Nii palju kui mina olen meediast lugenud ja pilte näinud siis Loomade Hoiupaiga nr 1 suur probleem on see, et terved tänavalt pyytud kassid lastakse kuhugile tuba 4 ja 5 kus on segamini haiged ja kaklejad kassid. Tglt peaks need kaklejad kassid hoopis puuridesse panema, eraldi teistest, sest need tekitavadki stressi malbetes ja tagasihoidelikes kassides ja need kakelvad 24 tundi, mistõttu tagasihoidlikumad ei söö ega joo, sest nad saavad peksa ja suyya-juua nad ei julge, kuivavad ja haigestuvad.
Terved kassid tänavalt saavadki need viirused sealt nendest samadest kõigi kasutusel olevatest joogi- ja sööginõudest!!! sealt hakkabki see probleem/massiline haiguste epideemia/surevus pihta.
Mina nt imestan miks ei suudeta kaklejad kassid eraldada teistest, panna puuridesse, neid ei ole ju nii palju, malbeid ja ehmunuid on hoopis rohkem, loomatalitajad ju näevad kes seal kaklevad... need tuleb eraldada kinnisesse puuri.
Mis puudutab seda prouat, siis... elu teeb ise korrektuurid... vahest aeglasemalt aga õiglaselt... võtame meie savisaare, mitte keegi ei saanud pujäänist jagu kuniks saatus tuli appi ja haigus murdis mehe... no ja edasi läheb ka see lugu täpselt samamoodi... imestan et proua ei suuda teha enda varjupaigas seda korrektuuri ja paljud loomad oleksid päästetud, st. nad ei haigestuks nii massiliselt, sest seal ongi probleemiks just massiline haigestumine ja see tuleb sellest et kaklejad on lahtiselt ja kalevad/domineerivad kõigi teistega kes sinna satuvad. krt, tehke seal siis ometi mingi muudatus, et loomad ei haigestuks nii massiliselt.
Sa kylvad haigust ja surma ja sa saad selle ka vastu, lihtsalt natuke läheb veel aega, kuniks see jõuab bumerangina tagasi sinu endani ja sinu pereni...sa ju peaksid teadma seda reeglit, see puudutab ka sind ja sinu peret.