Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Väga lollikindel naiskude sebimise õppetus!
 
Ropp Raivo 12. märts 2024, kl 00.16
Kas Te mehed olete algajad või lihtsalt lollid…? Õige mees käib enne naistesse minekut ikka teise mehe juurest läbi - paugutab kitsasse pärakusse ja ehk isegi mitu korda. Pärast võid naesterahva juures mängida sellist, kes väga püksi pugeda ei soovi, mekutad veintsi ja kui naesel ise huvi tekib - mängid kaasa, haarad härjal sarvist ja kestad pikalt ning piirdud ühe roundiga..

Oi, see naestele meeldib ja opadiidi - SUL ONGI KODUMASIN OLEMAS! Simpel. Muahh, päike püksi, veri varde! ;)
 
Mundzu 30. märts 2024, kl 04.51
Mamiidu 1000% vihkan Sind!!
Aga sa oled teind suurepârase eluǒpetude, kuidas naised saada kubemed óieli ootame mehist jämedat Jorrot enda kannikusse.
 
lollika lisa 21. aprill 2024, kl 08.13
Nüüd elan Mustamäel,
korter on aus ja hea
ning selle õnne eest
Fortunat kiitma pean.
Nüüd elan Mustamäel –
tahta mis võiksin veel!
Hulk päevi kauneid siin
mind ootab, ootab ees.
 
kle 22. aprill 2024, kl 02.32
totakas, sa oled ju ratastoolis ja elad mingis muldvanas onnis, mida sa üldse unistad asjadest, mida sa elus ei koge. vaata parem mingeid heegeldamisõpetusi või koogiküpsetamist. milleks lollile sandile porr. sulle parem öösorri vaatamine. osta binokkel ja hakka linnuvaatlejaks.
 
Mundzu 22. aprill 2024, kl 12.18
Aga mulle meeldib oma sugutit sõrmitseda. See rahustab mind ja suudan ära kuulata ema karjumise. Sealt otsast tuleb ka mingit valget vedelikku, ka selle valgumist meeldib vaadata ning kujutada ette, et raiusin mõnele mehele mustikasse elik sumparisse elik rosinasse või suisa brumbutisse elik soovin olla “Päraku prints”.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!