega. Üks alternatiiv õppida võõrkeeli ja minna välismaale endale naist otsida. Kui õppida näiteks Hispaania keelt siis on teil võimalus leida selletaolist naist Columbiast mis poseerib selles videos:
https://m.youtube.com/watch?v=t_jHrUE5IOk&list=RDX47AB2t11kE&index=7
Üks Venezuela naise näidis:
https://m.youtube.com/watch?v=fXLTlMjTtZQ&list=LL&index=134

Kui õppida Portugali keelt siis Brasiilias võib leida selletaolisi naisi, mis on täis rõõmu ja kirge
https://m.youtube.com/watch?v=hlO4VPu9Wvg&list=PLDday4f2iK3PSchfoDzuIbaQnjdfqTuaz&index=53
 
Andre 14. august 2022, kl 02.34
Ärge lubage Eesti naistel teile teha ajupesu ja tekitada selle kaudu alaväärsuskompleksi.
Eesti mehed peavad leidma vaimse eneseväärikuse ja astuma välja "purgist" kuhu ühiskond neid on maha surunud. Tuleb asetada enda tervist, heaolu, eneseteostust esimesele kohale ja alles siis tuleb naiste koht. Tuleb harjutada naistele rääkida - EI, ja kõik!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!