Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Shii-meil : otsin naisi + ka mehi !!

Shii-meil = kahepaikne 12. märts 2023, kl 02.33
Milleks piirata oma maailma sugudega ???

Arvake mis ANKUR MUL PYXIS ON ??!

Ma lihtsalt võin lambist kedagi perzze panna !!

Ja samal ajal võib keegi mind perzze panna !!

NYYD KUULA MIND — Ma võin ka perzze saades

samal ajal kedagi perzze panna !!!

Macolen sex-geenius ja mu VALIK ON PIIRAMATU !!!

On ju NII ??!!!

Gei-Club Owner 13. märts 2023, kl 01.02
Teeme reede-laubä õhtuti “nõka-nõka” nii, et ca 15 meest on ringis kaardunud. Üks riist endas, enda oma eesolijas. Vähemate mehadega ei vea wälla… Muah, päike püksi! Nõka. ;)

Club Debunk 13. märts 2023, kl 11.16
http://www.xxxpicplanet.com/en/image/856772.jpg

sa ei ole kunagi miskit debunkind ja sa ei ole ka üritand kunagi 13. märts 2023, kl 12.04
tõde ei saa debunkida kulla teeskleja sa peaks sellest juba aru saama ehk............ su valed ja luulud ei ole tõde. ma ei ava seda jpg i sest aiman mis see on kuna sa ühe teema poni. sa kaotasid. knockouteerisid end taas ise. well played fgt.

kallis teeskleja saa aru sa ei ole mina ja ei saa selleks kunagi 13. märts 2023, kl 12.11
sa ei asenda kunagi originaali sa loll teeskleja........ ma ei ole teie poolt ja ma ei aja mingit värdja juttu. the end. bye bye

hei sitapea 13. märts 2023, kl 12.25
su hale häkkimis katse ei õnnestund. pole midagi mida restart või refresh ei parandaks sa wannabe isehakand anonüümuse jobu :D

OIOIOIOIOIO 13. märts 2023, kl 13.42
kusik tegi ennast täis wowwoowowowoowow

sa ei ole mina 13. märts 2023, kl 16.13
selle asja nimi on gay train ehk eesti keeles pederong.

olgu mis selle nimi mis tahes mul suva 13. märts 2023, kl 16.16
ma ei ole gay ja ma ei tahagi olla sina. palun ära ahvi mu argumente ja comebacke git good sucka.

mind ei huvita mingid pederongid eksole 13. märts 2023, kl 16.32
ma ei ole gey ega piider mind huvitavad naised. sa teaks seda teeskleja kui lugeda oskaksid aga sa ei oska sa oled harimatu loll.

vaadake kuidas vene eitesi kepitakse 13. märts 2023, kl 16.52
https://www.xvideos.com/embedframe/73261763

mind ei huvita mingid vene eided 13. märts 2023, kl 16.53
ma ei maga vaenlasega. ma saan aru ,et sa oled kogukonna ja riigireetur. mine sinna kust sa tulid.

teeskleja on lolll 13. märts 2023, kl 17.50
teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll teeskleja on lolll ja ühe teema poni .

ei tea kes see teeskleb 14. märts 2023, kl 10.12
ise otsib siin foorumi kaudu lolle, kes oma vanu anaaltappe oleks nõus müüma, ja siis ütleb, et ei ole gey ega piider... irw :D

sina teeskled. oskad sa lugeda üldse 15. märts 2023, kl 18.30
ma ei otsi siin mingeid lolle. ma ei otsi mingeid anaaltappe. see teema ei huvita mind. sa teaks seda kui sa lugeda oskaks teeskleja. ma ei ole gey ma ei ole piider. sa teaks seda kui sa lugeda oskaksid teeskleja. ma ei ole sina ega sinusugune. mulle meeldivad naised . aga palun teeskle ,et sa ei ole teeskleja. projecti edasi fgt.pista see irw endale persse . miskit ütleb mulle ,et sa naudiks seda teeskleja.

kallis teeskleja ja new fag 15. märts 2023, kl 18.34
lõpeta valetamine lõpeta teesklemine ja projectimine. sa taas räägid endast. sa teaks miks ma olen siin kui sa lugeda oskaks aga sa ei oska. sa vaid tantsid näitled ja tõmbled ja teeskled . muud sa luulude ja paberitega hull ei oska ju. sul pole elu. sul pole sõpru . vaid teesklemine ja su luulud .

sa mõtled asju välja teeskleja 15. märts 2023, kl 18.36
sa muud ei teegi kui valetad ja mõtled asju välja teiste kohta.. ise ka tead kui hale sa oled teeskleja. sa teeskled ,et kõik su väljamõeldised on tõsi aga ilmselgelt ei ole see nii. su teesklemine ei muuda tõde ega fakte.

otsin naisi + ka mehi + anaaltappe ?? 15. märts 2023, kl 19.14
sina teeskled. oskad sa lugeda üldse Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ma ei otsi siin mingeid lolle. ma ei otsi mingeid
> anaaltappe. see teema ei huvita mind.

jajah, ja misasi see on:
https://foorum.naistekas.delfi.ee/read.php?17,14748554

mnjah 16. märts 2023, kl 03.09
lootusetu! keegi ei taha mingit räpast paksu keskealist meduusilaadset olendit. öäk

tüüp müüb lisaks endale ka oma võidunud kitlis ema . rõve perekond

oi teeskleja kui nunnu sa oledddddd 16. märts 2023, kl 07.19
kuule teeskleja see ei ole minu tehtud teema. ma ei postita oma nime ega initsiaalide alt. sa teaks seda kui lugeda oskaks. sa tõesti tahad uskuda ,et r. r olen mina. hale. sa teaks ,et mind anaal teemad ei huvita sa teaks seda kui sa oskaks lugeda. tobutibu33@gmail.com ei ole mu gmaili adress ka mitte. ja viimasele vastan sa ei räägi kõigi eest. ma ei ole keskealine ma olen 33 . 33 ei ole keskiga kulla teeskleja. küll keegi ikka kusagil tahab. su ema ehk eriti. ja kui olen meduusilaadne mis see sinu asi on. kuida see sulle ette jääb. ela oma elu teeskleja. see kes või mis ma olen saan või ei saa ei mõjuta sinu mõttetut elu kuidagi. sul must kinnisideed vist. armund oled minusse ve. sa ei tea mu perest midagi ja ma ei müü oma ema ja ta ei käi võidund kitlis. rääkides emadest su ema ütles ,et ta oleks pidand aborti tegema sellel ajal kui ma teda panin . tahad mu emast sitta rääkida ma räägin ka sinu emast sitta siis. ehk lõpetaksid teesklemise ja asjade välja mõtlemise. ütle oma haigetele sõpradele ,et nad lõpetaks mu teesklemise ja mängimise. neist ei saa kunagi mind. see anaali teema ei huvita mind ja ma ei müü ei kedagi ega osta siin midagi. aidaaa.

kuule loll ahv teeskleja 16. märts 2023, kl 07.25
kui sa nii aus ja õiglane oled ja su sitane pere nii hea on siis miks sa anonüüümselt plärtsud. tahan näha kui kõva mees sa oled . mölise oma nime alt või debati minuga google chatis. tead mis mu gmaili adress on- ma tean sa otsid vabandusi ja kused end täis ja eirad seda küsimust mis ma küsisin . sa ju teadja ja tegija aga kardad oma nime õige nime alt mögiseda ja debatti kardad ka. sa oled neti hiiro ja kõva mees vaid hiire ja klaviatuuri tagant. päris elus ei ole sa sittagi ja ei ole su ema ega pere ka mitte sittagi. te olete kõik värisevad süldid su su pere ja su litsist ema kes end müüb.

viimasele 17. märts 2023, kl 00.55
pidevalt vihjad siin oma ema müümisest, et raha ka lõpuks perekonda laekuks. no ole normaalne, 10 sendi kaudu küll rikkust majja ei tooda. kuigi 10 senti vana mõrra kohta on vist ikka ülehinnatud. ilmselt 5 senti õiglane hind.

ma ei ole millegile vihjand 17. märts 2023, kl 07.00
ma teen ema nalju. ma ei vihja . ma ei tee oma ema üle nalja vaid sinu ja su sõprade emade üle. kas sa saad aru mida tähendab sõna nali. kas pean sulle sõnaraamatust otsima välja mida sõna nali tähendab. kas sa oled tõesti nii loll. palun ära vasta sellele . vastus on ilmselge. meil on raha aga muidugi me kõik ei saa olla ju nii tegijad ja teadjad kui sina ega ju. ning me ei kõik ei saa olla nii rikkad kui su pere. kõik ei saagi olla võitjad ja blogijate ahistajad nagu sina. ega ju. ma ei ole normaalne aga olen normaalsem kui sina. sa ei tea kuida me oma perre rikkust toome teeskleja aga kui teadma pead siis ausa tööga. see on asi millest sa miskit ei tea vist. mu ema on aus ja töökas inimene sinu ema on aga litshoor kes imeb neegrite ja kaamlikeppijatte munne. tahan mängida hardballi ja mu pere sõimata ja mu ema. lase käija ma vastan sulle 100 korda hullemini. su pere on kari sitanägusi kes pudeleid korjavad ja end prostidena müüvad. kas pole tore anonüümselt kobiseda nagu sitane argpüks. su hoorast ema on vist uhke su üle.

kindlasti eirad seda teeskleja 17. märts 2023, kl 07.00
kui sa nii aus ja õiglane oled ja su sitane pere nii hea on siis miks sa anonüüümselt plärtsud. tahan näha kui kõva mees sa oled .

ma ei otsi siin midagi ma ei otsi mingeid duelle 17. märts 2023, kl 07.09
tahan näha kas sa ja su neti hiirodest sõbrad suudavad oma sõnadele kaalu ka anda või nad vaid lödipüksid kes internetis anonüümselt hüppavad ja plõksivad. debattida te ei julge duelli pidada ka ei. te ei julge oma päris nimede alt ka kobiseda aga peate end ilgeteks tegijateks ja teadjateks siin. hale. mögiseta inimestega kes seda riiki armastavad ja tembeldate inimesi vene trollideks ehk suht ahvite mind jälle. ise olete vene kinnimakstud trolllid ja riigireeturid seega minge sinna kust tulite ja õppige lugema. ärge võtke mu kirja viga ka tõsiselt . ma ei ole teeskleja teie olete. ma ei pea seletama miks teie olete .

Ülieriline wärdjas oled - miks reostad siinset rahulikku foorumit?!! 18. märts 2023, kl 03.12
Ära ilgu vaimset löga siia, hr. Wärd-Targutis!!!

Ülieriline wärdjas oled - miks reostad siinset rahulikku foorumit?!! 18. märts 2023, kl 03.14
Ära ilgu vaimset löga siia, hr. Wärd-Targutis!!! (kes (kesiganes Sa tyrakas oled või pole) höhöö, munzu… Munzu??? Pöhähh, öhhöhoooo

taas fakti erootika 18. märts 2023, kl 06.42
1 ma ei ilgu möla vaid fakte ja tõde vahel ka arvamusi. 2 ma ei reosta miskit see foorum oli reostatud ja surnud kui ma siia tulin ma sellele foorumile elu andsin ja selle ka võtan kui siit lahkun. 3 sa tead kes ma olen. 4 höhöö, munzu… Munzu??? Pöhähh, öhhöhoooo mis juhtus said insuldi või. kas peaksid ehk kiirabisse või hullu arstile pöörduma. 5 sina ja su värdja keelt rääkivad sõbrad risustavad seda foorumit. minu poolest võib see foorum homme kinni minna mul oleks savi sest.

cope ja projection 18. märts 2023, kl 06.43
Ülieriline wärdjas oled - miks reostad siinset rahulikku foorumit?!! 18. märts 2023, kl 03.12
Ära ilgu vaimset löga siia, hr. Wärd-Targutis!!!

endast rääägid või

Ülieriline wärdjas oled - miks reostad siinset rahulikku foorumit?!! 18. märts 2023, kl 11.35
Ära ilgu vaimset löga siia, hr. Wärd-Targutis!!! (kes (kesiganes Sa tyra
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!