Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
aruanne:
 
koos muttidega 26. oktoober 2003, kl 11.16
Eile Amigos käidud ja tulemustega oleme rahul.Rahvast on palju keskmine publikuvanus oli eile umbes 45 a., seda enne keskööd, pärast domineeris alla 30-et. Kuna Homenja laulis ja lood olid tantsitavad oli põrand puupüsti täis.Palju oli välismaalasi (soovid otse:lähme aga koos ja siiasamma hotelli).meie jaoks olid nende ettepanekut naljakat laadi ja sai naerdud ka pohmas somme ,kes olid väga agarad eriti keskealisi naisi piirama. Olid pioneerid oma kaelarätikutega ja trummiga (mineviku meenutus -ei saanud aru ei rahvusest ega sellest miks nad on ja ise täied inimesed sellises riietuses.)Osa olid kui zombid, liikusid ringiratast mööda baare ja paljud olekus ,mis vastab öisele lõbustusasutusele. Saime kõvasti tantsida ja vaatamata sellele, et me pole esimeses nooruses ja tehti ka abieluettepanekuid.Novembris saab uuesti mindud.Tulege ka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!