Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
pealtnägija

Mer 17. november 2004, kl 22.35
kas te nägite seda lugu vanamemmest, kes kasse toidab? südantlõhestav...

mari 17. november 2004, kl 22.49
nägin..täitsa löpp ,nii kurb...

kaia 17. november 2004, kl 23.59
suure südamega inimene.

H 18. november 2004, kl 08.18
ma ei saand pool ööd magada.
Huvitav kas teda saab kuidagi toetada ka?

R. 18. november 2004, kl 08.45
Mul ka teleka ees tulid pisarad silma, nii siiras ja aus memm...

steffi 18. november 2004, kl 09.21

jäi meelde tädi lause, et ega ise ei peagi iga päev sööma, peaasi, et kiisud söönud saaksid.

Kersna ütles, et see naine kolis ka oma viimasest väiksest korterist ära, või sain ma valesti aru. igatahes jäi nagu mulje, et tal enam ei olegi kodu, sest kassidele vaja süüa osta..

maakas 18. november 2004, kl 10.00
Siis võiks keegi talle kodu pakkuda? Kellel on üleliigne nurgake oma suures ja ilusas majas?

Terje 18. november 2004, kl 10.12
Kunagi tundsin seda tädi. Töötasin ühes kesklinna asutuses ja tema oli selle asutuse kojanaine. See oli umbes 13 aastat tagasi. Siis polnud ta elul eriti viga, sest elas sealsamas kesklinnas ja sai töö eest palka mille siis kasside toiduks kulutas. Sel ajal ei maksnud see räim ka teab kui palju. Kord me temaga koos päästsime ühe koerakutsika, kes tuli meie asutusse otse minu kabineti ukse taha. Kahjuks ei saanud ei mina ega see tädike seda koera endale võtta (kuna tama korter oli kasse täis), niisiis kutsusime varjupaigast auto järele.
Eriti kurb mu meelest on see, et teismelised poisinolgid ja prükkarid tädikest kiusavad. See mis ta rääkis, et üritavad teda tõugata ja võtavad kala käest ära, on ikka masendav.
Kindlasti saab teda aidata. Kasvõi Kersnale meilida ja uurida, kuidas temaga kontakti saaks, või siis balti jaama turul või kesklinnas äkki keegi kohtab teda. Ise nägin teda mõni nädal tagasi Lõuna keskuse juures, aga ega tema mind enam mäleta, nii et ei ligi ma ei läinud.

marta 18. november 2004, kl 10.24
Läks ka nii südamesse, isegi mehel oli silm märg. Küll oleks tore, kui keegi saaks tädile majahoidja vms. tööd pakkuda. Olen kindel, et ta oleks miljon korda kohusetundlikum töötaja kui mõni noorem inimene, keda tööandja eelistab. Haruldane inimene, nii siiras ja omakasupüüdmatu.

kiisuk 18. november 2004, kl 11.00
mina leian ka et kõige parem abi oleks talle kojamehe töö, mida ta ise tahab teha ja mis talle raha sisse tooks

poiss 18. november 2004, kl 12.05
otsige selle naise andmed üles , näiteks oleks tarvis pangakontod ,annetaksin talle raha muud ei oska teha .
kas keegi viitsib sellega tegeleda !

sydney 18. november 2004, kl 12.12
tahax ka kuidagi aidata, kohe kindlasti peab selliseid inimesi toetama...kahjux ise saadet ei näinud

katz 18. november 2004, kl 12.32
proovige teda otsida Lena kaudu 6017825 või 55678378

Krussu 18. november 2004, kl 12.38
Aga kas äkki talle Varjupaikka pole tööd pakkuda? Ta saaks seal ju kiisude eest hoolitseda ja ka seal vaikselt elutseda???

kelli 18. november 2004, kl 12.56
katz, kas sellel Lenal meiliaadressi on?

Esimest korda, kui mul tõesti pealtnägijat vaadates pisar silma tuli... Nii tahaks kasvõi rhaliselt toetada!
tädi tundus nii heas füüsilises vormis olevat, et kindlasti saaks paremini koristaja-kojamehe tööga hakkama ku mõni noorem...

S 18. november 2004, kl 13.10
oi minagi nutsin laginal, pani ikka enda elu üle küll järele mõtlema, tahaksin ka aidata, võtke minugagi ühendust kui vähegi aidata saaksin (ilmselt ainult rahaliselt)

steffi 18. november 2004, kl 13.12

Kas oleks mõistlik näiteks sellesse poodi tädi nimel ettemakse teha, et ta saaks sealt lihtsalt käia kala võtmas??

Kuna ma arvan, et neid kassiringe käiks ta tegemas ükskõik kus ta ka töötaks.

katz 18. november 2004, kl 13.22
vaata www.ehls.ee

poiss 18. november 2004, kl 13.30
eks ma ise ka toitnud metsikuid kasse niikaua kuni varjupaik nendele kassidele lõpu peale tegi . kord õnnestus varjupaiga tegevus peatada aga teisel korral oli juba hilja . kassid olid elanud oma elupaiga rohkem kui 6 aastat aga siis leidsid inimesed et nad tuleb varjupaika viia . metsikule kassile tähendab aga varjupaik kindlat surma , kassid oleks võinud pärast steriliseerimist tagasi lasta loomulikku elupaika ,aga ega seda kuulda ei võetud . Vahel võib hea asutus ka kurja teha .
neid kasside eest hoolitsevaid inimesi on teisigi eestimaal , pealtnägija saates olevale inimesele on aga kõige tähtsam eluase ja töökoht ,rahaline toetus on ajutine vahend .töökohti on küll ,vahest on siis vaja et keegi lähedal olev isik aitab leida töökoha .juhul kui ta elab tallinnas siis see ei tohiks olla raske .

? 18. november 2004, kl 13.31
http://www.ehls.ee

Hannah 18. november 2004, kl 13.35
Aitäh kõikidele armsatele inimestele, kes kiisutädi pärast muret tunnevad. Tegeleme koostöös Pealtägija toimetajaga selle
probleemiga. Kuna tädil endal telefoni ei ole, on teda kohe keeruline tabada. Saan tõenäoliselt homme temaga rääkida, siis küsin järgi kõik andmed, pangakontod jm. vajaliku informatsiooni. Tegelen ka tädile töö otsimisega ja üks variant on olemas, loodan, et tädi on nõus.
Seega, kohe, kui midagi teada saan, jagan infot ka teiega, loodetavasti saan juba homme tädi kontonumbri siia üles panna ning siis saab igaüks annetada kui soovib.

Südamest tänulik kõikidele, kellel süda sees,
Hannah

mirv 18. november 2004, kl 13.54
Kindlasti on abi ka sellest kui need, kes näevad, et Kassitädi kiusatakse vahele lähevad ja nolgid korrale kutsuvad. Reeglina piisab vaid tähelepanu pööramisest, et need "kanglased" laiali läheks.

kata 18. november 2004, kl 15.33
lahe!
anna jah kohe teada, et kas ta sai töökoha ja kas tal ikka elada on kuskil. Kontonr. on ka abiks.

Edith 18. november 2004, kl 16.01
Ootaksin samuti tema pangakonto numbrit.

kõhkleja 18. november 2004, kl 16.30
kuidas me teada saame, et antud konto just kassitädi oma on?
hannah, äkki sa kontakteeruksid sel teemal kellegagi, keda delfikad usaldavad, nt. jetiga(ehk kairi sepaga)? tema käest saaksime kinnitust, et asi on õige. tema meiliaadress on katusepp@hot.ee

su algatus on ülimegavahva!

! 18. november 2004, kl 16.37
üldjuhul tuleb konto numbrile lisada veel ka nimi , kui on tegemist pettusega siis on ju vale nimi

Hannah 18. november 2004, kl 16.51
Loomulikult paadunud loomaarmastajana ei tegeleks ma iial pettusega, aga kõhklused on tänapäeva jõhkras maailmas täiesti arusaadavad. Kassitädi nimi on Aile Ratassepp ja ka konto number peab sellele nimele vastama. Seega, tegu ei ole pettusega.

P.S Infon veel niipalju, et kohtun kiisutädiga homme 11.30, siis jagan ka infot.

Jeti 18. november 2004, kl 18.57
Hannah võttis minuga ühendust ja ka teistest allikatest tean, et sellise nimega see kassitädi on. Homme kuuleme juba täpsemalt, kuidas aidata saaks.
Nii et kõik info õige:)

Terje 18. november 2004, kl 19.06
Kinnitan minagi. Sain samuti pealtnägija toimetuselt meili, nii et asi õige, kohtumine tõesti toimub homme.

poiss 18. november 2004, kl 19.51
tekkis selline kahtlane mõte ,et kui teha annetusi mõne heategevuse seltsi kaudu ,mis on registreeritud . sellisel juhul oleks äkki annetajatel võimalik raha tagasi saada tulumaksu vähendamise kaudu . See on aga vist liiga keeruline ja vist mitte eriti seaduslik .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!