Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
KAHTLANE ELEMENT LIIKVEL: Täna Järvamaa südames Paides tuli turuplatsil juurde tegelane, kes ütles: “Olen Mundzu, Palun kas saate tulla ja seal parklanurgas vaadata - mu sumbutil on midagi viga…”?!?!
 
Murelik kodanik, kes kahtlustab, et liikvel on Suur Perwert 13. veebruar 2024, kl 00.31
Kui läksin siis temaga heast südamest kaasa juhtus selline lugu. Meeskodanik lasi parklaservas oma püksid rebadele ja ütles: “Ma tuntsin Su silmadest kohe ära, et sa pole huvitatud neiude väikeste karbusside uurimisest, vaid tahaks ette võtta midagi tõsist - PUHASTADA NÄITEKS SEDA JÄMEDA-TORULIST ZUMBUTIT?”

See kõik tundus väga kahtlane. Liikusin kiiresti kodu poole oma naiska juurde, põigates teel läbi veel ka armukese juurest, kinnitamaks et mulle meeldib toru tühjendada ikka karbussi, mitte zumbutajasse…
 
Ljexuse auto omjanik 13. veebruar 2024, kl 01.04
Njagin pealt,kuis härra keda Mjunshdzik-mees kylastamas ljäks ära.Mjundzik-mees kurb olitamas.

Mjina oma Lexusest välja.sain aru-mees kiurb oleb.

Min jutlesin - ei kjurb ole, i jesli hotšet trahnut ja umeju.


Pjuksid wõtsitasin mjaha ja uma kjurva jàmedaga nushisin-koinisin-jebutasin talle sellesse urr-urrutuse augukesse ja ljöga mjunnist zhinna sisshe purshkasin kjah.oli vjaga toredus
 
Koerajalutaja, Meelike 13. veebruar 2024, kl 01.51
Mina olin see, kes nägi kõike seda pealt. Ja mulle tundus õige minna ja lutsida see Lexuse-tüübi vänt peale nähtud andmist puhtaks. Tundub imelik, aga aimasin et tegu oli ikkagi puhta härrasmehega. Olin ju ka ülikoooli-ajal Tartus kogenud kommet, et ühikas tuli omal poisil ikkagi peale pano riist puhtaks lutsida. Ühel korral lutsisin muide jsegi siis, kui ta oli teise tydrukuga olnud. Lihtsalt tahtsin jätta teistele muljet, et ta on olnud minu. Ja mis seal salata, olin lasknud ennastki vahel salaja “puurida” teistel poppidel poistel, kes tegelikult polnud minu….
 
jälle valed. jälle laimu väited jälle väljamõeldised 16. veebruar 2024, kl 16.07
muud teil pole. taaskord olete oodatud tõestama oma väideit ja ümber lükkama minu väiteid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!