Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
ei tutvu
 
üks keskmises eas naine 11. november 2003, kl 21.19
Mina ei tahagi enam kellegagi tutvuda,kuna kõik on ebaõnnestunud ja midagi pole välja tulnud. Nüüd tahan ainult rahu ja tükikest põllumaad. Näe, poisid isegi tutvusrubriigis riidu läinud no mis meievanused veel tutvuvad ja kellega? On olnud mõned tühjad kirjavahetused, mehed tahavad rikkaid, rinnakaid,seksikaid ,kodudega,kus särab kulda ja karda. Otsivad nooremaid (saan aru).Lähen talveunne, tõmban vammuse ümber ,istun pliidi ääres, vaatan elavat tuld, mille mu töökad käed süütasid ja ootan ilusaid jõule. Teen jõulutoitu,toon kuuse, ehin ära, käin jõululaupäev kirikus ja olen muidu mõnus. Saadan posu õnnitlusi ka ja isegi nendele, keda pole kaua aega meenutanud,las nad siis imestavad ja tunnevad head meelt. Ei olegi mulle vaja mingit koledat suitsust haisvat mehenässi, kes mulle jõllitaks vastu süldikausside vahelt nina punane peas. Jah, glöggi lasen kuumaks,äkki tuleb keegi, mul palju tuttavaid. Ometi unistasin ühest vahvast mehest oma muheda huumoriga, kellega küünlaleeki vaadata ja mõelda uuele tulevale aastale. Aga hea küll, kui nii, siis nii. Tänu neile,kes lugesid ja ridade vahelt mõistsid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!