Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
kalale
 
Kapten 18. september 2003, kl 13.34
Kuna ma kohvikus istumisest suurt ei hooli, siis kutsuksin ühe kena emase inimese kalale. Eks siis saame paratamatult tuttavaks ka. Umbes nii, et üks tee ja kaks asja... Minu poolt transport, riistad, uhhaa ja vein. Hommikul läheks ja õhtul tuleks. Kui uhhaa väga hästi välja tuleb, siis võib ööseks ka jääda... angerjaid püüdma. Kapten on 45 aastane sajakilone mees, kuus jalga seitse tolli pikk. Aga kaaslasele oleks mul väga karmid ja ranged nõuded. Ta peab olema minust lühem, kergem ja noorem, sest kapteni sõna peab paadis ikka peale jääma. Merd ei tohi karta ja merehaigeks ei tohi jääda. Võrgulaskmise jagu sõuda peab ta mõistma ning suitsuahju valvata ja kenasti naeratada oleks ka tarvilikud oskused.
Annan endale aru, et olen vägagi tiheda sõela seeläbi sättinud, aga kalalkäik, paraku, pole naljaasi :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!