Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
r.-i põhikiusaja siin foorumis oskab kokku fantaseerida oluliselt haigemaid tekste kui r. ise
 
Ma olen robot 12. veebruar 2024, kl 18.54
Samas on näha, et moderaatorid kohe üldse mitte ei kiirusta neid perverssuse šedöövreid siit kustutama
 
Moderaator 13. veebruar 2024, kl 00.20
Need tüübid on lihtsalt nii geniaalsed, et me ise ka itsitame pihku. Ja kui ülemus midagi ei käsi, siis ega me ka ise oma initsiatiivil midagi ei tee.

P.S. Meie protsentarvutused ja analüütika näitab, et kodanik R.R. (tuntud ka kui M.-zu) on ise kõige suurem tülinorija, postitaja (per se) ja teiste teemade kaaperdaja.
 
jälle sa ajad asjad sassi . 16. veebruar 2024, kl 16.09
Need tüübid on lihtsalt nii geniaalsed, et me ise ka itsitame pihku. Ja kui ülemus midagi ei käsi, siis ega me ka ise oma initsiatiivil midagi ei tee.

jah kallis -mode- ma olen teadlik ,et sa kaitsed neid vaimuhaigeid. see ei ole mingi uudis mulle. ja nad ei ole geniaalsed aga teeskle edasi.


P.S. Meie protsentarvutused ja analüütika näitab, et kodanik R.R. (tuntud ka kui M.-zu) on ise kõige suurem tülinorija, postitaja (per se) ja teiste teemade kaaperdaja.

see ei ole mu nimi. miks sa mu täis ja päris nime öelda kardad. ma ei ole kusagil tülinorind. taas ei saa sa aru mida ma siin teed ja ajad asjad sassi. 1 ma ei ole midagi kaaperdand need on su kallid perverdid keda sa kaitsed. 2 ma ei ole mdagi norind. sinu pedofiilist kaitse alused on mind alusetult laimand ja süüdi lavastand. oled taaskord teretulnud mu väiteid ümber lükkama ja tõestama vastupidist.
 
kallis teema algataja. mida haiget ma olen öelnud 16. veebruar 2024, kl 16.13
mida ma olen fantaseerind. mis osa järgnevast on fantaasia su jaoks sa loll kären
1. mind lavastati süüdi su mitte sõprade poolt. mind lavastati süüdi ahistamises mida ma toime ei pand. mind mõisteti õigeks kusjuures selles ashistamis asjas. mis osa sellest on haige ja väljamõeldis. mis osa sellest ,et politsei tuli mu koju ülbama ja hüppama ilma orderita on välja mõeldis ja fantaasia .

2 mind on pidevalt siin foorumis laimatud ja mu kohta on valetatud. mis osa sellest on haige ja misosa sellest on mu fantaasia.

kas sa saad tõestada ,et keegi ei ole mind süüdi lavastand ja siin laimand. kas sa saad seda tõestada kallis loll autistlik kären. ootan su tõendeid oma maili peale. küsi oma mitte sõpradelt mis mu mail on. ootan su vastuseid....
 
lisaks mis osa mu kirjaniku ja luuletaja ja kunstniku ja sportlas 16. veebruar 2024, kl 16.14
elust ja saavutustest on fantaaasia. mis osa.... taas tead kuhu oma vastused saata....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!