Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Tinder
 
Mees 60 14. november 2022, kl 14.25
Tegin Tinderis konto ja osutusin päris populaarseks. Siis aga selgus, et vähegi kobedamad naised on Tinderis passinud aastaid ja profiilipildid 10 aasta tagused ja ehk vanus samuti vale.
Vaat millised kogemused.
 
kahtlane 15. november 2022, kl 00.28
et mingi vanamehenäss tinderis laineid lööb. seega pole vaja siin kobiseda, et 60 a muti pilt on 10 aastat tagasi tehtud. sulle ealiselt parajalt sobiv.
 
M46, kel mugulad mullast võetud 15. november 2022, kl 19.28
No mis see pilt ja vanus selles eas ikka enam? Võid vabalt uue swipe´ida, kui ei sobi! Hetkel pakub palju venelannasid, ju on mehed pesumasinat toomas. Lihtsalt meelelahutuseks suhtlen, mõistusega olendit sealt ei leia. Enne sõda küll joppas ühe väikerahva esindajaga, see lendas kohalegi, tekitas külameestes lausa elevust. Käed tal prsest välja ei kasvand, aga siiski mu jaoks liiga eksootiline. Lätis elav Miss Universum miski maailmakuulus Tiktoki-võimleja on seni kõige ägedam match, tõeline soopärl! Mees olnud ka jalga lasknud, vaatan, kui kevadeks Havaile pole kolind, panen käpa peale. Seni teeme ikka rohevahetust, väga häid hoidiseid saab talt. Aga eestlannad, heh, neil tunduvad mingid kõrged eesmärgid olevat, nendega jääb nälga! Missis Estonia oli mingi alternatiivvaimne mägironija. No missa maal teed sellisega, keda kõik autosõiduõpetajad alternatiivse mõtlemise pärast kiusavat? Tagasi bussi peale ja swipe left! Aga jõudu!
 
M60 01. detsember 2022, kl 11.37
Eile oli põnev kohtumine, naine jäi 20 minti hiljaks, pilt tinderis oli tehtud ilmselt 20 aastat tagasi ja riides oli nagu kaltsupundar. Väga isuäratav ;)
 
väga eriti nagu 01. detsember 2022, kl 14.23
ei koti su jutt
 
Tiiit 03. detsember 2022, kl 21.10
Tinderis tasub olla eetevaatlik. ise sain seal omale silgutünni lohnalise eide. jube elukas oli
 
m64 pista mugulad endale persse. kedagi ei koti su mugulad ole vait nendega juba ausalt tiit sa lasteaia titt ole ka vait 04. detsember 2022, kl 14.16
normaalsed inimesed ei kasuta tinderit. ega sa ise ka mingi catch pole. sa lasteaia titt. kaka ja kaka. kasva suureks ja siis plõgise sa loll heeringatünn.
 
mis sa lärmad 05. detsember 2022, kl 11.38
m64 pista mugulad endale persse. kedagi ei koti su mugulad ole vait nendega juba ausalt tiit sa lasteaia titt ole ka vait Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> normaalsed inimesed ei kasuta tinderit. ega sa ise
> ka mingi catch pole. sa lasteaia titt. kaka ja ka
> ka. kasva suureks ja siis plõgise sa loll heeringa
> tünn.

reedel said penssi, ostnud viina asemel rohud
 
sa ei tunne mind teeskleja sa ei tea must ja mu elust sittagi 05. detsember 2022, kl 12.34
aga palun
teeskle
edasi.

luuser.
 
ma ei lärma ma räägin tõde 05. detsember 2022, kl 12.35
ja tõde teeb haiget kas pole idikas64
 
.simon 17. detsember 2022, kl 19.31
aga mina saan igal pool gangbangi ja lausa küsimatagi.
 
saad saad muidugi ei sa ei saa gangbangi sa saad owni mu käest teeskleja ja 17. detsember 2022, kl 19.42
põgened teistesse teemadesse sitta ajama. õiged mehed ja naised ei käi tinderis. vaid luuserid ja litsid ja naise tapjad ja lahmijad käivad.
 
loll64 kellel sugulad tullast võetud 17. detsember 2022, kl 21.22
loll olla on hea. loll olla on hea. terve päev sitta räääkidaaaa on hea. ning imestada miks inimesed ming vihkavad. loll olla on heaaa. trillalala trullala hea on olla loll. kirjutaksin blogi loll olemisest ja kuida mitte hoolida. loll olla on hea. loll on looduskaitse all ja tapp tapa kirve all. nii hea on olla loll. nii hea on olla loll. nii hea on teeselda . mängult raul on hulll. mängult ja nängult. teeskleme teeskleme teeskleme. teeskleme seda teeskleme toda . vastu lollimaja seina pead peksta on hea. vastu reha pead peksta on hea. vastu su ema tisse on eriti hea pead peksta. peks peks rehe peks seks seks pepu seks parem kui tupe seks nii hea on olla PIIIIIIIIIIDEEER. nii hea on ollla lolllll nii hea on olla kui ei oska lugeda ega ridade vahelt lugeda. hea kui ei saa aru subtekstist ja all tekstist. MIKS LOLL OLLA ON NII HEA ARU MA EI SAA. SITTUMA PEAB AGA VETSU EI JÕUAAAAA. su toidu lauale laseks kangi maaa. haisema peab mõnus on see. sa loll aru ei saa mida ütleenn maaaaaaaaaaaaaaaaa..........
 
M46, kel praad ahjus 20. detsember 2022, kl 18.51
Niiet vana, nagu näed, siis mitte ainult pildid, vaid ka eitede psüühika on veel rohkem aastakümneid noorem. Käi jõuluaegu kirikus ja kraba sealt kedagi kobedamat. Tagaridadest soovitavalt, on kindlam. Jõudu!
 
vale soovitus 21. detsember 2022, kl 00.19
tagaridadest krabada. tagaridades on see ülekaalulisem ja podagrahaigem kontingent, kes ei jõua esiritta liibata.
üldse tundub sul valik kuidagi nigelavõitu. ilmselt head juba võetud ja nüüd pead tõesti mingi hullumaja koristaja ja paksu hullumaja koristaja vahel valima. üldse ei imesta kui selle variandi puhul on ka parim juba lännu.
 
sa hull ole vait ja peksa oma pead vastu seina. 21. detsember 2022, kl 06.54
tagaridadest krabada. tagaridades on see ülekaalulisem ja podagrahaigem kontingent, kes ei jõua esiritta liibata.
üldse tundub sul valik kuidagi nigelavõitu. ilmselt head juba võetud ja nüüd pead tõesti mingi hullumaja koristaja ja paksu hullumaja koristaja vahel valima. üldse ei imesta kui selle variandi puhul on ka parim juba lännu.


NORMAALSED INIMESED EI KÖI TINDERIS. mine oma palatisse oma hullumajas ja ole kuss. sul ei tohiks elektroonilisi seadmeid üldse olla hulluke. hullumaja koristaja ja paksu hullumaja koristaja vahel valima . loed ise ka mis pasandeerid siin ve.
 
Brigitta 24. detsember 2022, kl 05.12
Aga ma ykskord andsin võimaluse Tindris maamehele, see vana sportlane oli voodis küll ütlemata maias ja võimekas nugiseline… 4 roundi cebnicut ööga!! Teete järgi, ihalejad ja pulga-poleerijad? Muahh. Päike püksi!! :))
 
biritta mind ei koti 24. detsember 2022, kl 07.21
kuna
NORMAALSED
INIMESED
EI
KÄI
TINDERIS.
PUNKT.
 
sa oled vastik zoofiil 24. detsember 2022, kl 07.22
Aga ma ykskord andsin võimaluse Tindris maamehele, see vana sportlane oli voodis küll ütlemata maias ja võimekas nugiseline… 4 roundi cebnicut ööga!! Teete järgi, ihalejad ja pulga-poleerijad? Muahh. Päike püksi!! :))


kao ravile zoofiil

ma ei tee järgi kuna ma ei ole zoofiil ja normaalsed inimesed ei käin tinderis
 
hehh 27. detsember 2022, kl 01.40
see paksem hullumaja koristaja ilmselt pistis pröökama

üksikule mugula ka ütleks reaalselt, et head mehed lähevad alati loosi, kui ikka ei joppa, siis otsi esmalt viga endas
 
M46, see praega 27. detsember 2022, kl 18.50
Brigitta, tere, ah Sina oledki see mägironijast tüdruk, kelle ma fbs sõprade abiga Missis Estoniaks laikisin? Ära kadusid kuhugi koroonaaegu. Ega ma kehvemaks küll pole vahepeal jäänud, astu läbi!
Jah, kuram, tinder hakkas mingeid poose küsima, pole paar nädalat vaadanud. Normaalne siis vist
 
järvamaa tinderdajad 14. veebruar 2023, kl 21.41
https://asianporngif.com/content/2021/07/kendra-spade-anal_001.gif
 
sa ei hirmuta mind sellega ,et tead kus ma elan 15. veebruar 2023, kl 07.24
tule järvamaale ja vaatame kes on tugevam . igal ajal igas kohas. või kardad. kusik teeskleja. ma ei kasuta tinderit sest ma pole jobu kes sõltub sots meediast ja kohtingu äppidest.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!