Lemmikloom
pealtnägija
kiisuemme 18. november 2004, kl 20.02 |
seekord nimeta kahtlustaja 18. november 2004, kl 20.20 |
Immer 19. november 2004, kl 00.23 |
pärl 19. november 2004, kl 11.16 |
sydney 19. november 2004, kl 12.26 |
Aga paraku... 19. november 2004, kl 13.47 |
Hannah 19. november 2004, kl 17.24 |
Tere,
Nüüd siis lõpuks on kõikidel kaastundlikel ja südamlikel inimestel võimalik aidata armast väikest kiisutädi, kes juba 17 aastat kaks korda päevas 70-100 tänavakiisut toidab. Kiisutädi esines kolmapäevases Pealtnägijas (kordused täna ja homme) ning läks väga paljudele vaatajatele hinge just oma siiruse ja heasüdamlikkuse poolest.
Kohtusin kiisutädiga, kelle nimi on Aile Ratassepp, täna ja uurisin täpsemalt, kus ta elab ja kuidas ta ära elab. Tänaseks on ta järjest kõik oma korterid väiksema vastu vahetanud - ikka selleks, et kiisudele süüa osta ning nüüd üürib ta üht väikest toakest Koplis. Leidsime kiisutädile kaks töökohta, kus ta saab loomadega tegeleda ja natuke raha teenida.
Kiisutädi kulutab iga päev tänavatriibikutele 100 krooni, et osta turu tagant putkast kala. "Aga talvel on raskem" rääkis ta, "sest kiisudel on õues külm ja nad tahavad rohkem süüa. Siis ei piisa 12 kilost kalast, 14 oleks ikka parem."
Ma ei tea, kust küll selline armas inimene võtab selle jõu hoolida kassidest rohkem kui enesest, aga oleks selliseid inimesi meie seas vaid rohkem! Kiisud ootavad oma tädi iga päev ja teavad juba täpselt, mis kell tädi tuleb. Oma kalaämbritega teeb ta päeva jooksul kaks tiiru - uskumatu. Isegi külma ja pakasega ei jäta ta minemata, sest nagu ta ütles: "Kiisud ju ootavad mind..."
Kasvõi kõige pisem annetus toidab vähemalt ühel kassikesel kõhu täis, kõik, kes soovivad kiisutädi aidata - tema kontonumber:
AILE RATASSEPP
HANSAPANK 1105828225
Tänan kõiki häid inimesi.
Ükski heategu ei jää tasumata.
Nüüd siis lõpuks on kõikidel kaastundlikel ja südamlikel inimestel võimalik aidata armast väikest kiisutädi, kes juba 17 aastat kaks korda päevas 70-100 tänavakiisut toidab. Kiisutädi esines kolmapäevases Pealtnägijas (kordused täna ja homme) ning läks väga paljudele vaatajatele hinge just oma siiruse ja heasüdamlikkuse poolest.
Kohtusin kiisutädiga, kelle nimi on Aile Ratassepp, täna ja uurisin täpsemalt, kus ta elab ja kuidas ta ära elab. Tänaseks on ta järjest kõik oma korterid väiksema vastu vahetanud - ikka selleks, et kiisudele süüa osta ning nüüd üürib ta üht väikest toakest Koplis. Leidsime kiisutädile kaks töökohta, kus ta saab loomadega tegeleda ja natuke raha teenida.
Kiisutädi kulutab iga päev tänavatriibikutele 100 krooni, et osta turu tagant putkast kala. "Aga talvel on raskem" rääkis ta, "sest kiisudel on õues külm ja nad tahavad rohkem süüa. Siis ei piisa 12 kilost kalast, 14 oleks ikka parem."
Ma ei tea, kust küll selline armas inimene võtab selle jõu hoolida kassidest rohkem kui enesest, aga oleks selliseid inimesi meie seas vaid rohkem! Kiisud ootavad oma tädi iga päev ja teavad juba täpselt, mis kell tädi tuleb. Oma kalaämbritega teeb ta päeva jooksul kaks tiiru - uskumatu. Isegi külma ja pakasega ei jäta ta minemata, sest nagu ta ütles: "Kiisud ju ootavad mind..."
Kasvõi kõige pisem annetus toidab vähemalt ühel kassikesel kõhu täis, kõik, kes soovivad kiisutädi aidata - tema kontonumber:
AILE RATASSEPP
HANSAPANK 1105828225
Tänan kõiki häid inimesi.
Ükski heategu ei jää tasumata.
liisu 28. november 2004, kl 19.16 |
Ma nägin teda täna linnas ja andsin talle raha kiisude jaoks.mul on endal ka kiisu kodus.ja ma armastan loomi üle kõige ja armastan ka häid ja südamlikke inimesi.ta on nii armsa see kiisutädike näoga ja nunnu tädi see kiisautädi Aile,kes kiisusid toidab,ta oli nii jutukas ja teate kui kurb on kuulda kui julmad on inimesed isegi jõuluajal ja kui kadedad ja halvad üksteisele,mõtlege ta rääkis,et teda ei lasta kuhugi sööma kohvikutesse ega kuhugi kui ta tahaks nagu külma ilmaga tassike teed võtta,sest ta pidavat kiisu kalade järgi haisema,nii kahju,et pisar tuleb silma.teate kust teda veel leida võib ta sööb seal väikses sisekohvikus haruharva mis on seal roosikrantsi tänava tunnelis,noh see tunnel kust saab vabaduse väljakule.sealt ma täna ta leidsingi,ja ta rääkis,et ta mängib akordioni ja tahaks inimestele jõulude ajal akordioni mängida, et nende südamesse rõõmu tuua juurde. ta on nii üksik,ja tahtis end üles puua,ta näitas isegi nööri millega ta plaanis end üles puua,sest inimesed on ta vastu nii halvad ja neile ei meeldi,et ta kiisuisd toidab ja põhjuseid veel muudki lisaks,kuid ta ütles,et viksab selle nööri ikkagi ära,et kiisud annavad talle ikka jõudud,et inimesed las mõelgu pealegi,et ta on napakas,kuid ta on lihtsalt suure südamega iniemne.ma nutsin pärast kui ta juurest lahkusin tükk aega,sest selline tore armsa olemisega tädi tegi mu südame nii kurvaks,ta väärib kõige paremat ja ta veel visatakse üüritoast välja ka.nii et head inimesed ta otsib endale kuuri või väikest ulualust,kui te teda kuskil kohtate,te kindlasti tunnete ära ta tal on kolm kiisudele kala pange käes ja ta on väga pisikene ja naeratab alati ja väga rõõmsad ja soojad silmad on tal.tal jätkub isegi sellisel raskel ajal jõudu naeratada. Te kui teda näete,siis kindlasti teretage teda ja andke teada,et teis on ka mingilgi määral inimlikkust.sest see puudub tänapäeva inimeste südamest kõigil.!!!!!!!!!
Jaa 01. november 2024, kl 20.54 |
Lisa postitus