Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
buliimia
 
söödik 20. märts 2003, kl 19.46
Tere!
Nujah, nüüd jälle tekib kindlasti kõigil mõte, et mingi tibi muretseb paari kõikuva kilo pärast. Tegelikult on see tõsisem probleem, kui see et riided ei mahu selga. Jube on minna magama õhtul, kurguni toitu täis, ei saa olla pikali ega püsti. Muidugi kerge öelda, oma viga. Mul on kohutav toitumisprobleem. Olen juba pikka aega otsinud inimesi, kellega koos võibolla saaks probleemist jagu. Äkki on kusagil mingi kodulehekülg abiks. Olen lugenud palju selle häire kohta mis see on ja millised tunnused sel on. Olen ostnud igal palgapäeval mingeid toidulisandeid ja antidepressante. Mul on magu juba nii ära rikutud, et miski enam ei mõjugi. Aga arvan, et sel puhul aitaks mingi grupitugi vms. Äkki on Eestis see olemas???
Apppiiii!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!