ma arvan ,et laps peab ka koeraga kokkupuutuma.kuidas laps ei tohi üldse koera puutuda?Üks asi on koera õrritada,teine aga koeraga koos olla.Ma sooviks küll et minu koer oleks lastesõbralik,aga mitte et mõni koer ei salli üldse lapsi.Meie peres on kaks last ja koeratõug sai ka valitud enamasti laste järgi,minu teada dogi t.koerad on enamasti lastesõbralikut.Meil on suur hoov kus nad saavad suvel mängida ja joosta,praegult loomulikult on koer enamus aega toas,kuidas siis lapsed temaga kokku ei puutu,ikka mängivad palliga jne...Ega ei võetud perre mingit valvekoera,mis siis saab kui ma lastel ei luba koera üldse puudutada,kasvab suureks,keeran selja ,laps puudutab ja ongi õnnetus majas.Mina ei ole Olgaga nõus selle kohapealt.Koer on küll suurt tõugu aga see ei tähenda et ta ei sobi lastega perre,tihtipeale on väiksema kasvu koerad agresiivsemat,ja üldse ma arvan kui kutsikaeas kasvatada koer õeti,siis saad selle tulemuse mida soovid. Meie pere jaoks on koer suur ja truu sõber eelkõige,nii lastele kui ka täiskasvanutele.Ja sellest ei tohiks ju midagi hullu olla et ka lapsed aegajalt nõuavad tema käest teatud korda.Ta peaks ka neid mingimääral aksepteerima kui perekonnaliikmeit,ja väikseid karjajuhte.Ma ei kirjutaks kui ei sooviks õeti oma koera kasvatada.Kui ma eksin siis ootan nõuandeid.