Lemmikloom
Kass kuseb
Kass 09. september 2015, kl 12.15 |
did_235934 09. september 2015, kl 12.21 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 118 |
ei anna 09. september 2015, kl 12.26 |
eiei 09. september 2015, kl 13.36 |
hahh 09. september 2015, kl 13.38 |
ei anna Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Inimene võiks oma käitumist muuta. Ilmaasjata loom
> al viha inimese vastu ei teki. Miks ma arvan, et s
> ee inimene oledki sina, ükski loomi armastav ei rä
> ägi KUSEMISEST.
Loll möla. Kui kass tahab oma suhtumist näidata, siis justnimelt kuseb. Ja inimese käitumisega pole sel midagi pistmist. Lihtsalt võib loom mingil x põhjusel otsustada, et talle mõni isik ei meeldi ja polegi midagi teha, kuseb selle isiku asjad täis.
-------------------------------------------------------
> Inimene võiks oma käitumist muuta. Ilmaasjata loom
> al viha inimese vastu ei teki. Miks ma arvan, et s
> ee inimene oledki sina, ükski loomi armastav ei rä
> ägi KUSEMISEST.
Loll möla. Kui kass tahab oma suhtumist näidata, siis justnimelt kuseb. Ja inimese käitumisega pole sel midagi pistmist. Lihtsalt võib loom mingil x põhjusel otsustada, et talle mõni isik ei meeldi ja polegi midagi teha, kuseb selle isiku asjad täis.
ei anna 09. september 2015, kl 14.21 |
õige... 09. september 2015, kl 14.23 |
õigele 09. september 2015, kl 17.24 |
kissa 16. september 2015, kl 17.23 |
kassile miski ei sobi või ei meeldi ja ta pole rahul, seepärast ta teebki nii. ta ei saa sulle öelda, et räägime ja peame aru, ta annab sulle mõista, et sina, tark inimene, mõistaksid, või vähemalt püüaksid mõista ja seejärel muuta....
minu kass pages meil kunagi ammuilma läbi aknaprao minema. otsisin teda ja lootsin leida, aga keda pole siiani, on see kass. tema ka märgistas valimatult. ma olin ise loll ja ei saanud temast aru. ma ei osanud siis veel kasse mõista.
nüüdseks on mul uued kassid ja mitte keegi neist pole enam ainsatki korda kuhugi valesse kohta pissinud, ega üritanud akna kaudu plehku panna.
neil on minuga hea ja minul nendega, me mõistame üksteist.
kahjuks oma esimese kassiga olin ma veel väga kassivõõras ja väga mõistmatu.
loom on ikka loom, inimesest oleneb kogu läbisaamine ja kõik muu.
minu kass pages meil kunagi ammuilma läbi aknaprao minema. otsisin teda ja lootsin leida, aga keda pole siiani, on see kass. tema ka märgistas valimatult. ma olin ise loll ja ei saanud temast aru. ma ei osanud siis veel kasse mõista.
nüüdseks on mul uued kassid ja mitte keegi neist pole enam ainsatki korda kuhugi valesse kohta pissinud, ega üritanud akna kaudu plehku panna.
neil on minuga hea ja minul nendega, me mõistame üksteist.
kahjuks oma esimese kassiga olin ma veel väga kassivõõras ja väga mõistmatu.
loom on ikka loom, inimesest oleneb kogu läbisaamine ja kõik muu.
kass 19. september 2015, kl 01.17 |
Lisa postitus