Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kuidas sain eriti kuulsaks Eesti uudissõnade ehk sõnause võistlusel! Minu perekonna nimi valiti aaata sõnaks ja see juba on kõva sõna!
 
Kakamulgu Raul (Gimmick) 12. veebruar 2024, kl 17.28
Pakkusin tänavu Eesti uute sõnade võistlusele välja sõna: gimmick. Aga žürii ütles, et see pole Eesti sõna.

Pärast tuli üks žüriiliige vaikselt, et kas me võime Teie nime valida Eesti aasta sõnaks?! Et me oleme oma Eesti keelenduse Uurimise Instituudiga otsinud pikalt uut kaasaegset väljendit sõnaühendile (mida siiani on kasutatud): zitaauk, perzzeprigu, aanuseavaus. Aga Kalamulk on väga ilus ning ka soliidne, isegi ka lastepärane Eesti keelne ja meelne sõna!
 
Kakamulk - geniaalne leiutis!! Võtkem või lasteaias kasutusele… 12. veebruar 2024, kl 17.31
Palju õnne võitjale suurepärase saavutuse ja kõrge mõttelennu eest! Lihtsalt super ju kui andekaid inimesi meil leidub Eesti ühiskonnas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!