Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Tutvuks naisega kellel on igav
 
artemon 03. jaanuar 2023, kl 19.25
Tutvun Läänemaal elava vabameelse naisega.
Pole endale seda õiget veel leidnud.
Mulle võiks sobida selline rahulikuma iseloomuga seikluslik naine.
Võiks aegajalt käia koos minu autoga erinevaid Eestimaa paiku avastamas.
Minu iha.ee Profiilil on pikemalt kirjas kui kedagi huvitab.
Alastipilte seal minust pole.
https://www.iha.ee/users/art3mon
 
Zev 29. jaanuar 2023, kl 22.42
Tutvun toreda ja vabameelse naisega, olen 18 a, kui oled huvitatud kirjuta mulle gmailile
Pole endale seda õiget veel leidnud.
Mulle võiks sobida selline rahulikuma iseloomuga seikluslik naine.
Võiks minna kinno ja teatris käia.
 
N 18 30. jaanuar 2023, kl 18.36
Aga siis tundsin kuidas see suur jäme asi mulle pep​pu ronib. Ta surus seda ja surus, mu pepus oli selline tunne, et see rebeneb. Ma arvan, et ta lükkas umbes pool mu​nni sisse ja siis tõmbas välja, siis ta lükkas uuesti mulle vi​​ttu ja siis pep​pu, seekorda tundus see juba mõnusam ja sügavam, ma usun, et täispikkuses oli ta mu​nn mu aanuses, see oli pööraselt mõnus, siis ta hakkas mulle pepusse lükkama, aga mitte ainult sisse-välja, vaid vahepeal ka mu​nni mu see ligutades külgede peale, see tekitas erilist mõnu, ja ma sain orgasmi ilma, et ta m​u​nn oleks mu vi​tus olnud, ta ni​kkus edasi ja tundsin kuidas ta mu​nn justkui paisus mu sees, sellele järgnesid kuumad joad mu sisemusse, mõnus!!! Ta tõmbas välja ja lükkas mulle vi​ttu ja sinna läks see ülilibedalt, ta ütles, et mul lausa mahlad voolavad, ma katsusin käega ja nii oli ka. Ta istus uuesti sohvale ja ma võtsin ta mu​nni uuesti suhu ja imesin ta riista puhtaks, hea oli.
 
PedekasPeenis 02. veebruar 2023, kl 22.15
Mis paska sa ajad. Türa kui ma koju jõudsin, kõndisin mööda roosi lehti ülesse teisele korrusele, seal oli mu mees, kes oli hästi nägusas asendis ja ütles mjäuuu. Mul läks kohe riist kikki ja surusin ona männijuurika ta kannikatevahele. Pärast imes ta mu munni ja mina tema. Piis
 
teadjad 13. veebruar 2023, kl 11.13
ΑbsoluutsеIt kõikidele nοrmaalsetele inimestele tеadaοlevalt οn igasugune рeеsеks реrmanentselt äärmiselt іIge, räраne ja tervіseοhtlik perνerssus, mіllega tegelevad ehk vaid üksikud, erіlіselt νäärаkаd pеrνаrіd ja seda eі saa muuta mitte mingіsuguste tοlеrаstіde muΙіn, olgu nad siis kаsνõі tеаdlаsed.:-)
 
aids on olemas 13. veebruar 2023, kl 14.28
te levitate seda päris elus ja foorumis miks elus olete veel.
 
Jah, aids levis ahvilt inimesele, aga... 13. veebruar 2023, kl 16.20
ΑbsoluutsеIt kõikidele nοrmaalsetele inimestele tеadaοlevalt οn meeste omavaheline рeеsеks äärmiselt іIge, räраne ja jälestusväärne perνerssus, mіllega tegelevad ehk vaid üksikud, erіlіselt νäärаkаd pеrνаrіd ja seda eі saa muuta mitte mingіsuguste tοlеrаstіde muΙіn, olgu nad siis kаsνõі tеаdlаsed. Pepuseks ilusa saleda 16-18 a naisega on aga jumalik nauding, mida eitavad ehk vaid üksikud, erіlіselt kibestunud tagurlased. :-)
 
jah levis sina oled ahv seega 13. veebruar 2023, kl 17.13
su mantra ei tööta
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!