Lemmikloom
Veterinnar kliinik hoiupaigas
Lara 27. märts 2011, kl 22.07 |
Lara 27. märts 2011, kl 22.12 |
küsin 28. märts 2011, kl 20.41 |
Lara 28. märts 2011, kl 23.51 |
küsin Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Aga aadressi ja isegi linna või maakonda pole main
> itud. Hoiupaiku ju igas Eestimaa paigas ? Paluks i
> kka täpsustada ka .
Vabandust, muidugi see on Viljandi mnt 24D
Tallinna Hoiupaik
Enne kliinik seal töötas ainult teatud ajal (polnud võimalik tulla ilma registreerimata). Nüüd tegime ta lahti kogu aeg (kliinik on nüüd lahti iga päev):
E-R 10 kuni 18
L, P - ette helistada ja saab tulla
Päikest kõikile :)
-------------------------------------------------------
> Aga aadressi ja isegi linna või maakonda pole main
> itud. Hoiupaiku ju igas Eestimaa paigas ? Paluks i
> kka täpsustada ka .
Vabandust, muidugi see on Viljandi mnt 24D
Tallinna Hoiupaik
Enne kliinik seal töötas ainult teatud ajal (polnud võimalik tulla ilma registreerimata). Nüüd tegime ta lahti kogu aeg (kliinik on nüüd lahti iga päev):
E-R 10 kuni 18
L, P - ette helistada ja saab tulla
Päikest kõikile :)
heleriin 29. märts 2011, kl 08.15 |
Hmm, kas arste on juurde võetud või kuidas peaks nüüd järsku arstidel nii palju aega olema, et pakkuda oma teenuseid ka teistele, mitte aint varjupaiga loomadele.
Esmajärjekorras peaks ikka varjupaiga loomi opereerima, lisaks neid ravima jne. Seepärast nii suur see hukkamisprotsent teil ongi, et arstidel ei ole ka aega oma loomadega tegeleda. Lihtsam ju hukata.
Esmajärjekorras peaks ikka varjupaiga loomi opereerima, lisaks neid ravima jne. Seepärast nii suur see hukkamisprotsent teil ongi, et arstidel ei ole ka aega oma loomadega tegeleda. Lihtsam ju hukata.
PENI 29. märts 2011, kl 08.57 |
kuku 29. märts 2011, kl 09.10 |
Laura 29. märts 2011, kl 10.00 |
Kliiniku arstidel oli seal ennegi probleeme, osa asju hooletult tehtud. Noh mõistame koeri palju, töö nagu liini peal. Aga mina kaotasin oma koera just nimelt seal töötava arsti hooletuse tõttu, mida muide ka tunnistati hiljem. Kodulehe järgi seal ainult üks arst tööl!
Ma ei viiks põlluhiirt ka sinna kliinikusse ravile.
Kas uue Hoiupaiga juhataja ülesanne on siis kliiniku promomine ja kliinik ikka täie rauaga raha panna teenima või olen ma millestki valesti aru saanud. Kui mul siiani oli selle asutuse suhtes austus siis vabandust sellise MOTT käiguga nagu hetkel on selles paigas tehtud on igasugune austus läinud.
Kahju inimestest kes on sellesse paika oma südame koos tööga pannud.
Lara/Larissa kuidas iganes inimene ennast reklaamib (tegelikult poleks ju vaja ennast reklaamida, kes natukenegi googeldada viitsib leiab "reklaami" kuhjaga) ehk võiks lasta oma kirjutised üle vaadata, nii siin kui ka hoiupaiga kodulehel. Sellises kohas ja nii avalikud kirjutised võiksid siiski korrektsed olla keelelises mõttes.
Imestamistväärt Juhatuse esimehe ülesanne delfi foorumis lükata käima kliinikut mitte Hoiupaiga loomadele.
Ma ei viiks põlluhiirt ka sinna kliinikusse ravile.
Kas uue Hoiupaiga juhataja ülesanne on siis kliiniku promomine ja kliinik ikka täie rauaga raha panna teenima või olen ma millestki valesti aru saanud. Kui mul siiani oli selle asutuse suhtes austus siis vabandust sellise MOTT käiguga nagu hetkel on selles paigas tehtud on igasugune austus läinud.
Kahju inimestest kes on sellesse paika oma südame koos tööga pannud.
Lara/Larissa kuidas iganes inimene ennast reklaamib (tegelikult poleks ju vaja ennast reklaamida, kes natukenegi googeldada viitsib leiab "reklaami" kuhjaga) ehk võiks lasta oma kirjutised üle vaadata, nii siin kui ka hoiupaiga kodulehel. Sellises kohas ja nii avalikud kirjutised võiksid siiski korrektsed olla keelelises mõttes.
Imestamistväärt Juhatuse esimehe ülesanne delfi foorumis lükata käima kliinikut mitte Hoiupaiga loomadele.
Lara 29. märts 2011, kl 11.35 |
Laura, kui mul aega on - ma kirjutan. Kui mul aega on - ma loen. Kui mul aega pole, siis mul on tavaliselt savi mida öeldatakse, sest mul on liiga palju tegemist varjuka sees, eriti kuu alguses.
Ning jah, ma tahan meie kliinikut reklaamida, seda ma ka teen ja hakkan ka edaspidi tegema, ja mitte anult delfis. Ning jah - meil töötavad seal _väga_ head inimesed, ning suured professionaalid, kui teil on halb kogemus - ok, mul on kahju sellest. Igas kliinikus on olemas oma halbad ning head kogemused. Ning kindlasti igaüks, kes kirjutab siin "targad" kommentaarid on oma moodi professionaal.
Kui teie näete vigu - saadate mulle parandatud tekst, kuid praktika näitab, et igaüks eestlane mõtleb oma moodi (teksti suhtes), ning ükskõik kes seal tõlkib (kas tõlkebüroo või mitte) - leiakse vigusid.
Päikest kõikile ning tere tulemast koertega jalutama, kassidega tegeleda.
Varjukas on avatud (koerte/kasside tegelemiseks):
T-R 14-17; L-P 12-16; esmaspäeviti SULETUD
Ning jah, ma tahan meie kliinikut reklaamida, seda ma ka teen ja hakkan ka edaspidi tegema, ja mitte anult delfis. Ning jah - meil töötavad seal _väga_ head inimesed, ning suured professionaalid, kui teil on halb kogemus - ok, mul on kahju sellest. Igas kliinikus on olemas oma halbad ning head kogemused. Ning kindlasti igaüks, kes kirjutab siin "targad" kommentaarid on oma moodi professionaal.
Kui teie näete vigu - saadate mulle parandatud tekst, kuid praktika näitab, et igaüks eestlane mõtleb oma moodi (teksti suhtes), ning ükskõik kes seal tõlkib (kas tõlkebüroo või mitte) - leiakse vigusid.
Päikest kõikile ning tere tulemast koertega jalutama, kassidega tegeleda.
Varjukas on avatud (koerte/kasside tegelemiseks):
T-R 14-17; L-P 12-16; esmaspäeviti SULETUD
x 29. märts 2011, kl 11.43 |
Kliiniku 29. märts 2011, kl 12.09 |
töötajate kohta mina sammuti isiklikult midagi head öelda ei oska. Suhtumine kuiv ja pigem ükskõikne/hooletu. Olen olude sunnil seal pidanud mõned korrad käima aga veelkord? - no thanks.
Hoiupaiga kliinik võiks pigem funktsioneerida just varjukas olevatele loomadele - neidki seal piisavalt. Kassid tatised ja turtsuvad - ilmselt nende ravile mingit suuremat tähelepanu ei pöörata, sest tähtsam on ju "inimeselt tänavalt" raha nöörida. Kujutan ette, et inimesed, kes seal kliinikus käivad, omavad autot - sel juhul võiks tõesti minna mõnda teise.
Võib-olla ongi see "liinitöö" süü, et arstidel loomadest suht savi.. Mina olen alati arvanud, et sellised inimesed nagu HP kodulehel kirjas olev arst, ei tohiks loomadega üldse töötada!!!
Hoiupaiga kliinik võiks pigem funktsioneerida just varjukas olevatele loomadele - neidki seal piisavalt. Kassid tatised ja turtsuvad - ilmselt nende ravile mingit suuremat tähelepanu ei pöörata, sest tähtsam on ju "inimeselt tänavalt" raha nöörida. Kujutan ette, et inimesed, kes seal kliinikus käivad, omavad autot - sel juhul võiks tõesti minna mõnda teise.
Võib-olla ongi see "liinitöö" süü, et arstidel loomadest suht savi.. Mina olen alati arvanud, et sellised inimesed nagu HP kodulehel kirjas olev arst, ei tohiks loomadega üldse töötada!!!
Lara 29. märts 2011, kl 12.19 |
Loen ja naeratan.
Igaüks karjub siin foorumis kui kõvasti ta armastab loomi, ja et neile abistada vaja, ja et korjame see ja see, ja et vaesed loomad jne.
Ja kui HP tahab raha teenindada (Tulu = rohkem medikamente = rohkem toitu = rohkem pelletid kassidele = rohkem vabad vahendid remont- ja/või loomahädaolukorra jaoks), rohkem annetusi paluda, rohkem tähelepanu pöörata - siis kohe ilmuvad inimesed, kes hakkavad uputada, unustades oma loomaarmastus koheselt.
Mõelge loomade pigem! Iga halb sõna - teeb halba loomadele. Tihe side, vabandust, kuid see on nüüd nii. Pingutage ennast, mõelge midagi head! Ma saan aru, et see on raske, kuid ikka see on võimalik!
Igaüks karjub siin foorumis kui kõvasti ta armastab loomi, ja et neile abistada vaja, ja et korjame see ja see, ja et vaesed loomad jne.
Ja kui HP tahab raha teenindada (Tulu = rohkem medikamente = rohkem toitu = rohkem pelletid kassidele = rohkem vabad vahendid remont- ja/või loomahädaolukorra jaoks), rohkem annetusi paluda, rohkem tähelepanu pöörata - siis kohe ilmuvad inimesed, kes hakkavad uputada, unustades oma loomaarmastus koheselt.
Mõelge loomade pigem! Iga halb sõna - teeb halba loomadele. Tihe side, vabandust, kuid see on nüüd nii. Pingutage ennast, mõelge midagi head! Ma saan aru, et see on raske, kuid ikka see on võimalik!
tiina 29. märts 2011, kl 13.17 |
kurb et selline inimene varjupaiga eesotsa on nüüd sattunud.inimene kes tervele maailmale püüab selgeks teha et tal on savi mida temast arvatakse ja et tema võib avalikus ruumis kirjutada kuidas soovib tõmbab alla ju tegelikult terve hoiupaiga maine.need inimesed kes tegelikult on hoiupaiga hing ja süda ei saa aga midagi teha peale selle et loota et ehk läheb üle nagu kevadine külm tuul.
Laura 29. märts 2011, kl 14.37 |
Vabandust mul ei ole halb kogemus vaid halvad kogemused. Ma olen isiklikult mitmeid ja mitmeid kordi külastanud nii Hoiupaika kui kliinikut, kliiniku koha pealt, see ei kannata mingit kriitikat. Olen just selle hooletuse ja lohakuse vilju maitsnud ja olen ka aastaid nende tulemustega pidanud elama ja võitlema.
Hoiupaga töötajate suhtes mul pole midagi öelda, vähemalt tol ajal kui mina seal tihemini käisin olid inimesed toredad südamega töö küljes ja abiks ka siis kui kliiniku arsti hooletuse tõttu koera kaotasin, kes oli hoiupaigast võetud.
Vabandust see viimane Lara/Larissa postitus on küll minu jaoks täiesti mõistmatu. No ei saa mina aru mida seal öelda tahetakse.
Sellise positsioonil olev isik räägib avalikus kommetaariumis kuidas tal on savi inimestest kes on potensiaalsed kliiniku ja hoiupaiga külastajad, uskumatu tase või ehk lihtsalt harimatuse puudumine.
Hoiupaga töötajate suhtes mul pole midagi öelda, vähemalt tol ajal kui mina seal tihemini käisin olid inimesed toredad südamega töö küljes ja abiks ka siis kui kliiniku arsti hooletuse tõttu koera kaotasin, kes oli hoiupaigast võetud.
Vabandust see viimane Lara/Larissa postitus on küll minu jaoks täiesti mõistmatu. No ei saa mina aru mida seal öelda tahetakse.
Sellise positsioonil olev isik räägib avalikus kommetaariumis kuidas tal on savi inimestest kes on potensiaalsed kliiniku ja hoiupaiga külastajad, uskumatu tase või ehk lihtsalt harimatuse puudumine.
to Lara 29. märts 2011, kl 15.12 |
Ole mõistlik ja võta keeletoimetaja tööle. Ametiasutusest ei tohi nii vigaseid tekste avalikusele edastada. Sa oled tubli, et oled eesti suhtluskeele ära õppinud, aga ametlikud tekstid on ikka teine rida, kui kuskil kommentaariumis kribada. Püüad reklaamida asutust, aga kui teed seda vigases keeles, siis jääb paratamatult selline mulje, et niisama "vigane" on ka teenus, mida pakud.
kiisumemm 29. märts 2011, kl 15.31 |
Mina ei saa Hoiupaiga arstide kohta öelda ühtki halba sõna, kuigi olen seal üpris tihe külaline olnud. See, kuidas Lara eesti keelt valdab-kasutab, on muidugi maitseasi. Oleks loomulikult tore, kui keegi ta postitused enne üle vaataks, aga oluline on siiski see, et sõnum on mõistetav. Vaadake, Laral ei peagi olema muud kui savi sellest, mida temast isiklikult mõeldakse, kuna küsimus on ikkagi tema juhitava asutuse töös/eksistentsis. Katsuge aru saada, et Lara ei võrdu Hoiupaik. Need on kaks ise asja. Hoiupaika on juhtinud juba üpris mitu inimest, ei ole ju nii, et kui vahetub juht, saab kohe ka Hoiupaik uue näo. Igaüks neist juhtidest üritab seda asutust vee peal pidada oma oskuste-põhimõtete kohaselt, aga Hoiupaik ei võrdu tema juhiga, see on mitmeid kordi suurem ja keerulisem asutus!!
Julia Knut on suurepärane kirurg, kes steriliseerib emase kassi max 40 minutiga. Täiesti korrektselt muuseas. Ta oppis minul vana-aastaõhtul 8 kassi, seda lühendatud tööpäeva jooksul! Ühelgi kassil ei tekkinud mingeid komplikatsioone. Väike Julia (Võhhodina) ei ole küll veel nii osav, aga kindlasti ei saa talle ette heita hoolimatut suhtumist loomadesse. Mina olen temaga kohtunud Hoiupaiga kliinikus veel õhtul kell 10, kui ta lõpetas Hoiupaiga stressist söömast loobunud kassile vedeliku tilgutamise ja mina läksin järjekordsete Hoiupaika toodud kassipoegade järele. Tööpäev lõpeb neil muideks kell 18.00. Alati võib midagi minna valesti, keegi meist pole vigade eest kaitstud. No ja suhtumise kohta võib ju öelda, et nagu küla kutsule, nii kuts külale. Kui sind lõputult materdatakse, üritamatagi mõista, siis pole ju ime, et sa lõputult ei suuda neile materdajatele teist palge ette pöörata. Mina olen igatahes Hoiupaiga kliiniku tööga rahul ja soovitan ka edaspidi oma kassivõtjatel ja muudel küsijatel sinna pöörduda. Loomulikult ei ole nad ravis nii tugevad kui mõni teine kliinik, kellel on suuremad materiaalsed võimalused (ja vastavalt ka hinnakiri), aga mis puudutab vaktsineerimist-steriliseerimist/kastreerimist, siis on Hoiupaigas vaieldamatult soodsaim hinna ja kvaliteedi suhe. Ja mis puutub sellesse, et kohapeal loomi ei ravita - vale, ravitakse, aga sellise hulga juures ei ole see nii lihtne kui mõnes teises hoiukodus, kus on 20-50 kassi, kes pealegi on enne hoiukodusse tulekut vaktsineeritud, nii et haiguste kulg ja levik on ikka määratult väiksem. Ärge loopige mudaga inimesi, kes üritavad selles hullumajas midagigi teha. Tehke ise ja tehke paremini, nagu Kassiabi alatasa on sunnitud kritiseerijatele soovitama.
Julia Knut on suurepärane kirurg, kes steriliseerib emase kassi max 40 minutiga. Täiesti korrektselt muuseas. Ta oppis minul vana-aastaõhtul 8 kassi, seda lühendatud tööpäeva jooksul! Ühelgi kassil ei tekkinud mingeid komplikatsioone. Väike Julia (Võhhodina) ei ole küll veel nii osav, aga kindlasti ei saa talle ette heita hoolimatut suhtumist loomadesse. Mina olen temaga kohtunud Hoiupaiga kliinikus veel õhtul kell 10, kui ta lõpetas Hoiupaiga stressist söömast loobunud kassile vedeliku tilgutamise ja mina läksin järjekordsete Hoiupaika toodud kassipoegade järele. Tööpäev lõpeb neil muideks kell 18.00. Alati võib midagi minna valesti, keegi meist pole vigade eest kaitstud. No ja suhtumise kohta võib ju öelda, et nagu küla kutsule, nii kuts külale. Kui sind lõputult materdatakse, üritamatagi mõista, siis pole ju ime, et sa lõputult ei suuda neile materdajatele teist palge ette pöörata. Mina olen igatahes Hoiupaiga kliiniku tööga rahul ja soovitan ka edaspidi oma kassivõtjatel ja muudel küsijatel sinna pöörduda. Loomulikult ei ole nad ravis nii tugevad kui mõni teine kliinik, kellel on suuremad materiaalsed võimalused (ja vastavalt ka hinnakiri), aga mis puudutab vaktsineerimist-steriliseerimist/kastreerimist, siis on Hoiupaigas vaieldamatult soodsaim hinna ja kvaliteedi suhe. Ja mis puutub sellesse, et kohapeal loomi ei ravita - vale, ravitakse, aga sellise hulga juures ei ole see nii lihtne kui mõnes teises hoiukodus, kus on 20-50 kassi, kes pealegi on enne hoiukodusse tulekut vaktsineeritud, nii et haiguste kulg ja levik on ikka määratult väiksem. Ärge loopige mudaga inimesi, kes üritavad selles hullumajas midagigi teha. Tehke ise ja tehke paremini, nagu Kassiabi alatasa on sunnitud kritiseerijatele soovitama.
PENI 29. märts 2011, kl 15.36 |
Laura 30. märts 2011, kl 11.39 |
Kui sa rikkud neid reegleid mida hoiupaik/kliinik ise kehtestanud on siis ei ole see viga vaid reeglite rikkumine ja selle tulemusel kannatavad just need inimesed ja loomad kes seal käivad/on. Ja just nende reeglite rikkumise tulemusel olin mina tol hetkel sellises raskes olukorras ja kahjuks pean ka mina sellega elama. Teie jaoks on see üks paljude seast, loomi palju üks rohkem üks vähem, kellegi teise jaoks elu kaotamine.
Igal inimesel on õigus arvamusele ja minu arvamus on, et ma ei viiks põlluhiirt ka sinna kliinikusse. Mõne jaoks on see muidugi mudaga loopimine.
Steriliseerimise tulemusi sain ma ka maitsta mis võib juhtuda just nimelt kui töö on nagu liini peal. Minul isiklikult ei ole ühegi oma loomaga kiiret, et peaks operatsiooni tegema aja peale. Kui tahate kokku hoida ärge võtke üldse looma.
Noh ütlus kuts külale ja küla kutsule, pole vist antud kontekstis päris normaalne aga ma järeldan, et kuna neid ei hinnata piisavalt oma töös siis teevad nad oma tööd vastavalt. Tublid!! Veelkord ma ei viiks põlluhiirt ka sinna, sest külale on halvasti tehtud kannatab põlluhiir.
Las nad siis teevadki seda milles nad head on, ravivad Hoiupaiga asukaid, kiiruse peale veel siis juurde kassiabi kasse.
Muideks mul tööpäev lõppeb kell 17.00 kui vaja olen kauem, kui vaja olen käinud laup. pühap, kui vaja teen tööd vastavalt võimalusele tel teel, ei palu ma kellelgi endale aplodeerida kui tubli ma olen, lihtsalt teen oma tööd südamega.
Igal inimesel on õigus arvamusele ja minu arvamus on, et ma ei viiks põlluhiirt ka sinna kliinikusse. Mõne jaoks on see muidugi mudaga loopimine.
Steriliseerimise tulemusi sain ma ka maitsta mis võib juhtuda just nimelt kui töö on nagu liini peal. Minul isiklikult ei ole ühegi oma loomaga kiiret, et peaks operatsiooni tegema aja peale. Kui tahate kokku hoida ärge võtke üldse looma.
Noh ütlus kuts külale ja küla kutsule, pole vist antud kontekstis päris normaalne aga ma järeldan, et kuna neid ei hinnata piisavalt oma töös siis teevad nad oma tööd vastavalt. Tublid!! Veelkord ma ei viiks põlluhiirt ka sinna, sest külale on halvasti tehtud kannatab põlluhiir.
Las nad siis teevadki seda milles nad head on, ravivad Hoiupaiga asukaid, kiiruse peale veel siis juurde kassiabi kasse.
Muideks mul tööpäev lõppeb kell 17.00 kui vaja olen kauem, kui vaja olen käinud laup. pühap, kui vaja teen tööd vastavalt võimalusele tel teel, ei palu ma kellelgi endale aplodeerida kui tubli ma olen, lihtsalt teen oma tööd südamega.
eelmisele 30. märts 2011, kl 12.21 |
kiisumemm 30. märts 2011, kl 13.23 |
Laura, ehk kirjeldaksid siis täpsemalt, mis ja kuidas sul seal Hoiupaigas nihu läks? Niisama umbes on raske hinnata, kas tegemist oli hoolimatu suhtumise või mingi rikkumisega. See kuts külale oli muideks mõeldud mitte töötegemise kohta, vaid selle kohta, et pidevalt erinevates asjades süüdistatud saades ei ole vist väga lihtne järgmist sisseastujat rõõmsalt naeratades teenindama asuda? Ja mis puudutab sinu arvates kiiruse peale kasside oppimist, siis see näide oli toodud mitte spordivõistluse kontekstis, vaid see näitab, et arstil on protseduurid nii hästi "käe sees", et ta ei kuluta aega selle üle mediteerimisele, mis nüüd järgmiseks peab tegema.
Olen endiselt seisukohal, et kõik Hoiupaiga inimesed teevad oma äärmiselt rasket tööd südamega ja süüdistada neid hoolimatuses või viitsimatuses või jumal teab veel milles on lihtsalt häbematu. Loomulikult on oma looma kaotamine kurb ja raske, aga sama asi võib juhtuda ükskõik millises kliinikus.
Ootan siis huviga Laura selgitust selle kohta, mis asjaoludel tema arvamus Hoiupaiga kliinikust selliseks on kujunenud.
Olen endiselt seisukohal, et kõik Hoiupaiga inimesed teevad oma äärmiselt rasket tööd südamega ja süüdistada neid hoolimatuses või viitsimatuses või jumal teab veel milles on lihtsalt häbematu. Loomulikult on oma looma kaotamine kurb ja raske, aga sama asi võib juhtuda ükskõik millises kliinikus.
Ootan siis huviga Laura selgitust selle kohta, mis asjaoludel tema arvamus Hoiupaiga kliinikust selliseks on kujunenud.
Laura 30. märts 2011, kl 14.08 |
Ma ka ühes oma postituses juba märkisin ära, et kliinik ka tunnistas tolle arsti viga. Ja siin avalikult peensusteni ma ei lahka seda, mingit hinnangut mul pole ka vaja ma olen selle juba nendepoolselt saanud. Ja nagu märgata võib ei ole isikuliselt ka kedagi välja toonud ja ei kavatsegi tuua, mis oli see oli igaüks kannab oma taaka ise.
Ma olen öelnud ma igati austan inimeste tööd seal, seal on väga toredaid südamega inimesi, ma ei oota, et keegi seal mulle avasüli vastu tormaks, kui käin seal siis eelkõige loomade pärast.
Aga kliinikusse ma ei läheks.
Ja ausalt avalikus ruumis on tehtud mitu märkust vigase teksti kohta siin kui Hoiupaiga lehel siis võiks seda kriitikat kuulda võtta. Organisatsiooni kohta kus võim on isiku käes kelle kohta on piisavalt "reklaami" puudub igasugune usaldus ja raha käsitlus seal enam kui kahtluse all mis seab kahtlusse alla ka kliiniku töö.
Ma olen öelnud ma igati austan inimeste tööd seal, seal on väga toredaid südamega inimesi, ma ei oota, et keegi seal mulle avasüli vastu tormaks, kui käin seal siis eelkõige loomade pärast.
Aga kliinikusse ma ei läheks.
Ja ausalt avalikus ruumis on tehtud mitu märkust vigase teksti kohta siin kui Hoiupaiga lehel siis võiks seda kriitikat kuulda võtta. Organisatsiooni kohta kus võim on isiku käes kelle kohta on piisavalt "reklaami" puudub igasugune usaldus ja raha käsitlus seal enam kui kahtluse all mis seab kahtlusse alla ka kliiniku töö.
Triin 30. märts 2011, kl 14.45 |
Triin 30. märts 2011, kl 16.42 |
Kardan, et lara eestvedamisel käib see koht alla. Puudub usk, et ta seda valdkonda positiivses suunas arendab, lihtsalt ta on nii ebameeldiva ja ebausaldusväärse mulje endast jätnud. Olen siin lemmiklooma nurgakeses tema postitusi jälginud viimased 8 aastat. Ei tea, miks tema isik tekitab nii palju paksu verd ja hõõrumist loomasõprade hulgas. Midagi head see igatahes ei tõota, kahjuks :C
Lara 30. märts 2011, kl 17.37 |
teadagi 30. märts 2011, kl 17.52 |
lubage naerda 30. märts 2011, kl 18.17 |
PENI 30. märts 2011, kl 20.23 |
Milline see lõpp saab,siis olema? Kas niii,nagu eelmised smuugeldamised koertega Soome? Aeg oleks see mask sinult ära kiskuda ja tõde välja tuua. Oled piisavalt suur lubaja,valetaja ja loomadest hoolid väga vähe. Loodan väga,et sealsed töötajad saavad isegi sellest varsti aru,kes sa oled. Kui sinu südametunnistus oleks puhas olnud,ei oleks vaja olnud kasutada varjunimesid. Sinust ja sinu tegudest võiks siin kirjutada pikalt,kuidas saatsid koerad Soome jne. PR.LARA LARSEN
Lisa postitus