Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
leid
 
Vana suur lubjavilt 17. september 2003, kl 06.01
teatab, et tema leidis paarilise omale Viljandist, naine 2 aastat vanem , kirjutan seda tema loal (ise arvasin, et naisterahva vanust ei ole ilus ütelda aga daam arvas, et valetada ei tohi)
 
palju õnne! 17. september 2003, kl 07.43
Kes otsib,see leiab ja tõsist tahtmist peab olema;)
 
mare 17. september 2003, kl 07.53
Palju õnne! Edukas oled!
 
Marta 17. september 2003, kl 08.18
Õnnitlen, hea meel teie mõlema pärast.Ise Viljandist ja seepärast tean, kui raske kui mitte peaaegu võimatu just reaalset suhet luua.Päikest teile!
 
lihtsalt keegi 17. september 2003, kl 09.28
Mul on hea meel teie üle :)
 
getter 17. september 2003, kl 09.32
to Marta. Tervisi Viljandi inimesele teiselt Viljandi inimeselt! Jutt õige, lausa kadestan "lubjavilti", aga loomulikult - südamest õnne õige elukaaslase leidmisel!
 
naine 17. september 2003, kl 09.33
Küll on ilus teade päeva alguseks! Õnne ja õnnistust Teile mõlemale ja tuhat tervist!
 
vanaema 17. september 2003, kl 09.44
Jagatud rööm on kõige suurem rõõm. Osake hoida ka seda,mida leidsite ,siis on asjal jumet.See hoidmine ongi kõige keerulisem-esimeses eufoorias jäävad märkamata nii mõnedki asjad ,pikka meelt ja suurt kannatust,sest sellises eas nagu meie oleme, on suur kannatus esikohal ,oleme ju erinevate ellusuhtumistega ja kommetega.Palju jaksu ja jõudu edaspidiseks (kadedaks teeb)!
 
Lotta 17. september 2003, kl 09.57
.....on rõõmus, nähes kord ka head uudist. Pikka ja ilusat koosolemise aega teile:)))
 
mhmh 17. september 2003, kl 10.07
Ja hõiskavad veel ,et siit ei leia kedagi.Korralikud inimesed leiavad üksteist.Ikkagi leitakse -ka siit rubriigist! Õnne,õnne,õnne!!!!!!!!!
 
Õnnelik 17. september 2003, kl 21.37
Ka meie leidsime teineteist just sellest rubriigist.Armastame ja oleme õnnelikud!Me otsustasime endi eluteed ühendada.Niiet saavad siingi kokku inimesed ja mul on selleüle väga hea meel.
 
suur küsimus 17. september 2003, kl 23.00
to Õnnelik
kumb sa oled ,kas see tagasihoidlik Mia või see n48-kes jõulude ajal laulatab?
 
Vana suur lubjavilt 17. september 2003, kl 23.16
tänab heade soovide eest! Täna sain töölt vaba päeva , hommikul sôitsin Viljandisse, laadisin oma tulevase koos koera, kassi ja muu kraamiga autosse, nüüd siis noorik puhkab oma uues kodus. Ta saatis mulle oma foto , ja nagu minu kadunud naise koopia oli pildi peal, mina muidugi kibedasti Viljandisse, kohe sain aru, et minu (muhe ja tore oli teine), teadsin, et peab ruttu tegutsema, enne kui keegi veel ta avastab. Nimetas küll mind algul hulluks aga siis viskas käega ja ütles, et olgu, vahel peab pea ees ka vette hüppama ja ma loodan, et ma talle ikka meeldin ka (vanamehe edevus).
 
naine 17. september 2003, kl 23.36
Ma hakkasin kohe nutma, kui seda kojutuleku lugu lugesin,... vana suur lubjavilt ja sinu noorik koera, kassi ja kraamiga. Nii imeline lugu.
Üksteise hoidmist Teile veel pikkadeks aastateks!
naine
 
Vana suur lubjavilt 18. september 2003, kl 00.32
Naisele: Näet, ma ikka veel ei saa magada, noorikut ka ei taha tülitada, las harjub enne kui ma tema juurde kobin. Sinule parembad soovid, et ehk leiad ka kellegi hea ja toreda:)))
 
tule taevas appi!!! 18. september 2003, kl 09.19
Vaene naine Viljandist,
kes sa pead sealt jätkama ,kus kadunud perenaisel pooleli jäi. Kuhu sa oled sattunud? Koopia oma kadunud naisest ja ainult koopia? Aga sina ISE? Sinu pere ,mis nendest saab? Põrgusse läksid,vaene naine Viljandist ...ma ütlen selle,mida keegi ei julge öelda-koopiana on raske ja võimatu elada,mees näeb sinus ainult oma kadunud naist ,keda ta armastab ja iial ei unusta ning ütles juba avalikult, et oled tema kadunud naise koopia ja see on kohtav ,mul käed värisevad seda lugedes ,sest juhtusin olema ka sarnane endisele ning ei jõudnud kuulata seda,mida tema naine tegi ja oli,jõud lõppes ja ma kukkusin kokku. Andku maailma vägevamad sulle jõudu olla sama tema kadunud naisega.Andke andeks!
 
to tule taevas appi 18. september 2003, kl 11.04
Kui Sa siia tagasi põikama peaks, siis palun, vabanda Viljandi naise ja lubjavildi ees, et oma emotsioonide laadaleti siia laiali laotasid. Inimestel on väljakujunenud kuvand partnerist, kellega koos elurada käia ja kardinaalselt ei muutu see kunagi. Tahes tahtmata astume koopiana kellegi kadunud asemele. Tugevad inimesed nagu lubjavilt ja Viljandimaa naine teavad seda väga hästi, kuid see ei heiduta neid otsast algamast.
Kui Sina oma elus oled saanud alanduse osaks, siis tee sellest omad järeldused, aga ära külva hirmu enese ja teiste õuele.


PS: lõpuks nägin, et paludki andeks,- miks siis kehva sõnumit tooma tulid.

Teile lubjavilt ja mulgi naine soovin ilusat päeva.

naine
 
moonika 18. september 2003, kl 11.35
Midagi on siin valesti aga mis?
 
moonika 18. september 2003, kl 12.43
Just. Koeretearv ei klapi.Oli enne kaks koera ja kolm kassi. Nüüd tuli juurde veel koeri ja kasse. Kuidas saab kolme päevaga üks tark??? naine ,töökoht,elamine,majapidamine,sissekirjutus,muud paberid jne. kolida? laupäev ja pühapäev -kolimine maksab 1000 krooni vähemalt.Tundmata ja teadmata inimest minna xkohta elama ja kohe. Siis pidi olema kodutu,seda saab viia ühest kohast teise ja liiga palju koeri tuli nagu-see ei klapi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!