Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
klubi
 
amalie 22. august 2003, kl 18.09
(üksjagu elu näinud ilus naine, suu ega muu peale kukkunud ei ole)
Aga et siit rubriigist pole palju meeshingi leida (kui ei sihi mõnd postpubekat ega võõra naise silmatera), siis meie nõbu Emiliega pisut seda arutasime probleemi ja leidsime, et kui TEEKS ÕIGE OMALE KLUBI! Kutsuks naised kokku, sisustaks kultuurselt vaba aega. Kaevaks näiteks püünisauke libahuntidele või kõmmutaks kahurist varblasi.
Järele mõeldes, mõned mehed võivad ka tulla. Kes peavad lugu toredast naljast, armastavad väikesi vimkasid või villast visata. Selliste meeste vastu ei ole meil midagi!
Aga noid rullnokusid, kes ainult panemise peal väljas, neid ei võta me vastu enne järgmist kevadet. Siis kui meil kartulipanemiseks läheb.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!