Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kaalun naiseks hakkamist, kuna olen niigi selline nagu veidi mitte-mehelik mees. Kas tuleksid / tahaksid mulle beppu, oi vabandust - peale soo lõikust tuzzi?
 
Mundz Raul Gimmick 14. veebruar 2024, kl 23.25
Ma väga loodan inimesena Sind ikka kõnetada. Ja loodan, et ka naisena - sest mulle lõigatakse vist “tuutu”!!
 
ei lugend . sest su post on mingi vaimuhaige iba 16. veebruar 2024, kl 16.06
see on väljamõeldis ja sa käitud nagu mu elu oleks sinu asi. sa ahvid taas sõnu mida ma ütlen ja sa ei tea nende tähendamusi. sa arvad ,et see kõik võtab tähelepanu sellepeaöt ära ,et sa oled ahistaja ja PEDOFIIIL . sest sa oled neid asju. tõesta vastupidist kui suudad . mitte ära teeskle nagu see kes või mis ma olen on sinu asi ja mõjutab su elu. sa võid mind teeselda palju tahad aga minuks sa ei saa. sa pead leppima sellega ,et jääd eluks ajaks vaimuhaigeks ja pedofiiliks. lepi sellega. mida varem seda parem. minu mehelikus või mitte mehelikus pole ka sinu asi ega mõjuta su mõttetut elu. kui sulle ei meeldi midagi siis on alati olemas nöör taburet valik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!