Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
armuke
 
Tiina 06. oktoober 2003, kl 17.32
Kergem on olla armuke kui abikaasa, sest hõlpsam on pakkuda vaid aegajalt teravmeelsusi kui hiilata ööpäev läbi. Mõni naine on nagu jäätis- külm ja magus.Aga mõni naine nagu hapukapsasupp: kuum, kuid hapu. Olen nagu kakao-kuuma ja magus :)
 
Tiina 07. oktoober 2003, kl 09.15
Naine olen. Ei, naist ei otsi. see kõlab nagu reklaamis, aga delfi naistelehe avastasin enese jaoks alles mõned päevad tagasi.
 
Tiina 07. oktoober 2003, kl 09.19
Hm? On see nüüd sellest tingitud, et öö möödus raskelt või et hommikul tuli varakult tõusta, aga ma ei saanud aru, mida sa selle naljakesega öelda tahtsid?
 
Tiina 07. oktoober 2003, kl 09.46
To Lille

Kas just lõbus, aga vähemelt saab kellegagi suhelda :) Vahetasin hiljaaegu elukohta ja nüüd tunen end nii krdima üksikult:( Suvel oli hea- sai parkides jalutamas käia, rannas peesitada. Aga nüüd on sügis-külm, pime ja märg. :(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!