Lemmikloom
pealtnägija
Mer 17. november 2004, kl 22.35 |
H 18. november 2004, kl 08.18 |
R. 18. november 2004, kl 08.45 |
steffi 18. november 2004, kl 09.21 |
maakas 18. november 2004, kl 10.00 |
Terje 18. november 2004, kl 10.12 |
Kunagi tundsin seda tädi. Töötasin ühes kesklinna asutuses ja tema oli selle asutuse kojanaine. See oli umbes 13 aastat tagasi. Siis polnud ta elul eriti viga, sest elas sealsamas kesklinnas ja sai töö eest palka mille siis kasside toiduks kulutas. Sel ajal ei maksnud see räim ka teab kui palju. Kord me temaga koos päästsime ühe koerakutsika, kes tuli meie asutusse otse minu kabineti ukse taha. Kahjuks ei saanud ei mina ega see tädike seda koera endale võtta (kuna tama korter oli kasse täis), niisiis kutsusime varjupaigast auto järele.
Eriti kurb mu meelest on see, et teismelised poisinolgid ja prükkarid tädikest kiusavad. See mis ta rääkis, et üritavad teda tõugata ja võtavad kala käest ära, on ikka masendav.
Kindlasti saab teda aidata. Kasvõi Kersnale meilida ja uurida, kuidas temaga kontakti saaks, või siis balti jaama turul või kesklinnas äkki keegi kohtab teda. Ise nägin teda mõni nädal tagasi Lõuna keskuse juures, aga ega tema mind enam mäleta, nii et ei ligi ma ei läinud.
Eriti kurb mu meelest on see, et teismelised poisinolgid ja prükkarid tädikest kiusavad. See mis ta rääkis, et üritavad teda tõugata ja võtavad kala käest ära, on ikka masendav.
Kindlasti saab teda aidata. Kasvõi Kersnale meilida ja uurida, kuidas temaga kontakti saaks, või siis balti jaama turul või kesklinnas äkki keegi kohtab teda. Ise nägin teda mõni nädal tagasi Lõuna keskuse juures, aga ega tema mind enam mäleta, nii et ei ligi ma ei läinud.
marta 18. november 2004, kl 10.24 |
kiisuk 18. november 2004, kl 11.00 |
poiss 18. november 2004, kl 12.05 |
sydney 18. november 2004, kl 12.12 |
Krussu 18. november 2004, kl 12.38 |
kelli 18. november 2004, kl 12.56 |
S 18. november 2004, kl 13.10 |
steffi 18. november 2004, kl 13.12 |
poiss 18. november 2004, kl 13.30 |
eks ma ise ka toitnud metsikuid kasse niikaua kuni varjupaik nendele kassidele lõpu peale tegi . kord õnnestus varjupaiga tegevus peatada aga teisel korral oli juba hilja . kassid olid elanud oma elupaiga rohkem kui 6 aastat aga siis leidsid inimesed et nad tuleb varjupaika viia . metsikule kassile tähendab aga varjupaik kindlat surma , kassid oleks võinud pärast steriliseerimist tagasi lasta loomulikku elupaika ,aga ega seda kuulda ei võetud . Vahel võib hea asutus ka kurja teha .
neid kasside eest hoolitsevaid inimesi on teisigi eestimaal , pealtnägija saates olevale inimesele on aga kõige tähtsam eluase ja töökoht ,rahaline toetus on ajutine vahend .töökohti on küll ,vahest on siis vaja et keegi lähedal olev isik aitab leida töökoha .juhul kui ta elab tallinnas siis see ei tohiks olla raske .
neid kasside eest hoolitsevaid inimesi on teisigi eestimaal , pealtnägija saates olevale inimesele on aga kõige tähtsam eluase ja töökoht ,rahaline toetus on ajutine vahend .töökohti on küll ,vahest on siis vaja et keegi lähedal olev isik aitab leida töökoha .juhul kui ta elab tallinnas siis see ei tohiks olla raske .
Hannah 18. november 2004, kl 13.35 |
Aitäh kõikidele armsatele inimestele, kes kiisutädi pärast muret tunnevad. Tegeleme koostöös Pealtägija toimetajaga selle
probleemiga. Kuna tädil endal telefoni ei ole, on teda kohe keeruline tabada. Saan tõenäoliselt homme temaga rääkida, siis küsin järgi kõik andmed, pangakontod jm. vajaliku informatsiooni. Tegelen ka tädile töö otsimisega ja üks variant on olemas, loodan, et tädi on nõus.
Seega, kohe, kui midagi teada saan, jagan infot ka teiega, loodetavasti saan juba homme tädi kontonumbri siia üles panna ning siis saab igaüks annetada kui soovib.
Südamest tänulik kõikidele, kellel süda sees,
Hannah
probleemiga. Kuna tädil endal telefoni ei ole, on teda kohe keeruline tabada. Saan tõenäoliselt homme temaga rääkida, siis küsin järgi kõik andmed, pangakontod jm. vajaliku informatsiooni. Tegelen ka tädile töö otsimisega ja üks variant on olemas, loodan, et tädi on nõus.
Seega, kohe, kui midagi teada saan, jagan infot ka teiega, loodetavasti saan juba homme tädi kontonumbri siia üles panna ning siis saab igaüks annetada kui soovib.
Südamest tänulik kõikidele, kellel süda sees,
Hannah
mirv 18. november 2004, kl 13.54 |
kata 18. november 2004, kl 15.33 |
kõhkleja 18. november 2004, kl 16.30 |
! 18. november 2004, kl 16.37 |
Hannah 18. november 2004, kl 16.51 |
Loomulikult paadunud loomaarmastajana ei tegeleks ma iial pettusega, aga kõhklused on tänapäeva jõhkras maailmas täiesti arusaadavad. Kassitädi nimi on Aile Ratassepp ja ka konto number peab sellele nimele vastama. Seega, tegu ei ole pettusega.
P.S Infon veel niipalju, et kohtun kiisutädiga homme 11.30, siis jagan ka infot.
P.S Infon veel niipalju, et kohtun kiisutädiga homme 11.30, siis jagan ka infot.
Jeti 18. november 2004, kl 18.57 |
Terje 18. november 2004, kl 19.06 |
poiss 18. november 2004, kl 19.51 |
Lisa postitus