Minul on küll ainult ja ainult head kogemused. Mul oli koer, kellel oli vähk, ja ta hakkas surema, üldse ei suutnud seda otsust ka vastu võtta et magama panna. Koeral hakkasid suured valud, ja ainuke koht kust valuvaigistit sain oligi loomadekiirabi. Andsid süstlaga, sest mu koer ei suutnud närida ega midagi enam ja seejuures lahkasid probleemi nii ka läbi ja andsid meile narkootilist valuvaigistit, sest see ei hakka siseorganitele nii hullult ja võib väiksema vahega süstida. Järgmisel päeval oli meil uut süsti vaja ja meie oma loomakliinikus küsiti meilt, et misasja et kes üldse loomale vähi diagnoosi pani, seejuures seda tegid nad ise ja loomale andsid valed valuvaigistid ka. Jumal tänatud et ma igaksjuhuks üle helistasin, et kas nad on ikka kindlad et ma võin seda süstida, ja siis nad arutlesid "et me ei tea, et vist ei või, et me oleks ka pidanud ikka narkootilist valuvaigistit andma, ei tea, ei mõelnud sellele". Ühesõnaga, samal õhtul ma panin oma kalli koera magama ja suhtumine, millele sain osaks loomade kiirabis ja billy kliinikus ei olnud võrreldav. Nüüd on mul uus väike kutsu, kes kukkus õnnetult ühe neiu sülest maha. Mina hirmunult jooksin keset ööd loomadekiirabisse, sest kuts niuksus(ei saanud ise püsti) ja oli suures šokis, kaasaarvatud ma ise. Loomade kiirabis vaadati kutsu üle ja selgus, et midagi väga hullu pole, ehmatus ja põrutus.(kukkumine oli eriti ohtlik, sest mul on chihuahua, keda ma ei lase diivani pealtki maha hüpata, et ta oma käppasid ei vigastaks) eelpool oli ka juttu, et loomadekiirabi on ainult raha peal väljas- minult ei võetud selle läbivaatuse eest ühtegi senti. ja teine asi, kui ma billy kliinikust oma eelmisele koerale sain kaks süstalt valuvaigistiga 10 euri eest siis loomadekiirabist ma sain neli süsti, kaks tavalist valuvaigistit ja kas natuke narkootilise toimega valuvaigistit 3 euri ja natuke peale. Mina olen loomade kiirabiga küll alati rahule jäänud ja palju paremat suhtumist näinud. Loodan, et nii see ka jääb :)