Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
otsin sponsorit
 
Naine 31. juuli 2010, kl 17.28
Pikemat kasvu ja sale 30ndates naine otsib meest, kes oleks nõus toetama materiaalselt vastutasuks naudingu eest.
Ma ei ole seksteenusepakkuja ja otsin üht meest, kellega sobivusel pikaajaline vastastikku kasulik suhe luua.
Mulle sobivad kõige rohkem kohtumised päevasel ajal, külla ei kutsu, ent liigun ise Tallinna/Harjumaa piires, väga hea pakkumise korral miks ka mitte mujale. Harva annaks organiseerida ka näiteks ühise nädalavahetuse või pikema ajaveetmise, kui see vajalikuks osutub.
Kohtuda saan korrast-paarist kuus kuni korra-paarini nädalas või tihedaminigi, vastavalt mehe soovile ja vajadustele. Voodis olen aktiivne ja mulle meeldib peal olla. Anaalseksi ei harrasta.
Ootan meile konkreetsete soovidega - kus ja kui tihti soovitakse kohtuda, mida minult oodatakse, milline oleks materiaalne toetus.
Lisaks palun kirjutada natuke endast - kellega tegu (palun ka vanust, pikkust, kaalu ja võimalusel pilti), kuna seks on mõlemale poolele nauditavam, kui ollakse vastastikku atraktiivsed. Pildile vastan samaga.
Eelistan diskreetset kokkulepet ühe inimesega ja tagan omalt poolt loomulikult täieliku diskreetsuse.

Eelistan, et asjast huvitatu võtaks minuga ühendust meili teel, mitte siin teemas. Ent vajadusel vastan ka siin täiendavatele küsimustele.

Kibestunud ja tigedate inimeste negatiivsetele kommentaaridele ei reageeri, seega võite oma aega ja energiat säästa ning need kirjutamata jätta. Igal asjal on põhjus, samamoodi ka minul selle teema kirjutamiseks.
 
mees 31. juuli 2010, kl 18.09
Kui pikk ise oled ja palju kaalud?Mis värvi juuksed ja kas lühikesed või pikad?Kas sul on suured või võikesed rinnad?
 
to mees 31. juuli 2010, kl 18.12
aga miks see sind huvitab? sul pole ju raha :D
 
Naine 31. juuli 2010, kl 18.15
Olen 175/54, heledamad õlgadeni juuksed, rinnad keskmised 75b/c.
 
liba teema 31. juuli 2010, kl 18.51
175/54 ja C korv, ei usu!!!!
 
Naine 31. juuli 2010, kl 19.03
Igaühel on õigus uskuda või mitte uskuda seda, mida soovib. Teema ei ole liba ja soov on reaalne.
 
ei noh 31. juuli 2010, kl 19.09
kas kõik normaalsete mõõtudega naised on libanaised?
 
mees 31. juuli 2010, kl 21.41
meil ei tööta ju....
 
Naine 31. juuli 2010, kl 21.42
Töötab küll, otsin.sponsorit@hot.ee. Äkki tegid kogemata mõne trükivea sisse?
 
to Naine 31. juuli 2010, kl 22.54
Kui otsid sponsorit, siis mitu krooni tunni eest tuleb välja käia? :)
 
Naine 31. juuli 2010, kl 23.32
Kuna see on mul esimene selline kogemus, siis ausalt öeldes ei oska midagi pakkuda. Sellepärast kirjutasingi, et eelistaks meilile konkreetseid pakkumisi. Aga kindlasti ei pidanud ma silmas tunnitaksi, et peaks ajaarvestust pidama, ei olnud küll kavas minuteid lugema ja aega arvestama hakata.
 
Mees 01. august 2010, kl 00.42
Aga millises suurusjärgus ja kuidas seda sponsorlust soovid?
See on arusaadav, et tunnitaks on prostituutidel, sponsorlus aga armukesel ;) Ühega on siuh-säuh ja valmis, teisega võid ka niisama normaalselt suhelda ja lihtsalt koos aega veeta. Seepärast on oluline ka omavaheline klapp ja sobivus :)
Mingit toetuse suurust peaksid ju ikka teadma, ega muidu ju sponsorit ei otsiks :D Järelikult jääb midagi elust puudu, mille jaoks lisatoetust vaja. Ütle konkreetselt välja palju kuus sooviksid. Summa suurus on muidugi sõltuvuses kohtumiste tihedusega :D Või polegi konkreetset summat, sponsor rendib sulle näiteks korteri või annab auto tasuta kasutada või siis viib soojale maale puhkama :D
Ise tead ju küll mida tahad, soovid, ütle konkreetselt välja ja leiad kergemalt konkreetseid pakkumisi, ainult ära üle ka pinguta muidu hirmutad ära :D
 
Naine 01. august 2010, kl 10.32
Olgu, püüan siis konkreetsem olla oma vajadustest lähtuvalt. Kedagi ära hirmutada ei taha, aga unistada ju võib - eriti kui küsitakse, mida mina tahaksin :)
Ideaalis võiks see summa olla suurusjärgus 10000.-/kuus. Minu igakuised kulud on sellest summast üksjagu suuremad, ent tulude pool juba mõnda aega vägagi piiratud ja elu tahab elamist. Kui veel unistada võib, siis eriti ideaalis võiks summale lisanduda ka tagasihoidliku maja üür linna lähedal :) See lahendaks minu jaoks hetkel väga aktuaalse eluaseme probleemi ja siis ei oleks probleemiks ka aegajalt külla kutsuda. Auto on mul endal ja ringi liigun palju.
Summat ei asetaks ma isiklikult sõltuvusse kohtumiste tihedusest, nagu kirjutasin, siis jätaksin selle mehe otsustada tema soovidest-vajadustest lähtuvalt. Kuigi sain juba ka ühe soovituse, et ei tohiks liiga sinisilmne olla ja vähemalt esialgu peaksin summa kokku leppima kohtumise kohta.

Aga ideaalidega on nagu on, sellised tabamatud ja käegakatsutamatud... Unistada ju võib, aga tegelikult elan enamuse osa ajast kahe jalaga maa peal, mitte pea pilvedes. Seega reaalselt olen arvestanud väiksemas suurusjärgus pakkumistega.

Aususe huvides lisan, et olen juba saanud 5 kirja, kolmega suhtlen edasi pärast pildi saatmist. Nagu kirjutasin, siis pole mu huvi teenusepakkujaks hakata, vaid leida üks kindel partner. Seega tegelikult ei tahaks seda pakkumiste ringi väga suureks ajadagi...
Loodan, et see vastus valgustas veidi mu olukorda.
 
to naine 01. august 2010, kl 10.47
See on väga sarnane prostituutide sponsorluse kuulutustega! :)
 
km 01. august 2010, kl 11.17
Mille peale siis kulutad raha,et sinu kulud on tunduvalt üle 10.000 kuus ? Ja sissetulek tööga ,ausa tööga ?
 
km 01. august 2010, kl 11.19
Mille peale siis kulutad üle 10.000 kuus, jääb arusaamtuks ? Millised kulutused sul on vs .sissetulekuga ?
 
Naine 01. august 2010, kl 11.59
Oleks eelistanud foorumis mitte nii üksikasjalikult enda olukorda lahata, aga olgu pealegi.
Kasvatan üksi last. Igakuised kulud on söök, auto (bensiin ja kindlustus), lasteaiamaks ja lapse trenn, enda õppemaks, telefon, internet, elamiskulud ja üks väikelaen.
Tööd teen loomulikult ka, ausat tööd (lausa mitut sorti erinevat ausat tööd), aga ükski neist pole palgatöö, täistööajaga ei tööta. Sissetulek on otseses sõltuvuses sellest, kas ja kui palju on parasjagu tööd. Mõni kuu on tööd rohkem ja sissetulek katab kulud ilusti. Samas on kuid, kus ei teeni sentigi, aga kulud on sellegipoolest - need ei kao kuskile. Seetõttu olen ka sellises olukorras.
 
km 01. august 2010, kl 12.12
võtan ühendust meili teel
 
Naine 01. august 2010, kl 12.38
OK.

Selle teema siin võiks siis ammendatuks lugeda, sest ma arvan, et ei ole mõtet liiga suureks seda asja ajada ja liiga paljude inimestega suhelda, kui mu sooviks on leida vaid üks.
Tänan kõiki, kes ühendust võtsid ja suhtlen edasi meili teel.
 
ets 01. august 2010, kl 13.00
lasteaiamaks nalja teed ve????? nüüd veel lasteaiamaksud ka on inimese õlgadele pandud, oh issand küll.
 
Mees 01. august 2010, kl 15.52
Tavaliselt ei hakka prostideks mitte majanduslikes raskustes olevad naised, vaid hoopis need, kes soovivad kergelt raha teenida!
 
m55 02. august 2010, kl 12.36
pakkumisel on jumet, aga toetus minu jaoks veidi suur, 5-ga võtaks teema jutuks ja soov kohtuda oleks 5-6 korda kuus.
Ja mitte laadungi mahapanemiseks, vaid meeldivaks ajaviiteks.
 
kakaaugu maie 02. august 2010, kl 12.40
krdi jobu..tuleb veel siin kauplema kepikordade üle..
 
m35 02. august 2010, kl 14.34
120k aastas + muud kulud ... komp on suht utoopiline lapsega 30+ naisele. 50-60 pekised vanamehenässid v-o tunnevad huvi, aga vähegi välimusega keskea alguses mehele oled out of business.
 
Mees 02. august 2010, kl 23.17
Ma saaks aru, kui kellelgi jääb suhtes millestki puudu ja ta otsib armukest, aga see pakkumine on küll üle mõistuse!
Tuleb välja, et mõned inimesed on raha nimel valmis mida iganes tegema!
Aga, miks ta ei võiks hoopis hakata kellegagi koos elama, nii nagu teevad normaalsed inimesed?
 
:D 03. august 2010, kl 00.03
kellega oleks küsimus viimasele?
 
to mees 03. august 2010, kl 00.10
et anda prostitutsioonile legaalne iseloom, nagu ausad naised teevad?
 
lemps 03. august 2010, kl 00.35
legaalne prostitutsioon = püsisuhe :D

aga 10 000 on tõesti liiga palju, isegi kui näeksid välja nagu pammy või paris.
kuigi püsisuhe on isegi sama kulukas, mees maksab ju eluaseme, auto, tehnika, reisid, vahel isegi söögid kui naine kodune. naine elab tasuta ja mees kulutab ta peale pea sama summa, sõltuvalt naisest ja mehe sissetulekust.
nii et leia omale päris mees :D
vooditeenuse eest maksab mees pigem litsile 500.- korra eest ja 10 000 eest saab 20x kuus litsi juures käia. litsil on omal pind olemas, @!#$ ei taha niisama olla, @!#$ ei kurda oma muresid.
kui mees tahab peale seksi ka muud juurdekuuluvat, siis ta võtab omale naise :D
5000 kuus oleks maksimum mis küsida võid, aga siis pead ka väga hea ja ilus olema.
 
Karla 03. august 2010, kl 00.49
Selles teemas otsitakse lihtsurelikke l.lle. Ma peaks enda peale ikka päris vihane olema, kui pean mingi ke.i eest 10kilo kuus välja käima. Neid kahejalgseid, kelle käest saab seda tasuta on kõik kohad täis. Ole ainult mees ja tegutse. Hakata sponsoriks mingile vaesele rotile, kellel vaja ilmselt põllul asuva küprokionni liisingut maksta ja pealegi veel 30-ndates mitte esimeses nooruses olevale ilmselgelt liiga kondisele naisele.
Ise oleks veel huvitatud, kui tegu oleks kena ja värske nii 18-22 ja hea figuuriga tibiga. Siis võiks tiba välja teha või maksta küll.
 
nipike 03. august 2010, kl 01.07
kui ühe käest 10 tuhhi ei saa siis võiks ju viie käest 2 tuhhi saada...teeb nagu sama välja
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!