Lugu järgmine, et 2 kuud tagasi sõitsid tuttavad välismaale elama ja jätsid oma kassi mulle, 4-kuuse isase kiisukese. Kuna olen endale alati kassi tahtnud, siis olin väga rahul.
Probleem on selles, et mul on ka rott, isane ja ülisuur. Kui kiisu meile toodi, oli rott peaaegu sama suur. Ja enamus ajast terroriseerib ta kiisut täiega. Muuseas tundub, et see kass ei ole ka tavaline, sest tal ei ole mingit jahiinstinkti, hoopis kardab rotti. Terror järgmine, rott sööb enda kausi tühjaks, siis läheb kassi kausi juurde, kui kass sööb parajasti, siis ajab minema. Mina ka koguaeg valvata ei saa, sest pole koguaeg kodus, ja kuna rotu pole kunagi puuris elanud, siis sellist asja ei kujutaks ei tema ega meie ette. Siis vahest rott lihtsalt ajab meelelahutuseks kiisut taga, eks ta tajub ära, et teine veic hirmul on ja siis kasutab selle ära. Alguses mõtlesin, et peab kassist vist tema enda kasul loobuma, aga nüüd paar korda koju tulles olen avastanud nad koos külg-külje kõrval magamas, nii et tundub, et rott hakkab kassi omaks võtma. Aga see suhe on algusest peale nii kummaline olnud kõrvalt jälgida nagu isegi võite aru saada:)) Selline lugu siis.