Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
alkohirm
 
petra 10. mai 2003, kl 12.31

Vabandan ette, et minu teema ehk siia just ei sobi, aga mujale ka ei oska lahterdada. Ja mure sydamel.
Minu jaoks on tõsine probleem suhetes kui mees tarbib kasvõi raasike alkoholi. Küsimus ei ole siin mingis alkohoolikus, isegi mitte korralikus "peo panemises", vaid olen häiritud ka siis kui teinepool kasvõi paar sümboolset klaasikest võtab või mõne õlu ära joob.Ja kui siis juhtub veel selline poismeeste õhtu olema olen juba ette turris. Ma tunnen siis, et seda meest ja tema sõnu ei saa tõsiselt võtta. Ja mitte ainult sel õhtul kui ta võtnud on , vaid ka koik muud öeldud asjad on äkki tyhised. Kõik ilusad sõnad ei ole enam usaldusväärsed...
Kas on asi selles, et olen näinud väga lähedalt alkoproblemi(onu on alkoholik) või selles, et kuna ma ise tervise tõttu juba aastaid ise ei tarbi mingit alkohooli olen liiga "ideeline"?
Või puudub mul suutlikkus võtta inimest sellisena nagu ta on ja otsin muudkui ideaalmehi?
Kas ma ei oska andestada?
Või on asju, mida ei tohigi andestada?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!