Mina ei saa Hoiupaiga arstide kohta öelda ühtki halba sõna, kuigi olen seal üpris tihe külaline olnud. See, kuidas Lara eesti keelt valdab-kasutab, on muidugi maitseasi. Oleks loomulikult tore, kui keegi ta postitused enne üle vaataks, aga oluline on siiski see, et sõnum on mõistetav. Vaadake, Laral ei peagi olema muud kui savi sellest, mida temast isiklikult mõeldakse, kuna küsimus on ikkagi tema juhitava asutuse töös/eksistentsis. Katsuge aru saada, et Lara ei võrdu Hoiupaik. Need on kaks ise asja. Hoiupaika on juhtinud juba üpris mitu inimest, ei ole ju nii, et kui vahetub juht, saab kohe ka Hoiupaik uue näo. Igaüks neist juhtidest üritab seda asutust vee peal pidada oma oskuste-põhimõtete kohaselt, aga Hoiupaik ei võrdu tema juhiga, see on mitmeid kordi suurem ja keerulisem asutus!!
Julia Knut on suurepärane kirurg, kes steriliseerib emase kassi max 40 minutiga. Täiesti korrektselt muuseas. Ta oppis minul vana-aastaõhtul 8 kassi, seda lühendatud tööpäeva jooksul! Ühelgi kassil ei tekkinud mingeid komplikatsioone. Väike Julia (Võhhodina) ei ole küll veel nii osav, aga kindlasti ei saa talle ette heita hoolimatut suhtumist loomadesse. Mina olen temaga kohtunud Hoiupaiga kliinikus veel õhtul kell 10, kui ta lõpetas Hoiupaiga stressist söömast loobunud kassile vedeliku tilgutamise ja mina läksin järjekordsete Hoiupaika toodud kassipoegade järele. Tööpäev lõpeb neil muideks kell 18.00. Alati võib midagi minna valesti, keegi meist pole vigade eest kaitstud. No ja suhtumise kohta võib ju öelda, et nagu küla kutsule, nii kuts külale. Kui sind lõputult materdatakse, üritamatagi mõista, siis pole ju ime, et sa lõputult ei suuda neile materdajatele teist palge ette pöörata. Mina olen igatahes Hoiupaiga kliiniku tööga rahul ja soovitan ka edaspidi oma kassivõtjatel ja muudel küsijatel sinna pöörduda. Loomulikult ei ole nad ravis nii tugevad kui mõni teine kliinik, kellel on suuremad materiaalsed võimalused (ja vastavalt ka hinnakiri), aga mis puudutab vaktsineerimist-steriliseerimist/kastreerimist, siis on Hoiupaigas vaieldamatult soodsaim hinna ja kvaliteedi suhe. Ja mis puutub sellesse, et kohapeal loomi ei ravita - vale, ravitakse, aga sellise hulga juures ei ole see nii lihtne kui mõnes teises hoiukodus, kus on 20-50 kassi, kes pealegi on enne hoiukodusse tulekut vaktsineeritud, nii et haiguste kulg ja levik on ikka määratult väiksem. Ärge loopige mudaga inimesi, kes üritavad selles hullumajas midagigi teha. Tehke ise ja tehke paremini, nagu Kassiabi alatasa on sunnitud kritiseerijatele soovitama.