Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
tutvun
 
toomas 17. juuli 2003, kl 01.25
Tere
Soovin tutvuda naisterahvaga kuni 33 a.ideeliselt esialgu tõsiste eesmärkidaga.Kuigi mõte pole see mis alati teostub.Aga üritamast loobumine on juba eos allandmine.Kui kaks inimest tahavad pakkuda üksteisele senises elus kordumatuid hetkepuhanguid mida võiks nautida ka tulevikus -siis miks mitte.Kunagi kogenematus (või ka unustatus)peitub ju kordumatus ja võlu.Mis saab edasi see sõltub ju ainult meist kahest,ilma kõrvaliste suunitluste ja abita.Kaks korda kaks :::::::::::::::::::see on ju üks tervik.Kui sa oled iseenesesugune ilma kaitsva ja ideelise kestata,siis kirjuta mulle.Niisama ehkenpükstel ja muidu soblaajajatel mitte vaeva näha-see üritus on juba eos hukkamisele määratud.SAa peaxid olema endast heal arvamusel ja kindlalt teadma mida ja kuidas sa soovid.Seda ka mehe käest mõttes soovima ja vajadusel nõudma.Kokkuvõtlikult pühendab progress ka abinõu.Selline oleks väikene pisi palve,ülejäänu lahendame juba omavahel, ilma kõrvaliste isikute juurdepääsuta ja kompromissitult kooskõla leides.Kõiges on ju võimalik kokku leppida.On nii??
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!