Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
RÕNGASLIHASE VIGASTUS: Osalesin nädalavahetusel Eesti Bebbu-wendade Ceppi Cuninga võistlusel. Võit tiimiga tuli - lasin ca sajakonnal jäme juurikal wurtsutada oma rosin-mustikasse, nyyd aga pepsuauk enam ei pea kinni ja roe tuleb säärde
 
Múnnur Múndzu PD-pojuke (tuntud ka kui Kären Múnnitu Põnnike “Perzze-wõtja”) = kõige eitaja (t’glt meeldib olla alandlik ó r i) 26. veebruar 2024, kl 00.25
RÕNGASLIHASE VIGASTUS: Osalesin nädalavahetusel Eesti Bebbu-wendade Ceppi Cuninga võistlusel. Võit tiimiga tuli - lasin ca sajakonnal jäme juurikal wurtsutada oma rosin-mustikasse, nyyd aga pepsuauk enam ei pea kinni ja roe tuleb säärde.

Ma ei saa aru, miks see nyyd nii on? Kas nii jääpki?
 
Mundzu 28. veebruar 2024, kl 09.13
Kahjuks nii oli, nyyd käin mähkmetega. Vist elu lõpuni.. :/
 
tõesta tõestaaa 28. veebruar 2024, kl 12.56
Kahjuks nii oli, nyyd käin mähkmetega. Vist elu lõpuni.. :/

tõesta
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!