Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Uus staar-kommenteerija on sündinud - kutsuge mind nüüdsest Gimmick-Múnnik Mundzu’ks, ehkki kuulsust olen kogunud rohkem Mundzuna
 
Kas Sa ei tea, mis Gimmick maailmakeeles tähendab? 08. veebruar 2024, kl 01.05
Kas keegi tõesti ei tea, mis Gimmick maailmakeeles tähendab? Siis ta peab päris loll ju olema… See on tõe rääkija läbi trikiga endale tähelepanu tõmbajana.

Aga múnnik? See on inimene, kes lubab oma prumbutisse ehk päramulku pursata kõigil múnnikandjatel, kes seda soovivad (ise seejuures olukorda nautides)!

Ja Mundzu - see olen ju mina vana Mundz Mundzik massuurikas. Nohh, kes mind ei tunneks ona tuntud headuses?! Just kuulsa kommentaatori ja ühiskonna valvekoerana…

Urrmjäuh - mu mehetupp ehk perzzeprigu on valmis múnnikute “tulistuseks” nigu ka häälepaelad, mis sooviks hõbekõri turgutuseks paar mõntsket niisutavat jugurti-laadset spermi-purset otse õkva musimopsi mulle!!
 
okei ma ei hakka su vaimuhaiget iba lugema . ilmselgelt sa ei saa aru millest räägid 11. veebruar 2024, kl 10.38
sa ahvid sõnu mida ma kasutan aga sa ei saa aru mida see tähendab. sõna gimmick on mullle endale ka raske seletada aga põhimõtteliselt nagu 3 d on filmides gimmick ja on seda olnud kaheksakümnendast saadik. no need tobedad 3d prillid mis ei tööta see on gimmick. sinu ja su vaimuhaigete anaali ja munzu jutud on ka gimmickud mis ei tööta . see mis te teete siin on mingi tobe ühe teema poni gimmick. eks ma proovin oma hea sõbra google abi ja kohe olen tagasi ehk google aitab paremini sõna gimmick seletada. hoiatan see on ingliskeeles.

Tõlgi termin gimmick:
noun

1. trikk

see mida teie teete seda trikiks ei saa nimetada

gimmick; plural noun: gimmicks

1.
a trick or device intended to attract attention, publicity, or trade.
"it is not so much a programme to improve services as a gimmick to gain votes"

see pole ka hea näide aga põhimõtteliselt ütleme ,et see on teie trikk ,et eirata fakte ja tõde mida ma räägin ja mind teadut valguses näidata ja ,et mulle mingeid ajuvabasi nimesi peale suruda.
 
mingit staarkommenteerijat ei ole olemas 11. veebruar 2024, kl 10.38
taas mõtled sa asju välja ,et juhtida tähelepanu sellelt ,et sa oled haige ahistaja laimaja ja vaimuhaige.
 
loll ahistaja õppis nüüd uue sõna ja 11. veebruar 2024, kl 10.39
korrutab seda koguaeg
 
Kakamulgu Raul elik Mundzu 12. veebruar 2024, kl 01.12
Pakkusin tänavu Eesti uute sõnade võistlusele välja sõna: gimmick. Aga žürii ütles, et see pole Eesti sõna.

Pärast tuli üks žüriiliige vaikselt, et kas me võime Teie nime valida Eesti aasta sõnaks?! Et me oleme oma Eesti keele Uurimise Instituudiga otsinud pikalt uut kaasaegset väljendit sõnaühendile (mida siiani on kasutatud): perzzeprigu, aanuseavaus. Aga Kalamulk on väga Eesti keelne ja meelne sõna!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!