Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mure
 
üksik 13. november 2003, kl 18.54
Kas leiduks veel korralikke naisi kes tahaks tutvuda korraliku mehega 31. Kes ei suitseta ,omab oma kodu,autot töökohta.
 
ülikorralik 13. november 2003, kl 19.20
Vot jääb arusaamatuks,kas sinul on need asjad olemas või peavad naisel olema?
 
üksik 13. november 2003, kl 19.25
Asjad on ikka minul olmas
 
täielik fuuria 13. november 2003, kl 19.52
Aga mina ozkan häzti lohutada,kui zul mure on...........
 
janne 13. november 2003, kl 20.00
Miks sa naine ei võiks olla? Ma tahaks sõbrannat endale.
 
täielik fuuria 13. november 2003, kl 20.17
Ma olengi naine.
 
MK 13. november 2003, kl 21.12
kui nüüd veel keegi defineeriks sõna "korralik" kah :)
 
milly 13. november 2003, kl 22.29
Ei suitseta,kodu on olemas,auto ja töökoht ka! Kui korralik on KORRALIK naine...:)
 
Juss 13. november 2003, kl 22.30
No ma ka täitsa korralik mees, isegi oma naine kannatab välja, aga keegi ei taha tutvuda...muidugi mõni puudus ikka on, aga kes meist siis üldse on ideaalne?
 
suva 14. november 2003, kl 08.37
Paar aastat tagasi oli selline juhus. Üks naine küsis kas sul korter on. Ütlesin, et ei ole maja on. Siis vaadati mind nagu kohutavat kolli kelle juurest tuleb kähku ära joosta.
Võibolla on sul ka nii.
 
maire 14. november 2003, kl 11.28
Sellist sõna nagu KORRALIK ei eksisteri.Iga inimene on oma moodi korralik.Mina olen näiteks ka viisakas ja vooruslik(omast arust)kuni särgi nööbini.Mehed jälle püksinööbini.
 
liidia 14. november 2003, kl 12.14
Mina aru ei saa,mis toimub?Kohtlane ikka vist.Lugu selline,et naesterahvas kuulutas ka,et vajaks eluseltsilist.Sai trobikonna vastuseid ja meil siin üks pere inimene(mees)otsustas uue lehe pöörata.No ,mis arvate ja saigi poepidajast mamsliga kaubale.Naine kodus ei tea miskit kahtlustada.Mamsel käis möödnud esmaspäev kohtingul ja puha.Mees valetab,et täiskarsklane ja muidu nalja n....mees.Mismoodi siis naine ei taibanud meest koju külastama tulla,kui käis isegi teises maakonnas kohtingul?Aru ma ei saa!Mehel juba viies elukaaslane kellega praegu voodit ja kodu jagab.Ise seletab meesterahvas,et ära tüüdanud see lehmade kantseldamine ja tööl ei viitsi kah käia.Naine olevat juba Rakvere puidufirmast uuele kaaslasele tööd vaatamas käinud.
 
täielik fuuria to üksik 14. november 2003, kl 12.18
Said siis kellegi,kes on korralik vä!
 
siti 14. november 2003, kl 15.16
Mul ka mure. Pole eriti korralik. Ajan meha taga ja muidu...vahetan elukohta liig tihti.Aga omast arust elu sunnib.Saatus sihuke. Muidu olen ikka korralik, vähemalt tahan olla. Korralikkuse kriteerium on meetri laiune laud ja pikkust polegi teada.M a arvan hoopis et korralikkus tuleb kasvatada...
 
irw 14. november 2003, kl 19.46
Ma kunagi jätsin mehe maha. Noh, oli teine sihuke värdjas ja joodik jne. Aga siis hakkas ta mul järel käima ja kirjutas pikki-pikki südamlikke kirju (ma teadsin, et ta on südametu ja kirjaoskamatu) ja helistas jne., nii et ma ei saanud üldse rahu ja tegelikult mulle hakkas meeldima, et ta minust nii palju peab, et mind ära ei taha lasta.

Noh, kolisingi tagasi. Ta pihtis mulle, et oli meeleheitel hakanud tutvumiskuulutustele vastama. Näitas ühte kirja, mis oli saabunud.

See algas samahästi kui sõnadega: kas sul auto on?

Dziiiz!!!!!!!!!

Kas voodisse lähete ka summutiga?

Minu mees võib olla kasvõi prükkar (tingimusel, et ta kodus ei haise ja ennast raseerib ja peseb ning peret ülal peab), peaasi, et ma temaga sobin. Muu pole absoluutselt oluline.

Nii soovitan ma ka meestel enne kohtama minemist mitte mainida, palju neil seda papikest ja majakesi ja autokesi on.

Meil on kallis korter, auto ja lapsed. Viimased on oluliseimad. Kõik materiaalne on aastatega kuidagi iseenesest siginenud.

Seevastu üks meie piirkonna uusmersuga ärikas uhas aastaid oma maja ehitada ja nüüd on sunnitud selle võlgade katteks maha müüma. Naine jättis ta juba ammu maha.

Parem paluke rahus kui nuumhärg kisa saatel.

Kohelge raha kui orja, siis ta ei saa teie peremeheks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!