Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kuidas sa sellest aru saad? Saab keegi seletada pointi?
 
Ennekuulmatu 07. detsember 2023, kl 00.22
Aastal 2010 ilmus meie kõigi silme ette sarja Kättemaksukontori neljanda hooaja üheksas osa 'Uuestisünd'. See rääkis sellest kuidas Kuutempli Ordu juhil suurmaagil on uskumatud võimed ja ta suudab surnuid ellu äratada. Aga mis te arvate kui ma ütlen teile, et Jaan Tätte juunior ehk Meisterjaan osales 2010 aastal tudengifilmi 'Ninja' tegemises. Kas see mitte ei tähenda, et Meisterjaan võis vabalt näidelda ka Kättemaksukontoris. Aga vot täpselt seda see tähendabki, te võite küll algul arvata, et see ei olnud tema, aga ärge unustage seda, et maskid eksisteerivad ehk suurmaagi taga on väga kindlalt Meisterjaan. Kui uurida veel Meisterjaani käitumist ja võrrelda seda suurmaagi omaga, siis on näha, et nad on vägagi sarnased nii käitumiselt kui ka riietuselt. Pärast tudengifilmi 'Ninja' jäi Meisterjaani tegevus seisma, aga teate kelle elu veel vaikseks jäi? Loomulikult suurmaagi. Ta võeti ju osa lõpus kinni ja pandi trellide taha. Meile muidugi ei öeldud kauaks, aga usun, et see oli umber 4 aastat, sest just 2014 avaldas Meisterjaan oma debüütalbumi 'Algelised katsetused'. Tuletagem meelde, Kättemaksukontori osa 'Uuestisünd' lõpus ei mainitud kordagi kauaks suurmaag kinni läheb, seega kas pole mitte loogiline, et oma aega vangis veetes otsustas suurmaag ehk Meisterjaan teha kannapöörde ja hakata muusikat looma. Kui vaadata Meisterjaani hittloo 'Parmupillihullus' muusikavideot või esitust Eesti Laulul, siis on ka näha, et ta on mingi võluväega või hoopiski võlujoogiga ära võlunud naissoost isikud, kes suure tõenäosusega on kas endise või uue Kuutempli Ordu preestritarid. Ma olen üsnagi kindel, et Meisterjaan aka suurmaag ja ta vaikselt kogub rikkust ja toetust, et oma rituaalid lõpule viia.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!