Kadri,Sa kirjutasid mulle,et kui Hallukest saab opereerida,siis:"Teeme tema jaoks uue teema.Teistes teemades ärme hakka sellest kirjutama."Sellega Sa ju keelasid mul ära pöörduda abi saamiseks teiste poole.Ma ei küsi ju enda jaoks sentigi,tahan vaid Hallukat aidata!Seda enam,et Sinu sõnade järgi on annetusi tulnud 2600krooni....mina olen annetanud sellest 2200krooni!
Pealegi ootavad Ülemiste kiisud süüa iga päev.Läksin üle odavamate konservide peale,aga 2-400grammist purki kulub nende jaoks päevas.Olen küll leidnud häid inimesi kolleegide seast kes minu vabadel päevadel kiisukeste eest hoolitsevad,aga toidu ostan ikka oma raha eest ja panen kappi valmis.
Ei taha muutuda väiklaseks,aga kuus teeb see väga kopsaka summa.
Lu,-copy-paste
Päris nii siiski ei peaks see asi käima, et meile antakse vaid kassist teada, kuid kõik edasine- leidmine, püüdmine, pildistamine, äratoomine, ravimine, hoiukodu otsimine ja seal ülalpidamine jääb meie kanda. Me teeme seda ju täpselt samamoodi töö ja pere kõrvalt. Oma isiklikust rahast, kui annetusi ei tule. Sest loom on tänavalt päästetud ja kalliks saanud. Ei pane teda ju kohe magama, kui kulud suureks lähevad.
Kui see"kivi oli minu kapsaaeda",siis pean Sulle meelde tuletama,et mina olin see,kes Halluka Sinu puuri pani ja nädal hiljem ka väikese musta emase kiiukese.Elasin üle palju unetuid öid kiisude pärast muretsedes.Samuti on kõik pildid ju minu tehtud.
Aga mis puutub annetustesse,siis sellepärast ma ju pöördusingi Kasside Turvakodu poole!
Ükskõik mida sa ka ei tee,miski pole nii nagu vaja...
Ülemiste kiisukesed nälga ei jää,saavad edaspidigi oma kõhukesed täis ja annetuste jaoks ülekandeid teen ikka edasi.
Foorumis aga ma enam sõna ei võta.
Tänan südamest kõiki,kes kiisude käekäigu pärast muret tunnevad!